Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziwińcet

• keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 12:34
        czarne sandaly Scholl
        dluga zawijana spodnica w wielu kolorach (cienkie paski etno-jakies czarny,
        zielony, turkus, ciemny pomarancz, ciemna czerwien, fiolet, purpura, ciemny
        zolty)
        czarny tshirt
        male srebrne kolczyki, krotki sznurek duzych turkusow na syi
        czarna torebka do reki vintage lata 50 (babciowa, bigiel, krotka raczka)
        Wayfarers czarne
      • lilivampire wtorek 24.07.07, 12:41
        ponieważ dzisiaj mam grilla u teściów (poznają się z moimi rodzicami:OOO) będę ubrana w proste dżinsy, szarą koszulkę i szarą bluzę z kapturem (wieczorem oczywiście)
        póki co jestem w całkowietj rozsypce;)
        • kinky5 Re: wtorek 24.07.07, 19:25
          i jak poszlo Lilivampire???
          • lilivampire Re: wtorek 25.07.07, 00:26
            całkiem nieźle;)
      • scarlett_07 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 12:44
        Siedzę w domu więc mam na sobie któtkie niebieskie spodenki , żółty top i
        zegarek.
      • pieczyste Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 15:01
        jasnoniebieskie Levisy, malinową koszulkę, czarne skarpetki i właśnie założyłam
        szary golf, bo nie wiem jak u Was, ale w Gdańsku zimno:(
      • foamclene wtorek ;) 24.07.07, 16:01
        biala belizniana sukienka z rekawem przed lokiec (w lini A) wyglada troche jak
        szpitalna koszula
        cieniutkie skorzany paseczek pod biustem
        narszczone kowbojki
        skorzana torba
        w uszach kolczyki z barazowych pior ;)
        • lilivampire Re: wtorek ;) 24.07.07, 16:35
          że wychodziłam z domu, a zawsze muszę wyglądać jak dama;) założyłam na siebie czarną satynową szmizjerkę w łączkę wiązaną w pasie, czego bardzo żałowałam, bo podwiewało mi ją non stop;)
          do tego czarno-białe peep toes z paseczkiem dookoła kostki i czarna torba, kolczyki z niebieskimi kamyczkami (mam je od 4 roku życia, jedyne jakie przetrwały tyle czasu:)) i fioletowy zegarek + duże okulary
      • extraneus sukienke miu miu w kolorze granatu n/m 24.07.07, 17:36
      • maly.wredak Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 19:23
        u mnie dziś trochę chłodniej, co mnie baaardzo ucieszyło - nie lubię upałów
        w pracy: czarny top, czarna spódnica z przodu opięta, z tyłu jakby "syreni
        ogon", czarna kurteczka. Wszystko mocno pogmatwane w formie (deconstruction :).
        Beżowe kabaretki, czarne szpilki, czarna torebka.
        teraz w domku: czarna lniana spódnica na gumce (typowa kieca domowa), czarna
        koszulka zapinana na guziki rozmiar 3 razy większy niż mój (typowa koszulinda
        domowa), czarne skórzane paskudne klapki (ale wygodne). mokre włosy. zaraz
        wrzucę jeszcze samoopalacz.
      • kamila29091 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 19:28
        bluzke w paski na szelkach, bialy zakiet z krotkim rekawem, biala spodniczke
        mini, i nowe biale lakierowane piptoly z deichmann, z wyprzedazy za 39 zl :),
        do tego granatowa torbe i granatowe kolczyki kola
        • black_magic_women Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 24.07.07, 21:16
          Granatowo-czarna sukienke na ramiaczkach tuz za kolana Next(pierwszy raz od
          niepamietnych czasow wyszlam na ulice bez stanika:)czerwone plocienne piptoly
          M&S na minimalnym korku.
        • karmelek4 23 ipca-wtorek:) 24.07.07, 22:05
          1)długie, wąskie dżinsy /takie prawie do ziemi/,
          2)sandały na drewnianym klocku- jakieś 10 cm /nie widać ich, bo spodnie
          zasłaniają, ale dzięki temu mam noooogiiii...jak N. Cambell,
          3)biały obcisłu t-shirt /taki dłudi do polowy biodra,
          4) wielkie okulary w stylu V. Beckham

i obowiązkowo Allure Sensuelle Chanel:)
          • karmelek4 Ups..24 lipca:)nt 24.07.07, 22:48
            • kc_mc 25 lipca. 25.07.07, 06:45
              Od 5:15 nie spie :P a mam ferie wiec juz jestem na nogach, tzn nie zupelnie, bo
              w lozku, z herbata i bulka i mam na sobie pizamke :)
              Pozniej zaloze cos letniego, bo w tv mowia ze dzisiaj 26°C, wiec na pewno jakies
              szorty, do tego baleriny z migdalowym noskiem - zolte, top i pewnie zielona
              torebke.

Zycze milego dnia !
              :))
              • foamclene OT: 25.07.07, 11:35
                masz mail :)
                w sparwie obuwia
      • magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 10:28
        Dziś siedzę w domu z dziećmi, więc na sobie mam rybaczki granatowe, i zielony
        t-shirt. Później , jak będę wychodziła z domu to oliwkowe bojówki, oliwkową
        kurteczkę, czarną torbę, czarne buty i jaką koszulę...
        Zimno dzisiaj:(
      • nadia_m Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 12:04
        Bezowy, ze zlota nitka tank top
        Bezowa spodniczka plisowana, dlugosc 10 cm przed kolano
        brazowy pleciony pas na biodrach
        brazowe szpilki open toe
        torebka paddington brazowa
      • keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 25.07.07, 13:03
        Prognoza pogody na dzis - +29C slonecznie

Granatowe sandaly z piptolkiem na nieduzym koturnie
        Sukienka szaroniebieska w biale kropki +- 1cm srednicy, gora lodkowa bez
        rekawow, dol jakies 3/4 kola, pasek z tego samego materialu
        Srednia biala torebka prosta i skorzana
        Blekitna, cienka pashmina, cudna i zupelnie niepotrzebna ale dostalam ja
        wczoraj i MUSIALAM wziac, rozumiecie, prawda?
        Srebrna bransoleta ze sporych spietych "dyskow", nieduze srebrne kolczyki
        Wayfarers czarne
      • zettrzy Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 00:57
        kremowy kostiumik z bawelny - spodnica i zakiet na jeden guzik
        bladoniebieski top
        biale mokasyny
        biala torba
        pierscionek z minimalym diamencikiem
      • mamasama1 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 09:54
        Wytarte jeansy, żółtą koszulkę bez rękawów z małymi motylkami, parciany
        granatowy pasek i niebieskie sandały na koturnach... Ech te kolory mnie
        prześladują :)
      • keepersmaid Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 13:49
        Prognoza pogody na dzis: +29C slonecznie

czarne sandaly na nieduzym koturnie
        oliwkowa sukienka (ksztalt "disowej ksiezniczkowej" jesli dobrze pamietam, ale
        bez blyskotek i chyba dluzsza)
        dla ozywienia ostro czerwony krotki naszyjnik z drobnych koralikow
        male zlote kolczyki, 2 nieduze zlote pierscionki
        czarna torebka vintage i czarne Wayfarers
        • magda776 Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 26.07.07, 14:17
          biała płucienna spódnica sporo za kolana, czerwony T-shirt, kolczyki koła,
          pierścionek srebrny, brązowe buty i torebka.
      • mini_kks 27 lipca. 27.07.07, 13:00
        W tej chwili to:

img252.imageshack.us/img252/7508/kpwt2.jpg
        ;)
      • escritora Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 27.07.07, 19:33
        witam. czytam was od jakiego czasu, ale dopiero teraz zdecydowałam się na to,
        żeby coś napisać :) bądźcie wyrozumiałe, to mój pierwszy raz ;)
        rano miałam na sobie granatowe jeansy, biały podkoszulek na ramiączkach, czarną
        kamizelkę, kremowe balerinki, aviatory, dużą torba na ramieniu, a za sobą
        ciągnęłam wielką walizkę
      • lilivampire piątek 27.07.07, 19:35
        czerwone bermudy
        szara fantazyjna bluzka z marszczoną górą
        czarne korale
        czarno-białe peep toe z zapięciem na kostkę
        czarna torba
        duże okulary p.słoneczne
      • foamclene sobota motocyklowo/niedziela przeciwdeszczowo 29.07.07, 10:29
        sobota: kowbojki, jeansy, bialy top na ramiaczka, czerwona chustka na szyii,
        czrana skorzana kurtka
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,630776,2,11.html
        czerwony kask :)
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,692447,2,3.html
        zaczelo padac jak wrocilam do domu bylam po kolana w blocie
        ciekawe czy uratuje moje kowbojki...
        mysle co z dniem dzisiejszym
        chyba czrna sukienka i jasniutki trencz
        fotoforum.gazeta.pl/3,0,502786,2,14.html
        i buty fotoforum.gazeta.pl/3,0,769837,2,1.html
        oraz torebka se sloniem
      • cometessa Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 29.07.07, 11:15
        spodnie od piżamy w łączkę, koszulkę "nie od pary" białą z kwiatkiem haftowanym
        i fuksjowy szlafrok i poleguję w pościeli
      • ashlady Re: Co masz dziś na sobie vol.tysiącpińcetdwadziw 29.07.07, 14:17
        Ja właśnie wyjściowo:)
        czarna bluzka z "lejącym" się dekoltem
        białe bolerko
        czarne spodnie
        duże białe korale
        a jak będę wychodziła, założę do tego białe szpilki
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka