silencia22 08.08.07, 19:36 deezee.nazwa.pl/wiosna/IMG_5615.jpg mają prawdziwą korkową podeszwę i obcas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bgoralska1972 Re: fajne są te buty? 08.08.07, 19:52 według mnie fajne, takie typowo letnie tylko wymagaja np odpowiedniej sukienki monokolorystycznej. Całkiem w stylu Pucciego - jaks odmiana na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: fajne są te buty? 08.08.07, 19:54 o kurcze spodziewalam sie zwyklych jakis brazowych, co chwile tu takie pokazuja, a tu takie zaskoczenie, no coz, fajne te butki, ale... tak jak wyzej, wymagaja letniej, odpowiedniej sukienki, buty typowo letnie, ale bardzo oryginalne Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: fajne są te buty? 08.08.07, 20:02 Nie w moim stylu, za bardzo pstrokate. Ale za to pewnie lekkie i wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: fajne są te buty? 08.08.07, 20:09 Jak dla mnie - cudne. Tylko że na takim obcasie źle się chodzi, bo jest umiejscowiony pod czubkiem pięty i szybko kostka zaczyna boleć Odpowiedz Link Zgłoś
iberka do nessie-jp 16.08.07, 20:22 dopiero zaczynam nosic wysokie buty i chciałabym prosic o jakis przykładowy model dobrego umiejscowienia obcasa Iza Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: bardzo fajne n/t 08.08.07, 20:13 nie podoba mi się korkowa oprawa natomiast szalenie mi się podobają te esy floresy czy jak tam zwał, super :) Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: fajne są te buty? 08.08.07, 20:14 buty są fajne i ładnie by się komponowały z jasną sukienką albo białą bluzką i ciemnymi dżinsami, jednak nieumiejętny dobór sprawi że będą wyglądały troszkę tandetnie, tak mi się jakoś wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: fajne są te buty? 08.08.07, 20:16 a mnie sie zupelnie nie podoba obowie na korku wiec mowie NIE !! :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: fajne są te buty? 08.08.07, 20:36 na kimś mogłyby mi się podobać, ale na mnie nie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: fajne są te buty? 09.08.07, 01:13 nie obcas jest za grubo ciosany, kolorki za neonowe, pomysl zbyt opatrzony Odpowiedz Link Zgłoś
inaxxx Re: fajne są te buty? 15.08.07, 23:15 fajne ale nie radzę kupować przez internet. ja je mierzyłam i są dość szerokie, mimo, że mam wysoki przegłub mi były za luźne. Te buty są w intershoe, więc jeśli masz gdzieś w pobliżu, radzę przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś