margola.1 05.09.07, 15:11 co na górę i na dól do jeansowej prostej mini??? legginsy pasują a jakie buty ??? proszę o inspiracje a biała koszula? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:14 włosy czarne, albo zolty tleniony blond -mile widziane odrosty do tego rozowe tipsy na 2cm biala koszula moze byc, ale musi byc zawiazana tak aby bylo widac pepek no i rozpiac guziki, aby byl odpowiednio gleboki dekolt :/ Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:26 no co?? .......... ZAPOMNIALAM Tapir!!! jak moglam nie wrzucic tapiru na włosy? a do tego tureckie złoto im wiecej tym lepiej -wlacznie z paskiem ;D no i torebusia zlota. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:46 nie trapir, ale skuns borsukiem zwany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:47 a nie mozna potapirowac skunksa? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:50 więc tapirzymy skunksa ;] no i dorzucam 2 rozowe pasemka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:51 a ja solarke, rozowe rumience, oczy na blysk i tone tuszu :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:55 +bransoletki - im wiecej tym lepiej i wielki napis OCZWYWISCIE złoty d&g dodatkowo powiekszam usta podwojna dawka ;] i mina: AJM SEXY, HOT DŻAGA każdy mnie chce ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:58 no i stringi wystaja ponad spodniczke Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 16:01 czarne, czerwone czy brunatne? ewentualnie biało-złote ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:29 Wedlug mnie legginsy NIE pasuja. Chyba z eubierzesz wyzej wymieniona biala koszule, to wtedy czarne (zrobisz sie po prostu na lata 80). Ja nosialm taka mini w wakacje, do niej proste koszulki na ramiaczkach i sandaly na plaskiej podeszwie. Wg mnie do dzinsowych mnini pasuja jedynie bardzo proste "uzupelnienia stroju". Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 16:02 :) kiedyś do dźinsowych spódnic nosiło się czarne kryjące rajstopy (co mi się podoba).teraz bez legginsów dźinsowa mini zabroniona......:D Odpowiedz Link Zgłoś
cryptorchid Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 16:15 calineczka92 napisała: > :) kiedyś do dźinsowych spódnic nosiło się czarne kryjące rajstopy > (co mi się podoba).teraz bez legginsów dźinsowa mini > zabroniona......:D Kiedyś? To mój podstawowy zestaw jak jest chłodno ;) Do jeansowej mini duuuużo rzeczy pasuje, nie ma co pytać, mierz co masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: jeansowa prosta mini 05.09.07, 15:34 Przykładowo tak: fashion-victim.blog.onet.pl/2,ID136918035,index.html Odpowiedz Link Zgłoś