06.04.05, 10:34
czy ktoras z was bierze tabletki antykoncepcyjne Harmonet? ja biore od 6
miesiecy i od tego czasu zauwazylam pogorszenie stanu mojej skory, na tawrzy
pojawily sie liczne wagrysad(( czy moze to byc wina tabletek? czy musze sie
zglosic do dermatologa czy ginekologa i zmienic tabletki? sad
Obserwuj wątek
    • marudkaa Re: Harmonet 06.04.05, 21:48
      hey, ja biore Harmonet od 2 lat, cera mi sie poprawila, wczesniej mialam
      problemy, jakies syfki mi wychodzily, a po Harmonecie nic (czasem sie zdarza
      jakis syfek, ale to po czekoladzie tongue_out no i w czasie okresu tez pojedyncze
      wychodza, ale tez nie zawsze---> byc moze to tez po czekoladzietongue_out) ale jak
      wiadomo, kazda kobieta inaczej reaguje i u mnie Harmonet moze dzialac na skore
      bardzo dobrze, a u Ciebie wrecz przeciwnie, moze pogadaj z ginekologiem, zeby
      Ci zmienil na inne. pozdrawiam smile
      • loorien Re: Harmonet 06.04.05, 23:50
        zazywam harmonet i co i raz mi cos wyskoczy, jak juz wyskoczy to duze ropne i
        długo sie goi, ale to moze tez i po złej diecie - duzo słodyczywink
        • Gość: kasia Re: Harmonet IP: *.inter / *.inter-c.pl 07.04.05, 09:05
          przed braniem harmonetu wągier to była żadkość na mojej twarzy,brałam go 2 lata,teraz musze chodzić na oczyszczanie żeby sie ich pozbyć,myslę że to jest wynik brania tych pigułek...
    • dalija26 Re: Harmonet 07.04.05, 09:31
      po żadnych tabletkach (Cilest,Regulon,Harmonet) nie miałam pogorszenia cery ani
      nie tyłam..ale każda z nas jest inna,wiec być może i tak reagujesz. moze zacznij
      najpierw od kosmetyczki,okresl rodzaj cery i dobierz własciwe kosmetyki, potem
      obserwuj jak wpływa dieta na pojawiajace sie "niedoskonalosci" w okreslonych
      fazach cyklu.moze to od czekolady,chipsow albo od ostrego jedzenia. to nie jest
      tak,ze wszystko od razu od tabletek sie dzieje..pozdrawiam
    • baby1girl Re: Harmonet 09.04.05, 13:51
      moim zdaniem powinnas isc do dermatologa, zapisze Tobie odpowiednie leki i po
      miesiacu masz problem z glowy, a potem juz profilaktycznie bedziesz smarowac sie
      mascia i nic wiecej Tobie nie wyskoczysmile
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka