olgaaa1 30.06.07, 00:35 Przed chwilką widziałam narąbanego Jacykowa w 4 dupy z jakimiś kolesiami. Ciekawa noc mu się zapowiada. :) A jego wygląd nie należał do najlepszych, więc zastanawiam się, co by powiedział na temat swojego emage :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilass Re: on jest obleśny przecież... 30.06.07, 09:58 Przecież też jest człowiekeim i ma prawo do "narąbania "się P. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 11:03 Przecież to stylista, a nie stróż środowiska AA. Każdy ma prawo do "połajdaczenia się"..kiedy tylko ma na to ochotę. Myślę, że min dlatego w niektórych miejscach istnieje selekcja - aby nie szukano sensacji, w tym kto jak się upił, podskoczył i kogo wyściskał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 15:35 > Każdy ma prawo do "połajdaczenia się"..kiedy tylko ma na to ochotę. Nikt nie ma 'prawa' do rozwalania się po pijaku. NAWET osoba publiczna. Powiem więcej - zwłaszcza osoba publiczna. Krótko mówiąc, jest to kolejny dowód braku jakiejkolwiek kultury tego domorosłego stylisty. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 15:49 do "rozwalania sie po pijaku samochodem" nikt nie ma prawa, to oczywiste. ale do "rozwalania" i "lajdaczenia"- jak najbardziej kazdy ma prawo. co najwyzej sam sobie wystawia swoim zachowaniem swiadectwo. jacykowa nie znosze, ale bez przesady, to nie glowa panstwa ani ambasador tylko domorosly stylista, skandalu nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 15:54 > sam sobie wystawia swoim zachowaniem swiadectwo. Właśnie o to mi chodziło - nie o kwestie legalno-prawne, tylko o kulturę osobistą. Może to naiwne z mojej strony, ale oczekuję kultury osobistej od każdej osoby, z którą się stykam - czy to osobiście, czy za pośrednictwem mediów. Jeżeli taka osoba okazuje się być tej kultury pozbawiona, to budzi to we mnie niesmak i odrazę. Kulturalny człowiek po prostu nie upija się do tego stopnia, żeby stracić kontrolę nad sobą. Ale w sumie to Jacyków dowiódł braku kultury osobistej już dawno temu, więc niech się sobie upija, siusia na ulicy, klnie i wymiotuje w autobusie, co tylko zechce robić w ramach swoich wolności konstytucyjnych - mnie tam nic do tego. Zyjemy w wolnym kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 16:02 Dajcie spokój, on stylizuje ludzi do Familiady. Wszyscy jakoś kiepsko tam wyglądają wraz z marchewkowo-pomarańczowym Sztrasburgerem. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 16:10 Kulturalny człowiek po prostu nie upija się do tego stopnia, żeby stracić > kontrolę nad sobą. tu bym sie nie zgodzila tak do konca. kazdemu moze sie zdarzyc i jesli nie jest to bal u ambasadora czy kolacja z prezydentem, to jednak nie bylabym az taka restrykcyjna:) no chyba ze ktos stale traci kontrole nad soba- ale wtedy to juz pozostaje tylko AA. a z reszta sie zgadzam, moze poza tym wymiotowaniem w autobusie, to juz chyba nadmiar konstytucyjnej wolnosci;) Odpowiedz Link Zgłoś
marwiksa Re: Pijany Jacykow 30.06.07, 14:51 taa? właśnie czytałam w gazecie, że ma mieć dziś jakiś pokaz w Maximusie może se łykał 2kc w międzyczasie ;) Odpowiedz Link Zgłoś