Gość: !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 13:30 na co zwracac szczegolna uwage przy kupnie auta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GACH ROKICKI Re: DO PANÓW IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.12.04, 13:34 NA PIERSI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zając Re: DO PANÓW IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 17.12.04, 13:49 mój wzrok nieodmiennie przyciąga siedzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonewolf Re: DO PANÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:06 Na stan uzebienia...a tak serio- zajrzyj pod maske, czy nie ma wzerow i plam na silniku, obejrzec karoserie czy nie zardzewiala i nie klepana, no i przede wszystkim- stan podwozia, progi i nadkola- jak rdzewieje tak mocniej to uciekac od takiego autka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: DO PANÓW IP: *.magma / *.magma-net.pl 17.12.04, 16:33 proponuje kupić coś szybszego;) ...motor ma wiele zalet i mało wad;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dmx Re: DO PANÓW IP: 81.15.254.* 18.12.04, 18:07 zalezy jakiego auta jesli o mnie chodzi to lubie starsze fury z 8 cylindrowym sercem w układzie V wiec jakbym znalazł chewroleta impale z 1968 to nie toleracja co do stnu technicznego jest mnie wazna w koncu nic nie jest niemozliwe Odpowiedz Link Zgłoś