keltoi 01.10.07, 19:50 Oczywiście, świetnie. Damn, siedem lat własnego stylu i nagle okazuje się, że jesteś modna jak cholera...! XD W sumie - miło, wreszcie w sklepach będzie można z łatwością kupić przyjemne ubrania w sensownym kolorze :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibbi5 kocham czerń, bo to jest kolor w sumie neutralny 01.10.07, 22:27 każda kobieta wygląda super w czerni, ja też, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
joankb Czarno na czarnym 02.10.07, 10:04 Nienawidzę czarnego. Możecie sobie pisać ble, ble "każda ma coś w szafie". Nie mam. Nie mam spódnicy, spodni bluzki, swetra, butów, bielizny... nic. Wyglądam w tym kolorze okropnie, jak z filmu grozy. Nie mam i nie będę miała. Odpowiedz Link Zgłoś
mia77 Re: Czarno na czarnym 02.10.07, 14:22 Czarne ciuchy muszą najwyższej jakości, żeby móc je razem zestawiać i bawić się fakturami. Szkoda że o tym nie napisali, bo nic smutniejszego, niż sprana, wynaciągana czarna koszulka i workowate spodnie z wygniecionymi kolanami... a do tego "jedyne słuszne" na polskiej ulicy czarne buty w kształcie krawężników. Odpowiedz Link Zgłoś
vikii2 Re: Czarno na czarnym 02.10.07, 22:49 Uwielbiam czarny kolor.Nieprawda jest ,ze sie spieraja ,sa od tego plyny dostepne w naszych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
keltoi Absolutnie się zgadzam. 18.11.07, 00:39 Czerń trzeba hołubić i pielęgnować. Szkoda czasem patrzeć... ale co tam. Ja się bez bicia przyznam, że mam jedne spodnie, które trzymam w ramach czystej wygody i sentymentu - ale noszę je tylko w sobotnie pranki, kiedy snuję się bez celu z godzinę i udaję, że nie ma nic do roboty.. ;) Co to są buty w kształcie krawężników, bo nie znam tego porówniania? Odpowiedz Link Zgłoś