evamarija 10.07.07, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iksa_nl Re: Na deszcz i zawieruchę 10.07.07, 16:24 w Holandii tez tego pelnom, rozne wzorki rozne kolorki :D ale tu tez czesto pada. ciekawe kiedy znowu sie polskie bazary gumiakami zapelnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Na deszcz i zawieruchę 10.07.07, 20:50 Wyglądają niczy buty dla clowna. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Na deszcz i zawieruchę 10.07.07, 20:52 trend sie nie odrodzil?trzeba bylo sie wybrac na openera... Odpowiedz Link Zgłoś
supervixen Re: Na deszcz i zawieruchę 10.07.07, 23:02 > trend sie nie odrodzil?trzeba bylo sie wybrac na openera... :))) Po dwóch dniach taplania się w błocie obiecałam sobie, że do przyszłego roku kalosze obowiązkowo znajdą się w mojej szafie:D Odpowiedz Link Zgłoś
no-alarms Re: Na deszcz i zawieruchę 10.07.07, 23:57 no, Opener to raczej wymóg chwili. mam nadzieję, że nie dopadnie nas trend np. worków foliowych ;) po Openerze właśnie stwierdziłam, że jednak kalosze warto mieć.swego czasu fajne były w Heavy Duty, ale się spóźniłam z zakupem. szkoda, że nie ma praktycznie żadnego wyboru, jeżeli o kalosze chodzi, bo myślę, że mogą stanowić uroczy element stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
disa kalosze 10.07.07, 21:23 w ubiegłym roku były gdzieś takie na obcasikach :D GDZIE ONE SĄ ;] (raczej ich nie kupie, ale KTO WIE) Odpowiedz Link Zgłoś
evamarija [...] 11.07.07, 09:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tabitha_elune Re: Hmmm 11.07.07, 10:26 Dobra, kalosze mogą nawet być stylowe. Ale te crocs... Matko. Szczyt obrzydlistwa. A najbardziej rozbawiły mnie crocs professional-perfect for office:] Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek70 Mamtakie kolorowe kalosze!!! 11.07.07, 13:59 I wiecie co! Pewnego razu kiedy padał deszcz wybrałam się na zakupy i bedąc przy okazji w wypożyczalni video dwie smarkule pokazywały na mnie palcami i śmiały się tak głośno że nie trudno było tego zauważyć :( Jak myślicie chodzę jeszcze w kaloszach? Odpowiedz Link Zgłoś
marinka27 Re: Mamtakie kolorowe kalosze!!! 11.07.07, 15:54 a ja bardzo chciałabym takie fajne kolorowe kalosze. Juz mi się w zeszłym roku bardzo podobały, ale jakos u nas nie ma gdzie ich kupić. może ktos mi podpowie gdzie takie kalosze zakupie i w jakiej cenie (najlepiej na priv) p.s. a mi tam by nie przeszkadzalo smianie sie jakis smarkul. jak mi sie cos podoba to wcale mnie nie obchodzi czy podoba sie innym a na punkcie glupkowatych butow mam hopla Odpowiedz Link Zgłoś
karawoj mam dodatkowe i sprzedam 12.07.07, 12:56 rozmiar 42-43 www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_6/602-4926055-9358201?ie=UTF8&frombrowse=1&asin=B000KH9B62 Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Trampkokalosze! 11.07.07, 17:04 Bardzo ładnie wyglądają te czerwone, trampkowate kalosze (baseball boots?). Chętnie bym takie miała, zwłaszcza ze względu na to sznurowanie. W normalnych kaloszach nie da się chodzić, bo nie trzymają nogi w kostce i telepią się.... Ile to jest 21 funtów na polski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Trampkokalosze! 12.07.07, 22:04 A ja bym chętnie miała takie kalosze, z praktycznych względów. Odpowiedz Link Zgłoś