Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie mam pytań ...

29.05.07, 13:22
    kupiłam w końcu bluzkę, top właściwie jeśli sie trzymać definicji, bawełniana, jakaś z metką tych btytyjskich wielkich firm. Jeszcze nie zdążyłam w niej z domu wyjść, debiutu nie miała a już jest jakaś taka rozciągnięta i nadaje sie co najwyżej "pod spód". O co tu kaman???????????? człowiek ciężko zarobioną kasę wydaję na poszukiwaną od tygodni szmatę, a to kurde .. szmata jest a nie ciuch :/ tyle tylko, chciałam posmęcić, bo mi przykro :(
    Obserwuj wątek
      • pinkpanther Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 13:24
        dasz radę reklamować?
      • aniabe13 Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 13:25
        A może trafiłaś na podróbkę? Gdzie ją kupiłaś, nie na allegro przypadkiem?
      • daggy4 Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 13:27
        oddaj
      • wiosna82 Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 13:30
        Nie wiem czy podróbka i nie allegro. Już nie o metkę nawet chodzi :( jakość ciuchów mnie przeraża i tyle :( piorąc pierwszy raz jakąś szmatę zastanawiam się czy nadal będzie w moim rozmiarze i tego samego koloru, to napięcie przed pierwszym praniem.. brrrr Widziałam poza tym już nie jeden raz rozciągnięte i jakieś takie zdefasonowane ciuchy na wieszakach, od samego chyba wiszenia (???) bluzki z LO do tej pory mam i żyją, chociaż w nich nie chodzę, a teraz? Żałosne czasy, żałosne ... :(
        • aniabe13 Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 13:33
          A tu masz rację jakość ciuchów spadła mocno, sama widywałam swetry zmechacone
          już w sklepie, rozłażące się bluzki... i nie były to tanie ciuchy.
          To chyba po to byśmy co miesiąc wymieniały garderobę...
          • kochanica-francuza Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 23:24
            Hy, to ja podebrałam matce t-shirta z surówki bawełnianej kupionego w sklepie
            "Eko" czy jakoś podobnie, róg Alej Jerozolimskich i Brackiej. Po dwóch praniach
            - szmata. Ostrzegam.
      • zettrzy Re: Nie mam pytań ... 29.05.07, 23:30
        gotowe ubrania sa z reguly szyte z bardzo marnych gatunkowo materialow, piszesz
        ze to bawelniane, bawelna nie ma nadzwyczajnej jakosci, wiec nie ma w tym nic
        nadzwyczajnego
        ze firma wielka tez nic nie znaczy, wielkie firmy czesto specjalizuja sie w
        badziewiu, wez takie H&M - ale szmaty sa tanie i trudno wymagac inaczej
        • confused.girl Re: Nie mam pytań ... 30.05.07, 00:02
          zettrzy napisała:

> gotowe ubrania sa z reguly szyte z bardzo marnych gatunkowo materialow, piszesz
          >
          > ze to bawelniane, bawelna nie ma nadzwyczajnej jakosci, wiec nie ma w tym nic
          > nadzwyczajnego

Nie mogę się z Tobą zgodzić. Rzeczywiście jakość bawełny w sieciówkach jest
          żałosna, ale znajdują się w moim domku rzeczy bawełniane wieloletnie i w bardzo
          dobrym stanie:P
          Jeżeli bawełna jest dobra gatunkowa to nie ma mowy o szmacie.

A co do sieciówek to nie ma co się dziwić. Przecież ich celem jest, zebysmy
          kupowaly jak najwiecej.A ze praktycznie wszystkie obnizyly jakosc ciuchow to
          chcemy-niechcemy wrocimy po nastepna szmate. Smutne:(
      • tamaraa Re: Nie mam pytań ... 07.06.07, 00:39
        Też mi się tak parę razy zdarzyło. Serdecznie współczuje
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka