napolnoc 21.07.07, 00:49 e.lansik.pl/la975/f38d3e430029409f4694ec6b sliczy diorik :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katinkova Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 03:46 no właśnie, kto jest na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 08:45 wyglada jak doda ;) i watpie zeby ona miala podrobke na sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 09:21 Jestes pewna ze to podrobki ? ja mysle ze ona by w podrobke sie nie ubrala ... Troszke sie spalila na solarium, albo jakis kiepsko dobrany puder :P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 09:18 Doda, ale zanim była SŁAWNA i ... BOGATA ;] Odpowiedz Link Zgłoś
disa wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:22 tego NIE NOSIMY www.lansik.pl/316/wizerunek-dody/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:23 ta sukienka na pierwszym zdjeciu jest fajna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:25 Trochę ciasna ;] i jak dla mnie za krótka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:29 nie twierdze, ze doda wyglada w tym dobrze z cycem na wierzchu - chociaz jak na nia, to i tak nie jest tragicznie ;) a dlugosc fajna, ja lubie mini na kobietach do 30tki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:31 na ładnych "do 30tki" TAK ;] ale Dodiszon jest zdyt nabity i ciezki jak na ten krój kiecki ale to fakt, że jedna z ładniejszych rzeczy jakie miała na sobie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:39 na ladnych, oczywiscie :) doda wygladalaby lepiej gdyby miala ciuchy w swoim rozmiarze, a tak to wyglada jak baleron ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:32 Wszystko nie wygladaloby wlasnie tak tragicznie gdyby nie wpinala sie w male rozmiary, niemalze za male. I zrezygnowala z kilku akcesorii, bo czasami przypomina choinke. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 09:39 ale wtedy nie bylaby juz doda ;P Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 15:50 cioccolato_bianco napisała: > nie twierdze, ze doda wyglada w tym dobrze z cycem na wierzchu - chociaz jak na > > nia, to i tak nie jest tragicznie ;) a dlugosc fajna, ja lubie mini na > kobietach do 30tki ;) :(((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 16:01 Uszy do gory Gabi ;-) Oto Anna Della Russo z wloskiego Vogue Homme - grubo po trzydziestce ale jak dobrze wyglada w mini. Zreszta ona rzadko w czym innym sie pojawia na zasadzie if you got it, flaunt it ;-))) bp1.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/Rp916YsDaLI/AAAAAAAABqk/bCMMjhuJiRQ/s1600-h/Jewel-3.jpg bp2.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/Roug957-NnI/AAAAAAAABhE/aS6p8pkJ9js/s1600-h/ADRwalk.jpg style.blogs.com/photos/uncategorized/mvn.jpg Zreszta co ja mam powiedziec - w przyszla srode stuka mi trzydziestka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 16:08 IMO jeśli kobieta dba o siebie i jest szczupła (a wy dziewczyny jesteście) to nawet mając te 30 lat może fantastycznie wyglądać w mini są kobiety poniżej 30 roku życia, które mini nie powinny zakładać i są powyżej 30-tki, których ciała aż się proszą o mini jednak uważam, że powyżej 40-stki kobietom mini już nie przystoi oczywiście są wyjątki od reguły - jak zawsze;) i tu pewnie też by się jakiś znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma Re: wiecej Dody czyli 21.07.07, 12:16 w to szare chetenie bym sie wystroila, tylko darowalabym sobie krawat:) Fajne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 10:07 wydaje mi sie ze to zdjeciue z czasow gdy radzio gral w wisle krakow Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 10:41 Tak wygladala Doda zanim stala sie bogatsza i mogla sobie oryginalnego diora kupic...ciekawe, czy rownie poblazliwa jest wobec swoich fanow, ktorzy nielegalnie kopiuja jej utwory ??? Jak dla mnie , to to zdjecie reprezentuje ten caly nurt na forum pt"nosimy podrobki, gloopie nie jestesmy by przeplacac" Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:11 Niestety Polska Rzeczywistość… przykre to jest... bo świetna torbę można kupić w zarze w cenie podróbki i się wygląda lepiej, z klasą i drogo, a w podróbki no cóż to zupełnie tak jak by do malucha przykleić znaczek mercedesa i się LANSOWAĆ MERCEDESEM ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:16 szczerze mowiac wątpie zeby doda nosila podrobki tym bardziej ze doskonale pamietam ze byla tak ubrana podczas jakiego smeczu wisly gdy radzio tam gral(takie moje kibicowskie zboczenie)wiec juz byla znana i popularna Odpowiedz Link Zgłoś
sigmasigma Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:18 > przeciez to nie jest Doda! ok, moze jest ale wyglada jak nie ona Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:19 troche chudsza ;D i nie wygląda na 30 jak teraz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:21 no co wy przeciez to nie jest doda! to jest ktos kto stara sie do niej upodobnic:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:40 hehe, dopiero pozniej otworzylam drugi link:)a wiec to jednak doda..niepodobna:) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:47 jaka nie podobna? podobna, tylko trochę więcej solarki sobie zafundowała przed zdjęciami zresztą dla mnie na każdym zdjęciu wygląda fatalnie - czy to podróbka diora, czy nie podróbka, wszędzie wygląda paskudnie przykro, że takie coś straszy na polskich scenach Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:50 niepodobna w sensie z twarzy,ale to moze faktycznie wina solarki. > zresztą dla mnie na każdym zdjęciu wygląda fatalnie - czy to podróbka diora, cz > y nie podróbka, wszędzie wygląda paskudnie > przykro, że takie coś straszy na polskich scenach zgadzam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 13:01 Jak dla mnie Doda to Lepper polskiej sceny muzycznej...arogancja, ignoracja i tupet polaczony z chamstwem, brrrr..., Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 12:48 taki kaszkiet doda miała w 'mamy cie' u majewskiego:) widziałam gdzies niedawno powtórke:) ale to bylo juz ze 3 lata temu pewnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Doda czy nie Doda 21.07.07, 16:29 jest to śliczna moda z cyklu "pierś hoża mi rozsadza mój żakiecik od Diora, ten wiecie, z szóstego stoiska na bazarku" Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: jaką panią? co boli? 21.07.07, 16:52 może ten za ciasny żakiecik ją w pierś uciska.. Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: w zw.z odrobkami :) 21.07.07, 18:24 O matkooooooooo jaka twarz pomaranczowa! Czy ona widziala sie w lustrze przed wyjsciem?! Puder az piszczy zeby go zeskrobac,tapeta jej odpada,lo jezuuu!!1 I chyba zamknella sie na dwa dni w solarium:D:D Odpowiedz Link Zgłoś