silencia22 31.07.07, 14:00 deezee.home.pl/wiosna/IMG_3954.jpg deezee.home.pl/wiosna/IMG_3945.jpg deezee.home.pl/wiosna/IMG_3937.jpg deezee.home.pl/wiosna/IMG_3949.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:03 kupic czy nie kupic? a jesli kupic to jakie(kolor)?moze wszystkie? Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:06 wiesz co silencia- ja już nie kupie butów deezee mimo, że mi się podobają na zdjęciach. Kupiłam 2 pary i szczerze... mmm.. na żywo wyglądają tanio. Kupiłam peeptoe żółte na bardzo wysokim a la drewnianym obcasie. Obcas jest z jakiegoś tworzywa i to a la drewno nie przypomina drewna. A żółte lakierowane paseczki tracą kolor. Jak do mnie przyszły kolor na piętach był już wytarty. Nie wiem.. szkoda troche.. lepiej byłoby zamiast tych wszystkich kupić jedne porządne a droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
eary Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:16 wiesz co.. na wygodę nie mogę bardzo narzekać- mam 11 cm obcas w tych swoich i bardzo źle nie jest ale nie spodziewaj się ze coś sie rozciągną czy dopasują. Trochę jak kagańce na nogach. Ale obcasy stabilne Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:25 dzięki eary:) w takim razie sie jeszcze zastanowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:04 kompletnie nijakie ogladalam je , sa tez w wersji bez piety ale nie maja w sobie nic co mogloby zachwycic Odpowiedz Link Zgłoś
witaczka Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:10 myślę że są ładniejsze buty a te zalatują bazarami Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:16 no wlasnie tylko gdzie te ładniejsze buty są? bo ja szukam czegos gładkiego na takim wlasnie niewysokim stabilnym obcasie - ale nigdzie nie widzialam takich butow.najbardziej bym chciala migdałowy nosek - te mają bardziej okrągly ale tez nie calkiem wiec by mi odpowiadal...tylko one nie są skorzane.. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:18 Gladkie buty z nigdalowym noskiem i na niezbyt wysokim, nie jakims supercienkim obcasie kupilam jakis czas temu w Vagabond w Zlotych Tarasach. Byly czarne i zolte. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:27 vagabond - wiem wiem - tez mi sie tam masa butow podoba:) tylko ze vagabond jest tylko w Warszawie:((( a ja z okolic wroclawia jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:30 Te szpilki kosztowaly troche ponizej 300 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:34 No tak, skorzane. Sa bardzo wygodne. Jak dla mnie maja tylko jedna mala wade;-). Moglyby byc odrobine glebiej wyciete w palcach. .......... I may be bad...but I feel goood;-) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:37 o tak -tez to lubie - większe wycięcie bardziej wydłuza nogi:) a mogłabys wkleic zdjęcie swoich butów? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:40 Pamietam, ze bylo na stronie Vagabond, choc marne, zaraz poszukam. Nie da sie wkleic, strona jest we Flashu. Zobacz www.vagabond.com, model nazywa sie Pearl. Na stopie wygladaja lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:44 Sa bez szalenstw, ale uniwersalne i swietnie nadaja sie do pracy. Wysokosc obcasa jest w sam raz, nie meczy- a mam je nieraz na stopach jakies 10 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: co sądzicie? 31.07.07, 14:48 no wlasnie o takie buty mi chodzi - ja nie chce zadnych szalenstw:) te rozowe i niebieskie są fajne - jako jedyny akcent kolorystyczny bym je nosiła.pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś