tamarars moj debiut-ja dzisiaj 08.10.07, 22:18 fotoforum.gazeta.pl/3,0,901359,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,901359,2,1.html ta brazowa sukienko-tunika z H&M ,kurtka orsay,reszta rzeczy czyli rurki,brazowe buty na obcasie marki zupelnie nieznane..pasuje to do siebie i do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.dziewucha Re: moj debiut-ja dzisiaj 08.10.07, 22:59 ta tunika mi chyba nie pasuje.. przynajmniej nie w zestawieniu z tą kurtką Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moj debiut-ja dzisiaj 08.10.07, 23:26 fajne wlosy fajne spodnie i kurtka ale ta tunika mi nie lezy moze to wina zdjecia a wlasciwie tej zabojczej fototapety przy ktorej trudno skupic sie na Tobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: moj debiut-ja dzisiaj 08.10.07, 23:30 nie lubię czerni z brązem, ale jakoś na Tobie to fajnie wygląda :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: moj debiut-ja dzisiaj 09.10.07, 07:51 w sumie ujdzie ;) zgrabnie wygladasz w tych spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: moj debiut-ja dzisiaj 09.10.07, 08:11 tunika w ogóle nie pasuje. chyba jest za luźna, bo masz w niej patyki zamiast nóg;) ale kurtka i cała reszta ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: moj debiut-ja dzisiaj 09.10.07, 08:37 bardzo ladnie :) fajne nozki :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: moj debiut-ja dzisiaj 09.10.07, 09:18 bardzo fajny zestaw, fajne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: moj debiut-ja dzisiaj 09.10.07, 09:31 A mnie sie podoba. W koncu nie da sie przez cały dzień biegać tylko w tunice ( mammy zaledwie kilkanascie stopni). Dorzuciłabym tylko pasek, bo brakuje mi czegoś przy tej tunice. Ewentualnie możesz zsatąpic kurtke jakimś trenczem, ale według mnie nie koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 jesienno :) 09.10.07, 16:03 img410.imageshack.us/my.php?image=22768631ar3.jpg co bardziej uczulonych uprzedzam - torba nie pasuje do niczego bo tak lubię!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: jesienno :) 09.10.07, 16:14 no niestety dzisiaj mi się nic nie podoba oprócz kraty i wywiniętego kołnierza. Kurtka sama w sobie mi sie nie podoba. I nie za bardzo rozumiem jak do jesiennego stroju "pasują" gole(albo w cienkich rajstopach) nogi. Ale ja jestem zmarzluchem i obowiązkowo zakładam minimum 50den:P Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: jesienno :) 09.10.07, 16:29 to fajnie, że się w tym dobrze czujesz. Ja zawsze nie moge sie nadziwic widząc kobiety na górze opatulone pod samą brodę, a na dole w cieniutkich rajtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: jesienno :) 09.10.07, 16:33 bez przesady - nie ma mrozow to raz, a dwa jezdze autem :P Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: jesienno :) 09.10.07, 16:35 nie pisalam nic o mrozach tylko o dysproporcji między górą a dołem:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: jesienno :) 09.10.07, 16:37 dysproporcji nie zauwazam moze dlatego ze wiem jaka ta kurtka jest w dotyku :) ale szanuje twoje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: jesienno :) 09.10.07, 16:54 a mnie się kurtka bardzo bardzo podoba, chociaż też bym założyła do niej kryjące rajstopy. a co do torby, to ja też lubię jak jedna rzecz do niczego nie pasuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: jesienno :) 09.10.07, 17:20 ja również noszę jeszcze cienkie rajstopy, grube będę nosić jak będzie zimniej. gdybym teraz chodziła w 60den to co jak będzie -5 stopni:D zestaw mi się podoba, ładna kurtka a torebka imo pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: jesienno :) 09.10.07, 21:53 mmkl napisała: > ja również noszę jeszcze cienkie rajstopy, grube będę nosić jak będzie zimniej. > > gdybym teraz chodziła w 60den to co jak będzie -5 stopni:D > > zestaw mi się podoba, ładna kurtka a torebka imo pasuje;) jak to co??? 100den :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 17:32 pamietnikmagdym.fotolog.pl/1316274,link.html Dzis było chłodno wiec narzuciłam trencz H&M - nie tak piekny jak pokazywały dziewczyny, ale bardzo go lubie na codzień. Pod spodem spodnie Zara w kratke, które kiedys pokazywałam +golfik ESprit + bolerko ONLY. Not o możecie nie zostawic suchej nitki na mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 17:49 cały strój taki casualowy - mnie nie powala, ale szczerze mówiąc nie ma się do czego przyczepić, czyli po prostu ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak super spodnie! 09.10.07, 18:45 ladnie wygladasz, a spodnie są swietne!Można wiedzieć dokładnie kiedy je kupiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: super spodnie! 09.10.07, 21:26 Dzieki, Spodnie kupione jakieś 3 tygodnie temu. Widziałam je tez niedawno w Plazie w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Dzięki za opinie:) 09.10.07, 18:47 Stasia..pozdrów rodziców:) Nie-niebieska..ta rura to "kawałek" reflektorka /są -3-/..co by podświetlać wszystkie niedoskonałośco mojej buzi:) Gabi...ja też jeżdże autem i pewnie dlatego ubieram sie b. letnio /jak na zimę/. Na zdjeciu przypominamsz mi laski z Nowego Jorku / w którym nigdy nie byłam/, ale kojarzę np. "Uwaga, faceci"..gdzie główna bohaterka śmiga w srodku zimy w szpilkach, cienkich rajstopkach i futerku..strasznie to seksowne /ale ja pewnie założyłabym oficerki:) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Dzięki za opinie:) 09.10.07, 20:33 Wrocilam kilka dni temu z Nowego Jorku i potwierdzam - skubane sie tak ubieraja! W ogole ludzie w NY wygladaja genialnie (przewaznie), nic dziwnego - w koncu, jako mieszkancy stolicy swiata, maja dyktowac mode. Gonia je niektore paryzanki. faceci tez wygladaja swietnie. Zaskoczyla mnie zatrwazajaca liczba sklepow z krawatami na Manhattanie, ale oni pewnie duzo wciagaja do niszczarek ;p. Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Dzięki za opinie:) 09.10.07, 21:37 karmelek, pięknie Ci w tej spódnicy, proszę zdradź skąd się takie bierze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 19:12 podoba mi sie wersja bez plaszcza Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 21:27 Do tego bolerka marzy mi sie taka jedwabna zwiewna sukienka na ramiączkach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pannamonroe Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 20:55 eh, stoj fajny, ale kobieto, boze, nie rob sobie zdjec w takich pozach i z minami w stylu kota srajacego na pustyni. naprawde, jak takie wyjdzie, to mozna cyknac jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 16:06 Fajne bolerko i spodnie. I fajna muzyczka na blogu (pierwszy raz od dawna mam włączone głośniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 21:24 W rzeczywistości rękawiczki nie wyglądają jak niedźwiedzia łapy, są znacznie subtelniejsze;) www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c7c63fcb1812381f.html Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 22:06 Bardzo fajnie sie ubrałaś tylko dałabym czarne rekawiczki i moze czarne rajstopy tak aby wydobyc buciki które wydaja sie wygladać całkiem ładnie a troche gina przy rajstopach, może szare zamiast czarnych - musiałabyś poeksperymentować. Ewentualnie zostawić buty i rekawiczki a dać torbe czarna. Wiadomo na zdjeciu cieżko oceniac bo swiatło przekłamane i kolory czasami też. Ale mam wrażenie że za duzo czerwonego a tak naprawde to chyba jednak płaszczyk powinien byc na 1 planie który mi sie bardzo podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 22:23 Wersje z szarymi rajtami już przerabiałam. Wiśniowe są za radą tralalumpka i przyznaję, że bardzo mi się taka wersja podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 22:12 fajny płaszcz i kolor rajstop:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 22:14 wszystko fajnie, a buty to po prostu boskie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 09.10.07, 22:57 Mam taką samą torebkę:D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 10:41 swietnie wygladaja te rajty i buty mozemy prosic zblizenie obuwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 11:13 Chwaliłam już się nimi kiedyś: tiny.pl/1tsw Odpowiedz Link Zgłoś
malwa_kaja Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 10:42 Bardzo bardzo mi się podoba Twój dzisiejszy strój - pozwolisz, że skopiuję sobie to zdjęcie do katalogu inspiracji? ;-) Skąd masz taką ładną torebkę? Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 11:00 Wow, aż się zarumieniłam:) Kopiuj do woli. Torebka jest z Reserved, chyba jescze są. Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 12:02 Też mi się podoba ta torebka, ale widziałam tylko w kolorze starego srebra czy złota. Takiego koloru nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 12:19 przy Marszałkowskiej widziałam wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 14:58 Do Warszawy to dla mnie za daleko :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 16:32 houhou-ślicznie,wszystko do siebie pasuje i cieszę się, że widzę w końcu kogoś w tych malinowych rajtach:) w moim mieście to tylko ja mam te rajty, a miało być ich zatrzęsienie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 10.10.07, 19:13 jak zwykle wyglądasz bardzo dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:19 sweter jest ogromny, ale za to dla równowagi mam za ciasne spodnie, do których miałam schudnąć, ale zabrakło mi silnej woli ;) na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie zdejmowałam swetra, więc nie katowałam za bardzo ludzi widokiem siebie w tych portkach ;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,903807,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,903808,2,2.html zdjęcia znowu kiepskie, ale nie umiem sobie sama zrobić lepszych - tym razem zrobiłam ich kilkanaście i to są jedne z wyraźniejszych :( Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:26 Super, super, super. Uwielbiam szarości. Świetne spodnie, super sweter i widzę coś fajnego na głowie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:29 hehe to taka czapa, jaką pokazywała Stasia (serio nie zgapiłam od niej, tylko dopiero teraz zaczynam ją nosić;)) tu ja trochę lepiej widać: fotoforum.gazeta.pl/3,0,903820,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:35 ślicznie,pięknie, bosko<zazdrość> ale żeby nie było tak słodko-jak się ma taką szczupłą figurę to łatwo nosić takie swetrzycha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Ciak :D 10.10.07, 18:19 ciesze sie, ze wreszcie nosisz czape hehe :) bo pamietam, ze balas sie, ze na nia jeszcze za wczesnie...a co tam, nie? :) bardzo mi sie podobasz, zreszta jak zawsze...widze nawet jakas apaszke hahaha to juz wogole jestem na tak :D btw nie zdalam egz na prawko hehe co prawda pierwsze podejscie, ale tak sie wkurzylam, ze szkoda gadac! A pan egzaminator byl bardzo niemily...najchetniej wyslalabym go w kosmos ;) mam nadzieje, ze Ty juz legalnie smigasz po drogach :D Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ciak :D 10.10.07, 19:14 ja się nie martwiłam, że będzie mi za ciepło, bo niestety to się paktycznie nie zdarza, tylko, że ludzie będą się na mnie dziwnie gapić, ale postanowiłam się tym nie przejmować i też nie zauważyłam jakichś dziwnych spojrzeń w moim kierunku ;) a co do prawka, to jeżdżę jak najbardziej legalnie, bo w elce ;) dwa razy już oblałam, a na trzeci termin muszę jeszcze trochę poczekać - mam nadzieję, że tym razem się uda :) powodzenia na następnym egzaminie! Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Ciak :D 10.10.07, 19:28 uuu ja myslalam, ze juz moze smigasz sama na zakupu samochodzikiem ;) ale widze, ze jeszcze przed Toba to trzecie podejscie...u mnie tez sie czeka bardzo długo na nastepny termin :( no cóz, damy rade! Powodzenia rowiez :) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:32 Fajnie! Dorzuciłabym torebkę w jakimś zdecydowanym kolorze. To swetrzysko z H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:55 niesety torba była dyżurna, czyli kremowa - pasowała do apaszki ;) z założenia do tego zestawu ma byc szara, ale nie mogę się na nia doczekać. bardzo mi sie podobają mocne akcenty do spokojnej reszty, ale dzisiaj miałam ochotę byc cała na szaro. może innym razem wykorzystam coś kolorowego do tego zestawu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:33 ooo, fajnie ten sweter na tobie wyglada ;))) zwlaszcza z czapa :) do takich spodni natomiast sie nie przekonam i juz. na nikim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:41 ja za to kocham takie spodnie, ale niestety bez wzajemności, bo do mojej figury, to one nie pasują ni w ząb ;) za to na szczupłych dziewczynach wyglądają bosko! będę więc miłosierna i oszczędzę Wam zdjęcia bez swetra, bo co bardziej wrażliwi mogliby tego nie przeżyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:43 jak dla mnie kazde spodnie z wysokim stanem niezaleznie na grubej czy na chudej wygladaja fatalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:47 a masz idealna figure do takich portek :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:49 predzej wyszlabym na ulice bez spodni ;) to samo z rurkami, tylko do kozakow nosze. chociaz akurat rurki z niskim/normalnym stanem na niektorych dziewczynach mi sie podobaja i do balerin. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:51 a takie o ktorych osttanio byla mowa na gorze szorokie a od kolan dopasowane? cus jak dlugie bryczesy na konia jak one sie nazywaja...? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 20:48 jak sobie kiedys kupie profesojnalne portki do jazdy konnej, to bede je nosic ;) razem z toczkiem i odpowiednimi wysokimi butami ;) poki co jezdze w jeansach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Foam :) 11.10.07, 12:43 Bryczesy, takie na konia nie mogą być wąskie dołem szerokie górą, muszą być dopasowane ogólnie, pozbawione szwów i wzmocnione po wewnętrznej stronie na wysokości kolan, tam gdzie siodło może obcierać :) Nie da się w czymś takim po ulicy chodzić :)Można je porównać jeśli już do getrów. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foam :) 11.10.07, 13:00 mnie to raczej o takienchodzilo www.geocities.com/quirt4/50s-biker-in-jodphurs-600.jpg en.chevalpower.com/prodimages/FrenchBreeches_large.jpg www.just2tailors.com/photos/drop_front_breeches_v_copy3.jpg www.totls.com/ASS-BREECHES.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Foam :) 11.10.07, 13:11 Tak sie domyśliłam :) Ale nie wyobrażam sobie w czymś takim na konia siadać. Niewygodne. W takich bryczesach to pewnie kiedyś ułan pod okienko przybywał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Foam :) 11.10.07, 14:43 no walsnie one taki bardzij na motocykl niz na konia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: Foam :) 11.10.07, 18:22 Pamiętam, że jakieś 3 lata temu śmiałam się z takich portek ("jak ludzie mogą w czymś takim chodzić!"), a teraz sama bym chętnie w nie wskoczyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:39 moim zdaniem wyglada bosko i wcale nie jest za duzy! super Ci w nim... Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 16:39 Świetnie! Widzę że jednak udało Ci się kupić ten sweter ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 20:06 swetrów tego typu nie lubię, ale cała reszta, bluzka, spodnie, buty po prostu fantastyczne :D Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 21:20 buty cudo!!!!!! spodnie..chyba nie dla mnie..ten wysoki stan dzinsów jakoś mnie "przeraża":) Odpowiedz Link Zgłoś
pannamonroe Re: środa w wielkim swetrze ;) 10.10.07, 22:10 wygladasz bardzo fajnie. ale strasznei mnie wkurza, jak szczuple laski narzekaja na to, ze sa za grube, opowiadaja o tym, ze maja zamiar sie odchudzac itd. boze, blagam was, przestancie! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: środa w wielkim swetrze ;) 11.10.07, 10:03 pannamonroe napisała: > wygladasz bardzo fajnie. ale strasznei mnie wkurza, jak szczuple laski narzekaj > a > na to, ze sa za grube, opowiadaja o tym, ze maja zamiar sie odchudzac itd. boze > , > blagam was, przestancie! popieram. Przez takie dziewczyny jak ty i foam piszące, jakimi to one nie są grubasami można sie nabawić niezłych kompleksów. W swetrze wyglądasz świetnie. Nawet w tych koszmarnych gaciach jest ci dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ciak, świetnie! 11.10.07, 14:43 aga dostalas juz ten beret z allegro? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier foam, porażka... 12.10.07, 10:27 porażka moja bo nie doczytałam aukcji i w ferworze poprosiłam o opcje kup teraz a baba sprzedawała kaszkiet szyty nie robiony. a na miniaturce była ta czapa a w auckji milion zdjęć innych rzeczy. ja nie doczytała a baba nie chciała przyjąć zwrotu. pisałam juz o tym na forum i dziewczyny mówiły, że tez o mało co sie nie nabrały. i takim sposobem nadal szukam. kupiłam nawet moher w kolorze indygo ale kto mi zrobi... :) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: foam, porażka... 12.10.07, 14:16 taki znalazlam jeszcze ale patzre ze maly obwod glowy ja kupujac kask sie mierzylam i mam 54-55 :( Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: środa w wielkim swetrze ;) 11.10.07, 08:58 ciak, super, swietnie, wspaniale :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: środa w wielkim swetrze ;) 11.10.07, 12:37 Na zgrabnym tyłku takie spodnie są więcej niż świetne :) Dla mnie super. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: środa w wielkim swetrze ;) 11.10.07, 12:39 Wyglądasz super! :) A wzmianki o za ciasnych portkach w ogóle nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 dzięki dziewczyny... 11.10.07, 13:44 za wszystkie opinie - fajnie, że większości z Was sie podoba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: środa w wielkim swetrze ;) 13.10.07, 12:00 super!! a spodnie wyglądają ok, szczególnie z tymi pięknymi butami. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: środa w wielkim swetrze ;) 13.10.07, 19:25 Nie przepadam za takimi swterzyskami ale na Tobie wygląda bardzo fajnie, a jeszcze fajniej na Tobie wyglądają spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa czwartkowa JA 11.10.07, 13:03 Czyli moja pelerynka po traumatycznych przejsciach w pralce i JA ;D i165.photobucket.com/albums/u79/disol/1-5.jpg i165.photobucket.com/albums/u79/disol/3-4.jpg wiem, wiem zdjecia kiepskie, ale wiadomo, ze trudno sobie samej zrobic ;D a Cez nie chce sie nauczyc ;/ a tak bez niej ;D i165.photobucket.com/albums/u79/disol/2-4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: czwartkowa JA 11.10.07, 13:28 takie zdjęcia zawsze zyskują, jeżeli się je rozjaśni - ja do tego używam Picasy. No i zrobione na jasnym tle też by były lepsze. A tak to widzę ciemność... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: czwartkowa JA 11.10.07, 13:46 podobają mi się kształty - Twoje oczywiście też, ale chodzi mi o fasony ciuchów i butów, z tym, że ja nie lubię brązów, więc byłoby bosko, gdzyby nie kolorystyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene nieco rozjasnione zdjecie, ale niewiele pomoglo ;) 11.10.07, 14:48 img405.imageshack.us/img405/9331/15xr0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowa JA 11.10.07, 17:20 bardzo ładny kolor szafy,nic poza tym nie widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: czwartkowa JA 11.10.07, 17:55 na ile widac to wyglada fajnie, a ta torba ma ksztalt lekarski czy to raczej taka teczka inzynierska? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: czwartkowa JA 11.10.07, 19:39 ee no ona wyglada jak na narzedzia AHAHAHAHAHAHA Jest po prostu prostokatna ;D na zamek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: czwartkowa JA 11.10.07, 21:12 fajnie torebke widze ciemna wisnia a buty jeszcze ciemniejsze, czy tp moze tylko braz Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: czwartkowa JA 11.10.07, 22:06 ciemne brazy ;] wisnia to nie moj kolor ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier disa, no świetnie... 12.10.07, 10:29 świetne czarne zdjęcia, że nawet gdybyś totalnie popsuła swoja pelerynę to i tak wygldałaby świetnie na tle tej czarnej szafy :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: czwartkowa JA 12.10.07, 10:37 disa, z tego co widze to super wygladasz! zdradz z jakiego drewna jest ta szafa, wyglada interesujaca :) A Ceza potrenuj, niech sie w koncu nauczy! A jak nie to jesc nie dawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
disa szafa jest czekoladowa ;]p 12.10.07, 19:25 Drewno-jakieś i obite jest skora ;D vinotti.pl/ kolekcja: art line ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hajba Re: czwartkowa JA 13.10.07, 17:50 magdaskap dziewczyno alesz ty masz udziska,bleeeeeeeee przecietnas Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowa JA 13.10.07, 17:56 prosze prosze juz sie od ally i disy odczepilas to trzeba sobie nowy cel znaleźć? zacznij żyć swoim zyciem,nie mówiła ci tego mama nigdy? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: czwartkowa JA 13.10.07, 18:29 Magdo nie zwracaj uwagi na takie posty. Ja w ogóle nie przejmuje sie postami osób które nie pokazuja swojego wizerunku a sie wymądrzają. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowa JA 13.10.07, 18:33 bgoralska dzieki !ale ta laska napisała na fm ok 10 postów ,polowe jej wykasowano bo nie robi nic innego tylko objeżdża w nich kogo sie da.a sama wygląda nie powiem jak.ale duzo podobnych pań jest na blogu biale kozaczki.wiec naprawde jej zdanie mnie nie obchodzi to raczej komplement ze jej sie nie podobam,martwilabym sie gdyby bylo inaczej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
disa O nie!!! 13.10.07, 19:47 :( czuje sie porzucona i nie kochana :( Magda oddaj mi mojego robaka (czytaj hajba) :( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: O nie!!! 13.10.07, 19:56 disa wybacz że ci odebrałam twoja fankę:)widzisz znowu mamy coś wspólnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: O nie!!! 13.10.07, 20:03 eee tam dziweczyny...ja to dopiero za daria tesknie :)) ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: O nie!!! 13.10.07, 20:07 no ale daria nei wstawiala swoich zdjec,swoja dorga te hajby nadają sie na stronę fotkapeel:)szkoda ze juz nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: O nie!!! 13.10.07, 20:55 ozesz magada - zapomnialam ze mam darie w ignorach - kurde ze tez juz wiecej nie zobacze co napisala :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp czwartkowo -liderowo:) 11.10.07, 17:45 mamy lidera(kto ma wiedzieć to wie:))wiec postanowiłam uczcić ten fakt swoim strojem:) fotoforum.gazeta.pl/3,0,905271,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowo -liderowo:) 11.10.07, 17:48 dzinsy nie sa tak jasne jak na tym zdjęciu tylko zwyczajnie niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: czwartkowo -liderowo:) 11.10.07, 19:54 Bardzo fajnie! Prawdziwy z Ciebie kibic Magda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
briana-2 magdaksp 11.10.07, 23:23 Magda! Śledzę te wątki już od jakiegoś czasu. Muszę przyznać, że KAŻDE Twoje foto mnie zachwyca:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: czwartkowo -liderowo:) 12.10.07, 10:00 myslalam, ze bedziesz w BARWACH :). kolczyki swietne. spytam skad, chociaz i tak nie moge nosic bizuterii z metali nieszlachetnych (uczulenie) ;). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowo -liderowo:) 12.10.07, 13:29 kolczyki zrobiła mi ciocia sa cholernie ciężkie ale nosze je czasami:)nic mi nikt do tej pory nie zrobił bo myślą ze wariatka a wariatow sie boja,jesli wiesz co mam na mysli:)tak samo jest jak nosze szalik milanu wygladajacy jak Polonii. Odpowiedz Link Zgłoś
kitler1 Re: czwartkowo -liderowo:) 12.10.07, 14:40 fajna ciocia! tak myslalam, ze nie da sie kupic. szkoda, sprezentowalabym kolezance, hardkorowej kibicce ;). Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: czwartkowo -liderowo:) 12.10.07, 13:30 aporpos ubierania sie wbarwy to mialam kiedys taki pomysl gdy bylam zrozpaczona spadkiem Polonii zeby miec wszafie ubrania tylko czarne,czerwone i białe:) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier magda, fajnie 12.10.07, 10:31 choż zgoła odmienne style preferujemy ale podobasz mi się prawie zawsze. duży plus za oryginalność :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 teraz ja 11.10.07, 18:27 pamietnikmagdym.fotolog.pl/1318241,link.html czyli sukienka H&M, rajstopy Calzedoniia + botki i kopertówka w kolorze czarnym. chciałabym sobie kupić jakieś fajne szare buty, ale w tym miesiacu moj budżet tego już nie wytrzyma :( Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: teraz ja 11.10.07, 18:35 mnie link otwiera sie normalnie. czy to byl problem z linkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: teraz ja 11.10.07, 18:44 dziwne ja widze normalnie. Musi byc blad chwilowy na stronie. Spróbuj pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: teraz ja 11.10.07, 19:57 Ja też fotki nie widze, choć strona się otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: teraz ja 12.10.07, 15:00 fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,70402375.html Teraz to juz nikt nie powie że nie działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: teraz ja 12.10.07, 16:18 ogolne wrazenie odziezowe ok bralas pod uwag opcje z innymi rajtkami? ten zolty starsznie wali po oczach, tandetna bransoletka jakos tez mi nie pasi z fioletowymi (zgaszony) rajstopami powinno lepiej grac Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: teraz ja 12.10.07, 17:24 mam przygotowana wersje z fioletowymi- znalazłam fioletowe (z lekko wpadajace w roz)z calzedonii fotoforum.gazeta.pl/72,2,873,70402375,70409902.html Jestem z nich średnio zadowolona bo to tylko 40 i troche za przezroczyste. Widzialam tez fiolet (typowy ciemny) w Gattcie, ale to chyba nie to co powinno być. Może macie namiary na jakies fajne zgaszone fioletowe rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: teraz ja 13.10.07, 12:06 piękne ciemnofioletowe rajstopy ma Veneziana. i moim zdaniem takie by najładniej pasowały, albo jakieś ażurowo-wełniane - masz szczupłe i długie nogi i spokojnie możesz takie nosić. ogólnie fajnie no i na fotoforum mogę oglądać, a na blogu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: teraz ja 13.10.07, 12:19 Z veneziany nie udało mi sie spotkać. Mam jeszcze gatty z nimi spróbuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: teraz ja 12.10.07, 19:54 A moim zdaniem, to w ogóle nie Twój styl... Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: teraz ja 13.10.07, 11:47 Zdecydowanie fiolet jest ładnieszy...żółty jest okrpny:( Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: teraz ja 13.10.07, 12:43 wybacz ale moim zdaniem stroj mimo ze nawet fajny to nie adekwatny do wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp deszczowy piatek 12.10.07, 13:27 fotoforum.gazeta.pl/3,0,906757,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: deszczowy piatek 12.10.07, 19:52 Świetne kalosze. Bardzo fajnie wyglądasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: deszczowy piatek 13.10.07, 12:08 coż za zestaw te kaloszki i torba - extra! mniej podoba mi się to co wystaje spod kurtki. myślę że mógłby wystawać ten czarno-biały skrytykowany sweter np. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: deszczowy piatek 13.10.07, 19:20 Oj nie, nic mi się w tym zestawieniu nie podoba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: sobotnio 13.10.07, 18:46 jezeli zobacze pod tym zdjeciem wpisy pochwaly to zapytam po ile wazelina i w jakim modnym kolorze.... Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: sobotnio 13.10.07, 20:27 tralalumpek napisała: > jezeli zobacze pod tym zdjeciem wpisy pochwaly to zapytam po ile > wazelina i w jakim modnym kolorze.... > > > a ja pochwalę ładny odcień rajtek :D właśnie takich krytych fioletowych szukam, ale nic ciekawego nie znalazłam:| zdradzisz Magdo firmę;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sobotnio 13.10.07, 20:30 wiesz co to nie sa rajtki tylko nadkolanowki:)z hm,kosztowały chyba 20zl. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: sobotnio 13.10.07, 20:33 :((((( a juz mialam nadzieje na rajtki;(((( ale i tak we wrocławskim haemie nawet nadkolanowek w takim ladnym odcieniu nie widzialam :P Odpowiedz Link Zgłoś
hajba Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 17:55 img155.imageshack.us/my.php?image=realgirl508nm0.jpg ta blondynka to ja w sobote jadaca z psiapsiolka na "zakupki".. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 18:16 cos wam sie w usta stalo ze takie wydete sa?? :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 18:22 gabi lepiej nie pytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 18:29 pffffff masz racje.... :)))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 19:24 Ale to zdjęcie nie ma nic wspólnego z ciuchami, raczej zdjęcie z kategorii "zwariowane nastolatki":D Odpowiedz Link Zgłoś
hajba z dedykacja dla Disy 13.10.07, 19:47 img99.imageshack.us/my.php?image=453539148lug1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: z dedykacja dla Disy 13.10.07, 20:28 te japonki i poprzednie zdjęcie jak dla mnie są PROWOKACJĄ :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: z dedykacja dla Disy 15.10.07, 18:14 To zapewne nie są jej zdjęcia. Chociaż ona też pewnie ma tlenione blons włosy i uśmiech... szczura. Chyba wiadomo, o kim mówię... Odpowiedz Link Zgłoś
disa Hajba szczerze? 13.10.07, 21:25 Jesli to naprawde Twoje zdjecia (a nie takie ktore ukradlas z internetu bo sama jestes brzydka) to musze Ci powiedziec, ze jestes strasznie tandetna i co najgorsze tania... Dziewczyny Twojego typu odwracaja sie za takimi jak ja smieja sie i obgaduja... a wiesz dlaczego? Bo one nosza biale kozaczki, zlote paski, rozowe tipsy na 5ceem, zatrzaskuja sie na polgodzinne sesje w solarium, a na imprezie stoja przy barze i czekaja az ktos im postawi... drinka ;] Jesli to Twoje zdjecia to brakuje Ci klasy, stylu, elokwencji i kobiecosci ;] Masz rozjasniane blad wlosy, ale to Cie ladna nie czyni ;] Teraz juz rozumiem Twoja nienawisc do mnie ;D gdybym ak wygladala to tez by mi smutno bylo ;] Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Hajba szczerze? 13.10.07, 21:32 disa,no tak jak napisałam,zdjęcia takich dziewczyn sa często na blogu białe kozaczki i stronie fotkapeel Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Hajba szczerze? 13.10.07, 21:36 Nooooooooooooooo ;] to jest okaz TiT ;D czyli Tandeta i Taniość ;D ;D ale ja mysle, ze ona i tak te zdjecia ukradla komus ;D bo jest w rzeczywistosci JESZCZE brzydsza HAHAHAHAHAHAHAHAA Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: Hajba szczerze? 13.10.07, 21:47 Dokladnie tak; jakby to jeszcze faktycznie tej hajby zdjecie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 13.10.07, 21:59 zapomniałyscie nakleić metek od okularów :P ps.ja mam wkońcu aparat nowy,ale siem zdjęc boje robic...zresztą na zjezdzalnie z dzieckiem to teraaz w zwykłej kurtałce wychodze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annamaria86 Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 16.10.07, 22:18 o wow <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 21:57 po dwóch tygodniach znudziło mi się czekanie aż do haema znów przyjdą musztardowe golfy, więc kupiłam w bershce żółty:D ale w przeciwieństwie do koloru, który wyszedł na zdjęciach w rzeczywistości jest trochę ciemniejszy:P a oto moje wariancje na temat mojego nowego ukochanego ciucha:D wariacja nr 1:P fotoforum.gazeta.pl/3,0,909051,2,1.html z moja ukochana sukienka w pepitkę:D wariacja nr 2 fotoforum.gazeta.pl/3,0,909052,2,2.html jak jeden, ale z moim ukochanym paskiem:D wariacja nr 3 fotoforum.gazeta.pl/3,0,909053,2,3.html z moja lumpkowa zdobycza i kamizelka wariacja nr 4 fotoforum.gazeta.pl/3,0,909062,2,2.html jak wyzej ale bez kamizelki no to teraz prosze komentowac do woli i pisac jak tragicznie zestawilam moje ukochane ciuchy ;)))) aaa i przepraszam z góry za jakość niektórych zdjęć, ale ciężko jest być samej sobie fotografem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 21:58 matko boska, miało być WARIACJE a nie WARIANCJE :PP za dużo statystyki na tych studiach:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:02 bardzo ładny golfik :) najbardziej podoba mi sie wariancja ;) z kamizelka Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:08 Ja tak jak beem. Chociaż wersja z sukienką tez jest fajna. Cieżko mi tylko ocenić z tego 1 kadru czy z paskiem lepiej czy bez. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: skad masz sukienke w pepitke ;> 13.10.07, 22:19 disa napisała: > jest swietna dzięki:D to zdobycz, z której jestem wyjątkowo dumna, bo kosztowała mnie... całe 35 zł :DDD Natrafiłam na nią przypadkiem w outlecie vero mody:P buszowanie po outlecie wychodzi mi zdecydowanie lepiej niz po lumpkach;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: skad masz sukienke w pepitke ;> 13.10.07, 22:29 disa napisała: > pożądam jej ;D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:17 najbardzije podoba mi sie zestaw drugi i czwarty.trzeci za to wogole Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:21 magdaksp napisała: > najbardzije podoba mi sie zestaw drugi i czwarty.trzeci za to wogole no do trzeciego byłam najmniej przekonana, bo taki trochę mundurkowy się zrobił przez kamizelkę, ale co tam;D trzeba wszystkiego w życiu spróbować:D Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:37 wlasciwie kazdy z tych zestawów mozna ubrac na inna okoliczność. Wariant z kamizelka wydaja mi sie fajny na uczelnie np na wykłady - wiadomo w duzych salach nie zawsze są cieplarniane warunki. Wariant 1 i 2 wydaje mi sie taki popołudniowy, a ostatni np idac z chłopakiem do kina. Mozna zamienić np spodniczke np na jeansy tez powinno byc super. W każdym bądz razie nie odrzucałabym tak kategorycznie tej kamizelki. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 23:20 Przepiękna sukienka! I idealnie na Tobie leży :) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 23:22 ryfka81 napisała: > Przepiękna sukienka! I idealnie na Tobie leży :) dzięki:) ale nie musisz mnie Ryfko pocieszać ;D w końcu tralalumpek napisała mi prawdę, że konsekwentnie podkreślam wszystkie mankamenty mojej jakże niedoskonałej figury :P Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 23:41 No tak tralalumpek wyrocznia mody. Czemu nie... Ladna sukienka, ale tez i kamizelia ok. Buty zdecydowanie powinny byc dluzsze Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 00:32 dla mnie okropienstwo ... szczerze ,ale sa gusta i gusciki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt tym razem jestem na nie 14.10.07, 07:41 zaden wariant wg mnie do Ciebie nie pasuje. zółty ABSOLUTNIE nie jest Twym kolorem. nie wiem jak cera ale Twoje włosy przy tym golfie (albo ten golf przy twych wlosach)wygladaja po prostu źle. kratka tez Ci nie służy- wg mnie. w żadnym wydaniu. i słusznie napisala jedna z przedmowczyn ze ten styl Cie postarza. odnosze wrazenie - jesli mylne to sorry- ze "ochy" i "achy" niektórych pań w tym przypadku nie były szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: tym razem jestem na nie 14.10.07, 08:25 tak. wg mnie tak. nie chodzi konkretnie o golf czy spodnice/sukienke tylko o ogolny efekt. mam porównanie z poprzednimi "lookami" i ten jest zdecydowanie nie do przyjecia-jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: tym razem jestem na nie 14.10.07, 09:23 też mam wrażenie, że wersja ze spódnicą mnie postarza, ale akurat to mi nie przeszkadza biorąc pod uwagę, że najczęściej słyszę, że wyglądam na lat 17, a nie 21 :P ale już co do sukienki nie zgodzę się, ale to pewnie dlatego, że zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia i po prostu muszę ją nosić:D ale dzięki za opinię:) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: tym razem jestem na nie 14.10.07, 11:15 nie postarza a dodaje powagi. są sytuacje kiedy taki sposób jest bardziej wskazany niz styl ubierania na nastolatke. I nie mowie tego w zlej wierze. Moga powodowac ze ktos cie biedzie postrzegał jako osobe podchodzacą bardziej sumiennie do swoich obowiązków. Moje zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: tym razem jestem na nie 14.10.07, 11:40 można spokojnie dodac sobie powagi bez postarzania:) jedno nie ma nic wspolnego z drugim o ile do sprawy podejdzie sie umiejetnie. również nie pisze tego w złej wierze- wrecz przeciwnie:). Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: tym razem jestem na nie 14.10.07, 12:01 to ile masz lat i na ile 'na twarzy ' wygladasz a to jak sie nosisz to dwie rozne rzeczy , mozesz przeciez zawsze byc stara-malutka co do sukni - skoro ci sie tak podoba to nos ja ale w innym zestawieniu: - z czarnym cienkim golfem - z biala koszulowa bluzka np - z czarnymi wysokimi, na obcasie kozaczkami - koniecznie bez tego paska ktory pokazalas ...... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 08:15 a mnie sie zadna wariacja nie podoba :( Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 08:15 wersja z kamizelka i spodnica mi sie podoba, tylko buty zdecydowanie do wymiany. albo kozaki, albo jakies polbuty... co do sukienki zas, to imo jest za mala na ciebie i zle lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 11:41 Mnie się ten golfik bardzo podoba, jego kolor też, bo lubię żółty, ale ja bym go raczej widziała z jakimś bardziej "nowoczesnym" (głupie słowo) dołem - np. granatowe rurki, spódnica Foam z wysoką talią, albo prosta szara ołówkowa i jakieś ciekawe rajstopy. Nie dopatrzyłam się u Ciebie żadnych mankamentów figury, ale te buty same w sobie mają bardzo niekorzystną długość cholewki - takie pod samo kolano wyglądałyby dużo lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 11:55 mankementy figury...no coz, wyjasnie zatem rzeczy oczywiste - suknia jest za ciasna,nalozona na golf jako jasna suknia przy wiekszym buiscie dodaje obfitosci figury - nogi- ciak ujela temat dyplomatycznie, ja powiem - dlugosc cholewki nie jest dla ciebie odpowidnia, powoduje ze odnosi sie wrazenie 'palakowatosci lydek' ;) kolory -kolor sukni nie pasuje do koloru golfa, nic przeciwko zoltemu ale te dwie rzeczy zle komponuja - kolor wlosow i kolor golfa tez sie jakos nie toleruja - pasek w tym zestawieniu zupelnie nie pasuje - dlugosc spodnicy nie jest twoja dlugoscia - plaskie buty do spodni , obcas do spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 12:12 tralalumpek napisała: > mankementy figury...no coz, wyjasnie zatem rzeczy oczywiste > > - suknia jest za ciasna,nalozona na golf jako jasna suknia przy > wiekszym buiscie dodaje obfitosci figury > - nogi- ciak ujela temat dyplomatycznie, ja powiem - dlugosc > cholewki nie jest dla ciebie odpowidnia, powoduje ze odnosi sie > wrazenie 'palakowatosci lydek' ;) Tralalumpek, ale to nie są mankamenty figury, tylko stroju! Ja bym się chetnie zamieniła z confused.girl na biusty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 11:58 z bardziej "nowoczesnym dołem" też go noszę;) ale polowałam na niego głównie pod kątem mojej pepitki ;D mam też kozaki pod kolona, ale jakoś ostatnio ciągle mam ochote chodzić w tych, nawet jeśli mi nogi skracają :P Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 12:02 w zasadzie pare glosow (oprocz tych niekompetentnych ach i nieszczerych ochow) chce ci pomoc a ty z maniakalnym uporem zapodajesz infantylne argumenty Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 12:10 confused, ale ja Cię nie odwodzę od tego pomysłu, bo naprawdę myślę, że ważne jest, żeby Tobie sie podobało! ja tylko przedstawiłam swoją koncepcję na ten golfik :) a co do włosów, to sama mam nawet płaszcz w żółtym kolorze (sprzed dwóch sezonów - wtedy jeszcze nie był modny!) i rzeczywiście najlepiej na mnie wygląda z szarą apaszką albo szalem - żeby odciąć kolor włosów od płaszcza (upięte włosy też pomagają). jak lubisz żółty, to nie ma powodu, żebyś go nie nosiła, czasami można tylko coś pokombinować, żeby go bardziej dopasować do swoich warunków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 12:13 ale ja się z Twoją koncepcją przecież zgodziłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 13:25 hmmm sukienka nie jest zła, ale masz duzy biust (imponujace rozmiary:)) i ta sukienka u gory jest za bardzo zabudowana, gdyby byla w szpic, miala inny dekolt, to lepiej by lezala, bo tak daje to efekt tegości u gory-widac to zwlaszcza na zdjeciu nr 2. Kolor zolty zdecydowanie jest nie dla Ciebie :( i buty skaracaja Ci nogi :( a przeciez nogi masz ladne, wiec radze to jakos podkreslic :) biust tez bardziej eksponowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 13:39 dziewczyny! dajcie spokój! ja nie mam wcale dużego biustu :DDD mam bardzo przeciętne wymiary :PPP No ale wiem, że przy mojej figurze taki typ zabudowanego dekoltu mi nie służy i w sumie ta sukienka jest wyjątkiem w mojej garderobie, no ale co ja poradzę, że się zakochałam ;))) ? a co do żółtego - w świetle dziennym wygląda to ciut lepiej, chociaż nie przeczę, że trochę mdło przy moim kolorze włosów:D Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 14:09 dokładnie. tak naprawde najlepiej oceniać na "żywo" zdjecie bywa zdradliwe i wystarczy ze sie stanie minimalnie inaczej i ta sama rzecz może wyglać odmiennie. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 14:16 to co? proponuje nowy watek "co mamy na sobie - wklejami filmiki" :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 14:37 ale widzicie gdybysmy nie robiły fotek na sobie tylko np na wieszaku albo lezace to napewno byloby o polowe mniej negatywnych komentarzy:)j mimo to bede robic fotki na sobie:)za leniwa jestem żeby robić inaczej . Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 18:27 mnie się wydaje, że akurat sukienka z biustem dobrze się komponuje... no i właśnie, jeśli confused.girl ma duży biust, to ktoś tu zwariował i to na pewno nie jestem ja... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 15.10.07, 08:58 wariancje byly fajne na studiach :)))) peptika wygladalaby fajnie z biala, koszulowa bluzka Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:34 najfajniejsza 1 i 4, ale długość cholewki kozaka jak dla mnie fatalna-są zdecydowanie za krótkie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:38 jezzzuu..dziewczyny dlaczego lubcie ten wstrętny żółty kolor?????? Jest okropny! I nie-ważne, czy w odcieniu musztardowym, czy kanarkowym.....beeeee:( Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 13.10.07, 22:39 karmelek4 napisała: > jezzzuu..dziewczyny dlaczego lubcie ten wstrętny żółty kolor?????? > > Jest okropny! I nie-ważne, czy w odcieniu musztardowym, czy > kanarkowym.....beeeee:( w sumie to sama nie wiem :D przez Ciebie czuję się jak głupiutka fashion victim ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 confused.girl 13.10.07, 22:47 Zważ,że ja mam juz 30-ke skonczoną i mam prawo byc "staroświecka"..i nie-akceptować koloru żółtego...hehehe Lubisz żółty? Dobrze sie w nim czujesz? Ok. Ja za cholerę nie moge sie w nim ujrzeć NIC pieknego..a odcień musztardowy sam w sobie mnie mierzi ...brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: confused.girl 13.10.07, 22:58 karmelek4 napisała: > Zważ,że ja mam juz 30-ke skonczoną i mam prawo byc "staroświecka"..i > nie-akceptować koloru żółtego...hehehe ależ ja nie mam nic przeciwko Twojej niechęci do żółci/musztardy bez względu na to ile lat byś nie miała ;D osobiście lubię żółty od dawien dawna i z radości skaczę, że nareszcie nie mam problemu ze znalezieniem czegoś fajnego w tym kolorze:P chociaż pewnie radość mi minie jak wszyscy dookoła beda ubrani na "musztardowo" :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 11:25 mankamenty??? to żarty?? ja tu widzę super talię i kobiecą figurkę wyeksponowaną extra sukienką w pepitkę! spódnica w kratkę może i jest odrobinę starobabiarska, ale tylko troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: nareszcie dopadłam wymarzony golfik:D 14.10.07, 11:32 merci ;D Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 niedziela 14.10.07, 11:31 Dziś miałam na sobie sukienke którą ostatnio zakupiłam na allegro firmy leo Lazzi. Pod to załozyłam czarny golfik z nowej kolekcji Camaie (chyba dobrze napisałam) + szare rajstopy h&M. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: niedziela 14.10.07, 14:16 Ja to sie stało ze nie dałam linka: pamietnikmagdym.fotolog.pl/1321062,link.html Ale wpadka :) a wy nic nie mowicie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: niedziela 15.10.07, 09:07 Teraz tak patrząc na zdjecie pomyslałam sobie ze fajnie wygladałoby to z cienkim paskiem. Co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 15.10.07, 09:52 jak dla mnei cienki pasek tam nie pasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 12:56 fotoforum.gazeta.pl/3,0,909887,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,909885,2,2.html Przeprasam za jakość, ale lepiej sie nie da:( To moja wersja na zimę /cieplejszego plaszcza nie posiadam i nie sądzę, aby kiedykolwiek udało mi sie kupis "typowo zimowy" płaszcz...cokolwiek to nieznaczy/:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 12:58 Poszukuje paska z czarnej lakierowanej skóry..ten na zdjeciu to wersja zastepcza:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 12:58 plaszcz+pasek=super!!! jakos natomiast nie jestem przekonana do dolu - sama nie lubie jak cholewka odstaje od lydki, choc wiem ze to nie lada wyczyn kupic dobrze przylegajace Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 gabi!!!!! 14.10.07, 13:01 ja mam "świra" na punkcie odstajacych cholewek..uwielbiam takie sterczące!!!! Dla mnie to nie lada wyczyn kupic właśnie takie "odstajace" /mam "obsession" na punkcie patykowatych nóg/:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: gabi!!!!! 14.10.07, 13:08 hehe no to chyba ze tak :) widzisz, ja spojrzalam na twoje zdjecie pod swoim kontem - no nie widze sie w odstajacych cholewkach ;/ choc przyznam ze patrzac po raz czwarty na drugie zdjecie to nawet niezle to razem w sumie wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 13:02 ja tak jak gabi - płaszcz i pasek świetne, ale buty nieszczególnie mi się podobają - nawet nie chodzi o odstajace cholewki, tylko ogólnie nie lubię takiego fasonu Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 13:00 płaszcz wygląda całkiem fajnie, ale ten pasek mnie przeraził ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 15:09 góra ok. kozaki- nie. piszesz ze masz swira na odstajace cholewki- masz prawo:) wyglada to jednak fatalnie- w szczegolnosci kiedy buty z zalozenia maja przylegac do nogi a tego nie robia. przez buty wg mnie "leci" cały strój. p.s. kozaki na obstalunek- swietny patent. cenowo wyjdzie tyle ile za buty dobrej jakosci ze sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 15:36 fajnie wygladasz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 14.10.07, 18:38 a ja lubie lekko odstajace cholewki :) podoba mi sie ten blady fiolet u gory :) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Ja w "zimowym" płaszczu:) 15.10.07, 09:01 ladny plaszcz, ladnie wygladasz :)) p.s.nie wpadnij do wanny ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp niedzielnie 14.10.07, 15:14 fotoforum.gazeta.pl/3,0,910156,2,1.html dwie wersje z czapka i bez:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedzielnie 14.10.07, 18:45 z czapką i bez fajnie, ale ja zwróciłam uwagę na spodnie - wąskie i bardzo Ci w nich dobrze. i buty w panterkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedzielnie 14.10.07, 19:25 plaszcz zhm kupilam jak jeszcze tam pracowałam wiec tanio mnie wyszedł.a te spodnie ktoras forumka kazala mi wyrzucic:)ale mysle ze zdluzsza bluzka lub tunika wygladaja ok. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedzielnie 14.10.07, 19:33 a dawno temu go nabyłaś? bo już się "przeraziłam", że taki dam jak mój:P Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: niedzielnie 14.10.07, 19:37 kupilam jakos w grudniu zeszlego roku.ale w hm widzialam sporo rzeczy wtym sezonie jeszcze z zeszlego sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedzielnie 14.10.07, 20:02 no ten moj byl sprzedawany jako nowa kolekcja jesienno-zimowa, ale kto to tam wie:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedzielnie 14.10.07, 19:37 ale to na pewno nie byłam ja :) z dłuższą bluzką to tylko takie spodnie! mam podobny płaszcz do Twojego plus miałam dziś do tego długi ciemnozielony golf-sukienkę wąskie dżinsy i botki na obcasie. uważam że to optymalny strój do mojej figury. więc musi mi się Twój zestaw podobać :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: niedzielnie 14.10.07, 19:38 oo, magdo, a czy możesz zdradzić, jaką zniżkę mają pracownicy hmu? jeśli to nie tajemnica, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: niedzielnie 15.10.07, 15:00 bardzo mi sie podobasz bez warkoczykow. Masz piekne wlosy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl niedziela 14.10.07, 18:49 kupiłam sobie dziś kurtkę, w założeniu do spódnic i na zdjęciu ze spódnicą. fotoforum.gazeta.pl/3,0,910518,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,910517,2,1.html chyba taka w miarę? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 14.10.07, 19:05 kurtka fajna, ale niespecjalnie wygląda z tą konkretną spódnicą. chyba, że to wina zdjęcia:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:07 to taka zwykła dżinsowa wąska spódnica ale faktycznie chyba średnio pasuje ze względu na kolor, dzięki za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 14.10.07, 19:13 proszę:) chociaż bardziej chodziło mi o długość:P a zdradzisz gdzie i za ile kupiłaś kurteczkę;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:31 aha pokombinuje z tymi spódnicami, troszkę ich w szafie mam :) a kurtkę kupiłam w sklepie Top Secret za 135zł (zniżka z avanti, normalnie 170 czyli nadal mało) był jeszcze drugi model podobny, tylko na mnie za mały rozmiar. a jaką długość i krój byś proponowała? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 14.10.07, 19:35 przed kolano :D wiem, wiem, troche niepraktyczna dlugosc jak na te pore roku:P ale nie sugeruj sie moim zdaniem, bo ja mam duzyyy klopot z laczeniem spodnic/sukienek z okryciem wierzchnim i dlatego zawsze do nich zakladam plaszcz :P Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:42 nie na moje kolana niestety:( ja bym bardzo chętnie chodziła w krótszych spódnicach. mam płaszcz taki trochę przed kolano i nie podoba mi ze spódnicami za kolano - to przytłacza sylwetkę - i dlatego kupiłam tą kurtkę. w sumie takich kurtek było na ten sezon strasznie dużo, ale zostały już wykupione. spóźniłam się odrobinę. jeśli myślisz o takiej kurteczce, to podobała mi się jeszcze w h&m za 179 - są czarne, szare i brązowe (bardzo przebrana rozmiarówka) oraz z innego modelu w pięknej czerwieni. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: niedziela 14.10.07, 19:10 juz ktos taka podobna kurtke tutaj przentowal spodnica zupelnie nie pasuje calosc jako zestawienie kolorystyczne=klapa proponuje kolor sliwkowy np i inna dlugosc albo rowno z kolanem(lekko przed) albo calkiem dluga Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:33 ok, nie wyszłam tak na ulicę i nie wyjdę. dzięki za uwagi. spódnic przed kolano nie noszę, ale znajdę bardziej pasującą w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:34 długich spódnic też nie noszę :) chyba że latem. więc pozostaje wybór długości między tuż za kolano a do pół łydki, niewielki margines prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 14.10.07, 19:36 wrzuć zdjęcie w jakiejś spódnicy za kolano :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 14.10.07, 19:47 nie mam takiej:D no może któraś sukienka którą noszę do spodni. pomyśle dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: niedziela 14.10.07, 20:01 mmkl napisała: > nie mam takiej:D no może któraś sukienka którą noszę do spodni. pomyśle > dzięki ale przeciez pisalas, z emasz tlyko za kolano albo do lydki:P no wiec wrzuc w tej za kolano (za kolano patrzac od gory:P) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: niedziela 15.10.07, 12:14 bardzo fajna ta kurtka i ładnie się komponuje z kozakami :) co do zestawień ze spódnicą, to ja tak jak dziewczyny - proponuję coś do kolan, bo ta długość jest dla Ciebie niekorzystna :( najlepiej poprzymierzaj inne i wrzuć zdjęcia, jak Ci sie będzie chciało, to coś pokombinujemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl dla chętnych - spódnice 15.10.07, 14:43 fotoforum.gazeta.pl/3,0,912498,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,912499,2,2.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,912501,2,3.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,912503,2,4.html jakoś nie jestem zadowolona z żadnej z tych spódnic. na ostatnim zdjęciu mam 8cm obcas i myślę że w tym problem - szare kozaki mają tylko 3cm...jednak gorzej to wygląda. dziś miałam śliwkową na sobie ale zrobiłam fotkę i niebardzo. będę szukać spódnic w sklepach:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 15:01 dzięki :) chyba rzeczywiście wyższy obcas to klucz, bo na ostatnim foto wyglądasz najzgrabniej - ja bym tylko zmieniła rajstopy na całkiem kryjące . zestaw z pierwszego zdjęcia też mi się podoba na drugim - chyba lepiej by było, jakby spódnica była węższa dołem... jeżeli chodzi o kolory, to fiolety i malinowa czerwień by chyba rzeczywiście najlepiej wyglądały to jest tylko moje zdanie, w dodatku jakieś nieskładne, więc może zaczekaj na inne opinie :) może Panterka Ci zrobi fajne wizualizacje, bo ze mną paint coś nie chce się zaprzyjaźnić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 15:18 no tak rajstopy są przypadkowe, powinny być grubsze i matowe. chciałabym czarną wąską spódnicę za kolano ale jakoś nie natknęłam się ... dzięki za uwagi:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 17:13 chyba najlepiej wygladasz w ostatniej spodnicy Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 17:59 chyba w żadnej nie wyglądam naprawdę dobrze :( w tych dwóch w kratkę - niebieską i cz-b będę chodzić do czarnych kozaków na słupku i z inną kurtką - bo je bardzo lubię, są ciepłe i uważam że w innym zestawieniu są ok. do tej kurtki muszę poszukać węższej bo wychodzi szerokość moich ud. dziękuję za opinie i zmotywowanie do auto-sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 21:35 jak dla mnie pierwsza zupełnie odpada,druga i trzecia ok, a czwarta najlepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: dla chętnych - spódnice 15.10.07, 22:22 :) no cóż czas na remanent spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: niedziela 15.10.07, 14:45 ciesze sie ze kurtka Ci sie spodobała, bo mi sie podobają praktycznie wszystkie Twoje ubrania;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 19:36 ;] A pod spodem mam rowniez w ciemnym brazie sweterek z dekoldzikiem w serek ;] i brazowy pasek ;] wiem, wiem jestem MONOTONNA ;] ale ja tak lubie ;] i165.photobucket.com/albums/u79/disol/disn3.jpg i moje NOWE okulary ;/ pewnie wiekszosc sie cieszy bo tamte byly znienaidzone na FM ;] i165.photobucket.com/albums/u79/disol/disn1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 19:38 buty są PRZECUDNE :D ale domyślam się, że obcas ma zabójczą wysokość :P Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 19:49 Buty z poprzedniego sezonu ;D jeszcze nie znalazlam rownie ladnych i z rownie wysokim obcasem ;D Nie, obcas nawet nie jest wysoki ma z9ceem Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 20:05 dla mnie 9 to juz zabojstwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 20:13 dla mnie juz prawie tez ;D w 8 juz czlapie AHHAHAHA i sie potykam ;] im obcas mniejszy tym wieksze prawdopodobienstwo, ze sie zabije ;D 9jest na pograniczu ROZSADKU ;] Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 20:25 disa napisała: > dla mnie juz prawie tez ;D > w 8 juz czlapie AHHAHAHA i sie potykam ;] im obcas mniejszy tym wieksze prawdop > odobienstwo, ze sie zabije ;D > 9jest na pograniczu ROZSADKU ;] ja do 7 daje rade. chyba, ze sie wybieram na uczelnie, o ktorej nawet nie da sie powiedziec, ze jest nieprzystosowana do kobiecych obcasow... ona jest po prostu zaprojektowana tak, zebys na 99% wywinela tam fikołka :PPPP bo juz o calym wroclawskim placu grunwaldzkim wylozonym piekna kostka brukowa nie wspominam nawet:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Niedzielna diSUNIA ;D 15.10.07, 21:26 lilly_em napisała: > czyżby PWr? ;) a jakże:D chyba żadna inna uczelnia nie jest tak women-"friendly" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_em Re: Niedzielna diSUNIA ;D 16.10.07, 20:07 hehe, PWr jest bardzo "women friendly" - sami faceci :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 19:49 mi sie tylko nie podoba jak masz okulary na połowie nosa, nietwarzowo to wygląda moim zdaniem. strój jest taki "Twój" a buty wyjątkowe i dodatkowo eksponują długość nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 19:54 jakos tak sie nauczylam patrzec NAD nimi ;D Moj kolega okulista zawsze krzyczy na mnie ;D ale te nowe okularzyska siedza wyzej na nosie niz te poprzednie ;D wiec moze sie oducze ;] Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 21:11 tamte były znienawidzone, bo były paskudne. Te są o niebo lepsze, chociaż i tak najlepiej wyglądasz bez okularów. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 21:42 eee, nie podoba mi sie nic a nic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Niedzielna diSUNIA ;D 14.10.07, 21:53 poprzednie okulary byly lepsze, te sa bez wyrazu... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Niedzielna diSUNIA ;D 15.10.07, 09:06 stare okulary byly bardziej stylowe, ale te tez sa ladne Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Niedzielna diSUNIA ;D 15.10.07, 15:03 ja tez dolaczam do grona zwolenniczek starych okularow :) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Niedzielna diSUNIA ;D 15.10.07, 13:27 stroj- poprawny.modny- lecz zupelnie bez "pieprzu". okulary zas- moze i tamte nie były szczytem "naj" ale w porównaniu do obecnych brylków babci jadzi- prezentowały sie super. Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Poniedzialek 15.10.07, 12:35 sorki za jakosc zdjec, jak zwykle :) www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=6c7b65a2bde68c18 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=2e388583b92a0a80 www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=8f12938b069e275d Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Poniedzialek 15.10.07, 12:41 mam nadzieję, że mnie nikt nie posądzi o wazelinę, ale wyglądasz bosko! zwłaszcza na pierwszym zdjęciu - super ciuchy i super figura - pozazdrościć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Poniedzialek 15.10.07, 12:49 :)) z promodu, ale kupiony w zeszlym roku.. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Poniedzialek 15.10.07, 12:59 no to mogę o nim zapomnieć :( ale zainspirowałaś mnie do szukania czegoś podobnego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Poniedzialek 15.10.07, 13:29 szaro-buro-ponuro. dla mnie zupełnie bez pomysłu. gdzies ociera sie o poprawna klasyke- ale zaledwie ociera. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Poniedzialek 15.10.07, 13:47 jakie to zabawne ze najwięcej do powiedzenia maja osoby które nie wklejają swoich zdjec... Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Poniedzialek 15.10.07, 14:18 1. nie widzialam warunku ze mozna komentowac tylko jesli wkleja sie wlasne zdjecia 2. nie wiedzialam ze naleze do najaktywniej komentujacych :) 3. nie mozna wyrazac wlasnego zdania w kulturalny sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Poniedzialek 15.10.07, 15:17 ja tylko rzuciłam taka uwagę nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxt Re: Poniedzialek 15.10.07, 16:18 ok. a ja tylko odpowiedzialam na zarzut(?) ktory miescil sie bezposrednio pod mym postem. Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 pytanie 15.10.07, 14:01 bardzo mi się podoba. Świetna figura i kolorku suuper (moje ulubione szarości i czernie). Mam pytanko: gdzie mozna kupić takie rajstopy?? Jaka to firma i nazwa koloru?? Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: pytanie 15.10.07, 14:59 rajstopy to gatta, ale zabij mnie nie pamietam niczego wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: Poniedzialek 15.10.07, 14:09 podoba mi się błyszczący pasek na tle matowego golfu - modne i efektowne :) reszta świetnie eksponuje super figurę Odpowiedz Link Zgłoś
tishka Re: Poniedzialek 15.10.07, 16:43 :) bo to iscie tishkowy stroj pracowniczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Poniedzialek 15.10.07, 21:37 przpięknie; idealna figura do takich strojów:) Odpowiedz Link Zgłoś
dani.2 Re: Poniedzialek 15.10.07, 16:31 Tego typu buty w zestawieniu z kryjącymi rajstopami i płaszczem są tragiczne. Brrrrrrrr Nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Re: Poniedzialek 15.10.07, 16:40 B. mi się podoba chociaz nie przepadam /jeszcze!/ za spodnicami ołówkowymi! Cały czas kojarza mi sie jeszcze z sekretarkami z lat 80-tych, ale wiem, że mi to przejdzie:) Figurka miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Jesień na slasku...boska:) 15.10.07, 16:45 fotoforum.gazeta.pl/3,0,912698,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,912697,2,2.html Mam na sobie "nowy" nabytek z zary. Cudowna, cieplutka kurteczka /sól z pieprzem/, w której wymienię tylko pasek na czarny lakierowny. Kurtka jest ocieplana i "masakrycznie' było mi ciepło:) I co najwżniejsze..ma kaptur!!!!! Wklejam prawie całe zdjecia /bez edycji/, bo krajobraz dokoła /zwłaszcza na I zdjeciu/ jest oszałamiajacy:) PS. Dziekuje za wszystkie wcześnijsze opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Dziewczyny:) 15.10.07, 16:48 czy dostrzegacie już na moich włosach kolor popielaty????? Widać juz "coś nie-cos"..prawda?????? Chce miec włosy koloru włosów D. Werbowy z reklamy H&M, ale chyba nigdy sie nie doczekam..:( Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Jesień na slasku...boska:) 15.10.07, 17:50 super fajnie :) gdzies ty wlazla? Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: karmelek 15.10.07, 21:34 też mi się wszystko bardzo podoba krajanko-ślązaczko:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Jesień na slasku...boska:) 15.10.07, 19:10 fajna ta kurteczka i kaptur ogromny nie wiedizlam jej w zarze torba tez mi sie podba Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Jesień na slasku...boska:) 15.10.07, 19:47 świetna kurtka i torba, a kolor włosów też bardzo ładny - faktycznie podobny do Darii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Jesień na slasku...boska:) 16.10.07, 08:56 bardzo fajnie karmelku i widać na drugim zdjęciu,że masz śliczny uśmiech Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Poniedzialek 15.10.07, 17:40 ślicznie, tylko pasek mi się nie podoba:P Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek4 Dzięki dziewczyny:) 15.10.07, 19:26 Ta torba jest z esprit i jest o tyle fajna, ze ma w zestawie dłuugi pasek, ktory zakładam, gdy torbę przekładam przez ramię:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Poniedzialek 16.10.07, 09:00 tishko, pierwsze zdjęcie mnie powaliło na kolana - gdzie sie kupuje taką figurę? Jedyne, co mi nie pasuje do tego zestawu to płaszczyk. Lepsza byłaby jakaś krótsza kurteczka, lub pelerynka, albo płaszcz dłuższy od spódnicy. Ja po prostu nie lubię tak wystających spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp poniedzialek 15.10 15.10.07, 14:03 fotoforum.gazeta.pl/3,0,912448,2,1.html sukienka,plaszczyk spodnie i kolczyki z ciucholandu:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 14:06 fajny smerfetkowy kolor plaszcza :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 14:11 świetne te kolory. Pasują do Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 14:24 sukienka i płaszczyk - absolutne mistrzostwo (tradycyjnie narobiłaś mi ochoty na rajd po lumpeksach), ale te spodnie mi jakoś do tego nie grają. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 14:29 podoba mi się wszystko oprócz butów - nie lubie panterki, ale wiem, że Ty ją kochasz, więc moje zdanie nie ma tu nic do rzeczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 17:51 fajne polaczenie niebieskiego i fioletu zamiast spodni zalozylabym rajty w kolorze sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 19:11 magda co to za buty? tak mi oko zawislo na nich :) i nie moge sie oderwac :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 20:03 buty ze streets kosztowaly 99zl,ale takie same byly tez wdeichmannie tylko tansze o 30zl Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 20:45 fotoforum.gazeta.pl/3,0,913144,2,1.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: poniedzialek 15.10 15.10.07, 21:16 co ty masz tam za plakat na ścianie:)?Legii? Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: poniedzialek 15.10 16.10.07, 00:34 Kurcze, ja takie ubrania noisłam jak w ciąży byłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: poniedzialek 15.10 16.10.07, 09:42 W ciazy nie jestem a na plakacie to AZS Czestochowa, bo tu mieszkam, pozatym to w pokoju brata wiec nie dziwcie sie :P Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: poniedzialek 15.10 16.10.07, 19:43 Połączenie fiolet + niebieski - cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 16.10.07, 14:36 nareszcie odebrałam z farbiarni moja wymarzona sukienkę, za która się nieźle nalatałam i w momencie krytycznym już nawet byłam gotowa wybrać sie do krawcowej;) i... i nie mam na nią pomysłu:( wszystko uleciało mi z głowy:((( zdjęcia słabe, lepsze mi dziś nie chcą wyjść:| ale czekam na jakieś sugestie:D rajstopy inne niż czarne nie wchodzą w grę, bo sukienka jest prawie "mini" i przy moich masywnych udach nie mogę jeszcze kolorami sie poszerzać:P ewentualnie zastanawiam sie nad grafitem, musze jutro sie przejść do sklepu "rajstopianego" :P fotoforum.gazeta.pl/3,0,914349,2,1.html i kolczyki: fotoforum.gazeta.pl/3,0,914350,2,2.html ps wiem, ze torebka jest brzydka, ale pakowana i przez rok tarmoszenia jej na uczelnie bardzo sie do niej przywiązałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl confused.girl 16.10.07, 16:17 sukienka mi się podoba, torba również, nie wiem czemu tak ją autokrytykujesz:) co do koloru rajstop to ja bym proponowała albo rajstopy w kolorze zbliżonym do butów albo czarne kozaki - po prostu aktualny zestaw skraca Ci nogi. to oczywiście moja opinia, może dziewczyny myślą inaczej:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: confused.girl 16.10.07, 16:45 próbowałam z innymi rajstopami i przy tej długości tylko w czarnych moje nogi wyglądają jako tako:P no i ewentualnie ten grafit:P a na buty sie uparłam, bo jestem zwolenniczką noszenia butów pod kolor torby;))))) chociaż pewnie jest tak jak mówisz, że skracają mi nogi:P dzięki za odp:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: confused.girl 16.10.07, 17:17 pewnie inaczej to wygląda w rzeczywistości:) lustro zazwyczaj nie kłamie...a ile masz wzrostu? Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: confused.girl 16.10.07, 17:19 no niestety zdjęcia w lustrze kiepsko wychodzą:| a jeśli chodzi o wzrost to niziutka jestem :P 165 cm :D Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: confused.girl 16.10.07, 19:58 to taki średni niższy wzrost :) to oznacza że jesteś drobna więc skoro się upierasz przy tych czarnych rajstopach to trudno:) miłego noszenia fajnej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: confused.girl 16.10.07, 21:10 no właśnie nie tyle, że się upieram, ale mam masywniejsze uda i przy jasnych kolorach sa jeszcze wieksze:P dlatego przy tej dlugosci jestem skazana na czern. no ale jutro lece po grafit, moze bedzie troche lepiej wygladac:D Odpowiedz Link Zgłoś
emil-ka21 Re: confused.girl 16.10.07, 22:25 chyba bardziej chodziło mi o sweterkowatosc tego bolerka;) bron boze nie masz marznac ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 16.10.07, 19:18 fajna sukienka, mozna ja nosic na 100 sposobow, pewnie tez z bluzkami koszulowymi, golfami, na wiosne sama z kolorowymi dodatkami podoba mi sie tez twoja torba a probowalas zalozyc top w mocniejszym kolorze do przedstawionbego zestawu, np. fuksja, czerwien? zestaw nabralby wyrazu Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 16.10.07, 21:08 czerwień probowałam, ale jakoś niespecjalnie mi przypadla do gustu:P fuksji nie posiadam, ale tez mysle, ze by pasowala:D tylko gdzie ja znajde ładny fuksjowy golf/bluzke:P chociaz taka zieleń uwielbiam.zwłaszcza teraz gdy powoli zaczyna sie robic szaro i buro:P Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Co macie na sobie-wklejamy zdjęcia cześć 8 16.10.07, 21:35 wersja budget w h&m, mysle, ze to kolor, ktory sie szybko znudzi hmmm tez w esprit i mango Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 16.10.07, 21:39 jakos slabe swiatlo mialam, ale ogolny look to dojrzenia :) zakieto-kurtke znalazlam we wlasnej szafie, porzadkow czas (jutro..)! img165.imageshack.us/img165/9813/ikkeif1.jpg img91.imageshack.us/img91/2066/zakgv1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 17.10.07, 00:10 bardzo fajna żakieto-kurtka w ładnym kolorze który dobrze gra z sukienką. troszkę tylko to taki za luźne chyba na Ciebie :) ale może to wrażenie z fotki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 17.10.07, 09:46 luzne, bo mi sie schudlo nieco sukienka tez ma empire waist, wiec moze tez tak wygladac Odpowiedz Link Zgłoś
asik12 Re: tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 17.10.07, 08:46 Bardzo mi się podoba połączenie szarości i czerwieni? Super ten żakiecik! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 17.10.07, 09:40 wlasciwie to nie jest czerwony, tylko ciemny zgasznoy rozowy wpadajacy w fiolet, ciezko ten kolor opisac Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: tez sie wrzucam :) szara sukienka part 2 17.10.07, 10:08 śliczny ten żakiet:) podoba mi się jego faktura, moja "mała czarna" ma podobną:P szkoda, że nie widać całej sukienki Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 słoneczny poniedziałek 16.10.07, 22:03 Choć przez chwile mieliśmy sliczna jesienna pogode. trzeba to wykorzystać: pamietnikmagdym.fotolog.pl/1323778,link.html Zdjęcie robione na balkonie niestety w ostrym sloncu :(. Nie wiem które jest lepsze. W każdym badz razie mam na sobie czarna jedwabna sukienke + malinowe bolerko. Zakochałam sie w tym roku w tych małych cudeńkach. Odpowiedz Link Zgłoś
emil-ka21 Re: słoneczny poniedziałek 16.10.07, 22:19 hmm jak dla mnie bolerko przytłacza sukienke, ale jesli dobrze sie w nim czujesz to miłego noszenia;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: słoneczny poniedziałek 16.10.07, 22:22 Jakoś nie wyobrażam sobiebiegania w 15 stopniach w sukience bez rekawów. Według mnie to ciekawiej niz kolejny żakiecik. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp nowy watek! 16.10.07, 23:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=70622249od jutra wklejajcie tu swoje fotki Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nowy watek! 16.10.07, 23:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=70622249 Odpowiedz Link Zgłoś