iwionna 11.09.07, 10:40 Czy nosicie takie korale? www.allegro.pl/item242683855_najpiekniejsze_korale_bransoleta_kolczyki_.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mini_kks Re: * korale * 11.09.07, 10:55 Mam dwie pary bez kolczyków (czarne i czerwone) i od czasu do czasu założę. Odpowiedz Link Zgłoś
emcezet Re: * korale * 11.09.07, 11:20 zdarza się, że zakładam drewniane korale w barwach ziemi do strojów - powiedzmy - pseudoetnicznych ;) a mocniejsze kolorki tyo raczej wskazane na wakacjach. zresztą, zależy kto ma jaki styl. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: * korale * 23.09.07, 17:21 jesli chodzisz do liceum jak mini to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anio_i_takie_tam Re: * korale * 11.09.07, 19:18 Noszę czasem żółte (na szyję). Szczególnie lubię z czarnym golfem. Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Tylko, że moje są matowe 12.09.07, 10:29 Te ze zdjęcia też są matowe, moje mam chyba od tego samego sprzedawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: * korale * 24.09.07, 10:10 anio_i_takie_tam napisała: > Noszę czasem żółte (na szyję). Szczególnie lubię z czarnym golfem. A ja z czarnym golfem nosze czerwone,zeby bylo smiesznej,z Sukiennic,i od razu 2 sznurki;) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: * korale * 11.09.07, 19:22 mam czerwone i niebieskie;) lubie i nosze Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: * korale * 11.09.07, 20:39 Mam czarne założyłam raz i nie zamierzam wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: * korale * 11.09.07, 23:02 Nie są w moim guście, ale mam koleżankę, na której dobrze wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka92 Re: już nie 12.09.07, 08:11 hmmm mam ale nosić raczej nie będę.....to nie dla mnie raczej-chyba komuś je oddam Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: * korale * 12.09.07, 10:50 Nie! A te zalinkowane lekko straszą- ot drewniane kulki nadziane na drucik lub gumkę... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: * korale * 12.09.07, 19:07 ja ostatnio kupilam sobie takie grube sliwkowe tuz przy szyi za 5 zl. I jakos jeszcze nie mialam okazji ich ubrac. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_migotka86 Re: * korale * 23.09.07, 17:11 Noszę :) Czerwone, brązowe od czasu do czasu żółte ;) Wogole lubie duze kolczyki i szerokie opaski wiec idealnie pasują do mojego stylu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: * korale * 23.09.07, 17:18 Nie noszę i raczej nie zacznę. Nie jestem też zwolenniczką takich korali w zestawie z bransoletką... Kupiłam za to 3 pary kolczyków (takie pojedyncze kulki drewniane), które teoretycznie mogłyby pasować do w.w. zestawu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: * korale * 23.09.07, 20:23 mam cala kolekcje takich korali, z plastiku, w kilku kolorach - sa idealne na lato, na okolicznosci wakacyjne Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: * korale * 23.09.07, 22:47 Nosiłabym, gdyby GDZIEKOLWIEK były w wersji wielokolorowej. Nie interesują mnie korale w tylko jednym kolorze, chciałabym coś koło 10 odcieni ułożonych "tęczowo". Kobita ze stoiska nie raczy się wysilić i spróbować u producenta zamówić kolorowych, sama nie mogę odpowiednich wykonać, bo te, które znajduję w necie, mają strasznie wyblakłe kolory; te, które widziałam na stoisku, miały odcienie o wiele intensywniejsze. Czy któraś z Was widziała choć jeden raz tego typu korale w wersji więcej niż 3-4 odcienie na jednym sznurku? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: * korale * 23.09.07, 22:54 Kupiłam w Zakopanem ciemnobrązowe, które pasują mi do czerwonego zimowego golfu. Poza tym nie noszę, a bransoletki i kolczyki mi się w ogóle nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: * korale * 24.09.07, 09:18 nosilam w liceum jak mialam okres hippisowy ;) byly po mamie, drewniane: wisniowe i brazowe, byly eksploatowane nawet dosc intensywnie teraz nie nosze, nie podobaja mi sie Odpowiedz Link Zgłoś