khasia 27.06.07, 19:52 hello czy ktoras z Was widziala taka bluze w diversie?? www.cogdziezaile.pl/index.php?p=3270 najlepiej w Poznaniu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beem3 Re: bluza diverse 27.06.07, 20:22 to nie pomoge-w Krakowie sa-widziałam w 2 sklepach ja mam podobną,brązową-z poprzedniej kolekcji-świetnie sie nosi-w ogole uwielbiam ich ubrania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uhuha Re: bluza diverse 28.06.07, 13:28 widzialam wczoraj we wroclawiu w diversie w pasazu grunwaldzkim. i w dodatku mierzylam, bo sama szukalam od jakiegos juz czasu zielonej milej bluzy. jest fajna, dos gruba, bardzo przyjemna, ale droga niestety jak na moja kieszen. mysle, ze jesli nie ma w ktoryms z poznanskich diversow to spokojnie jeszcze sie pojawi. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: bluza diverse 28.06.07, 13:42 a tak mi przyszło na myśl-idż do jednego ze sklepow,jesli nie będą mieć tej bluzy,zapytaj,czy mogą zadzwonic,w którym JEST ja tak miałam z dzinsami-nie było "mojej" długości i gostek zadzwonił do innego i tam sobie podjechałam po spodnie Odpowiedz Link Zgłoś