foamclene 08.11.07, 11:27 napiszcie cos :) bo ja sie chyba do wieczora nie wyrwe a najlepiej robcie fotki w przymierzlniach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciak1 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:29 ojej, zapomniałam, że to dzisiaj... ale na zdjęciach nic mi się nie podoba z tej kolekcji, więc nawet nie żałuję, że już wieczorem nie będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:32 ciak ja sie obawiam ze nieco skromnejsze rzeczy nei zostaly wyeksponowane w kampanii dodatki wogoel dlatego sie martwie ;) no ja mam za daleko i sama nie moge prowadzic przez ten kregoslup :) musze sie prosisc u chlopa :) ktos kto ma blizej musi isc i zdac sprawozdanie :) fotorelacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:36 ja jadę oblukać ok. 18. fotorelację mogę zrobić choć niewielki będzie z niej pożytek bo wszystko w hm jest dla mnie duuużo za duże ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:38 ja bym nawet poszła tak z ciekawości, ale wczoraj tak przemarzłam i przemokłam, że dzisiaj obudziłam się z potwornym bólem gardła i katarem, więc już wolę posiedzieć w szlafroku, bo nie mogę być teraz chora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:44 no to pieknie trzeba bylo znalatwic sobie zastepstwo ;) na nikogo nie mozna liczyc w dziesiejszych czasach :)))))))))) mam nadzieje ze chociaz ciocoo buszuje wlasnie i zaraz nam opowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:46 Foam, a można gdzieś w necie obejrzeć ich dodatki? I w których hamach jest ta kolekcja? W promenadzie pewnie nie ma, a tam mam akurat blisko... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 11:48 trzeba na marszalkowska tam bedzie wszytsko a arkadii i tarasach moze czesciowo dodatki widizlaqm tylko na blogu hm wisior bransolete i pierscien kilka torebek blog.hm.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
saniva Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 12:06 mam zamiar ok 16-17 w Kraowie w Galerii Krakowskiej obejrzeć to "cudo". Bo Krakowie tylko w jednej galerii będzie dostępna ta kolekcja. Jutro zdam relację ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 12:37 też się pewnie przejdę. z tymi cenami, podejrzewam, dzikiego szału nie będzie... zresztą z powodu cętek na tych ubraniach sama w szale uczestniczyć nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
saniva a w dzisiejszej Rzeczypospolitej znalazłam artykuł 08.11.07, 12:28 www.rp.pl/artykul/67640.html Piszą że kolekcja ruszyła o 10.00 i się skończyła o 10.00 ciekawe prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a w dzisiejszej Rzeczypospolitej znalazłam ar 08.11.07, 12:31 kto rano wstaje temu... Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: a w dzisiejszej Rzeczypospolitej znalazłam ar 08.11.07, 12:53 skonczyła pewnie na Zachodzie, w PL z takimi cenami to raczej mało realne.. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 12:55 ja nie widziałam i nie zamierzam Odpowiedz Link Zgłoś
fatjedi Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 13:03 Byłam godzinę temu na Marszałkowskiej i już pustki... tylko parę jeansów zostało i dużo czarnych płaszczy. No i kolekcja męska jeszcze się ostała. Ale na manekinach wisi kilka długich sukni, biała bluzka z żabotem i marynarki czarne. Jak ktoś poprosi to może zdejmą :-) foamclene napisała: > napiszcie cos :) bo ja sie chyba do wieczora nie wyrwe > a najlepiej robcie fotki w przymierzlniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 13:06 :)))) wiedzilam ze trzeba o 10 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 13:11 na ebay'u juz sa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 13:17 Ja przed chwilą... chciałam kupic parasol i musiałam zrezygnowac przez tłum harpii. Kolekcja paskudna. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 14:33 Dzisiaj przed północą kolekcja będzie do kupienia w sklepie online. Kto mieszka zagranicą ten może kupić tam. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:00 Na stronie głównej H&M ale nie dla każdego kraju. To "moja" strona. fotoforum.gazeta.pl/3,0,946611,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:09 dziękuję. Widzę, że juz pojawiło sie na allegro. co prawda narazie niewiele, ale pewnie jutro będzie wysyp. Trochę drogie te spodnie... aukcja.interia.pl/search.php?string=h%26m+cavalli&buy=0&new=0&pay=0&country=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:14 niezle 100 przebitki nie patrzyłam na metke ale w Twoim stylu była cena 249 zł Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:15 o i panna z krakowa niezle. Dziewczyny nie dajcie sie nabrać Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:57 kraj mozna sobie zmienic w ustawieniach, wtedy po polnocy moze kazda zajzec do sklepu on-line www.hm.com (gorna prawa - ustawienia) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 W Krakowie kolekcja była pół godziny 08.11.07, 14:46 jak przyjechałam koło 10.30 to zostały tylko stringi i rajstopy. Paniusie wychodziły z 3-4 reklamówkami. Zapomniałam dodac sa jeszcze 2 pary dziensów 34 i 42 rozmiar. Podobno dostali bardzo mało tylko 20% kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
pepegi Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:04 Widziałam w przelocie wystawę na marszałkowskiej. Rzuciły mi się w oczy lamparcie cętki w nadmiarze i w tle... jakieś gigantyczne białe majciochy :) Wyglądały na męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
zukov Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:24 A czy można gdzies dowiedziec sie które H&M`y zostały zaszczycone ta kolekcją??? Bo np. V&R nie zawitał w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 15:53 Warszawa i Kraków z informacji na stronie:-) w zasadzie nie ma czego żałować.Nic nie wpadło mi w oko i jeszcze te ceny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 16:09 to doi prowincjonalnego Wrocławia nic nie wysłali???? :P Jakoś tym razem nie żałuję;D Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 16:19 ha ha pojechalam ok 13 do arkadii i pustki;) wszystko sprzedalo sie im na pniu. Teraz to pewnie bedzie mozna poogladac na Allegro;P pani powiedziala, ze na Marszalkowskiej podobnie. Byly ponoc tlumy. o 13 zostaly staniki 75A, majty, i spodnie w jakies zwierzece wzory, meskie garniaki, trencz (?) i t-shirty, a! i rajtki w panterke. jakosc meskiej kolekcji kiepska (za ta cene) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 16:40 o ile mi wiadomo z dobrego zrodla to kolekcja na Marszalkowskiej sie rozeszla w 2 minuty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 16:42 Zamiast na bazarku w podróbki ubiorą sie co niektórzy w koncu w oryginały. Ciekawe co by sie działo z kolekcją jakby była zaprojektowana prze Donatelle V. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 17:23 nO I ZNALAZłA SIE NAIWNA NA ALLEGRO :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 17:33 Wstapilam na Marszałkowska wracajac z pracy, nic juz praktycznie nie zostało, zapytalam Pania ochroniaz (postawili dodatkowego ochroniarza przy kolekcji :D) o bluzke z zabotem bo widzialam na manekinie, czy jeszcze bedzie mozna ja kupic, czy dowioza ale powiedziala, ze z tego co wie to juz nie... czyli jednym słowem kolakcja miala branie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 17:34 dlaczego naiwna jak wyplynie ta koszula z falbanami sama chetnie kupie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 18:23 naiwna? a co z osobami, ktore maja 200 km do najblizszego sklepu, a zalezy im bardzo i maja na to pieniadze? albo nie bylo ich w tych minutach, w ktorych rozeszla sie kolekcja? jest masa powodow. i nie widze tu naiwnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 19:32 IMO strasznie tipsiarskie szczególnie te chafty na tyłku :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 01:07 e spodenki ladne zakieciki tez bluzeczki z zabotem i mnie sie ta bransoleta przyznaje tipsiarska podoba i tak sie zastanawim czy wlazlabym na ramie zamiast na nadgarstek czy za waska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 11:52 bgoralska1972 napisała: > IMO strasznie tipsiarskie szczególnie te chafty na tyłku :) Papatrz na siebie.... Poza tym HAFTY. Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 23:04 widzisz,nie wszyscy mogą punkt 10.00 stanąć w kolejeczce do przymierzalni... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 17:31 U mnie od 9:30 H&M otwarty a na 9:30 mialam do szkoly i kicha, konczylam o 17, wiec nawet nie zajezdzalam, jutro z samego rana jade, mam nadzieje ze zostanie choc ta biala bluzka z zabotem, a jesli nie to zamowie ja przez neta ( dzisiaj od 23:59 mozliwe ). Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:31 w centrum zostało jeszcze trochę czarnych żakietów z rękawem 3/4 zapinanych na jeden wielki guzik, właściwie po 1 szt. w każdym rozmiarze. jakość zaskoczyła mnie in plus. zaraz zobaczę czy widać coś na zdjęciu z przebieralni, a jeśli tak to wkleję fotę lekko przydużego na mnie rozm. 34 ;) poza tym widziałam panterkowe rajstopy, takie też biustonosze z miękkimi i twardymi miseczkami i generalnie niewiele więcej, same resztki. wisiała również suknia która podobała się disie, jednak na żywo materiał prezentuje się troszkę gorzej niż na fotce, choć szmatą jej nazwać nie można ;] szkoda że tak szybko się skończyło.. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:36 nie pamioetam skad ty jestes, ale w monachium na kaufingerstraße nie ma juz nic poza legginsami w lamparta. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:39 Warszawa, odwiedziłam Marszałkowską :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:39 nienie, to bylo do kcmc:) Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 20:56 aaaaa :) fota: img215.imageshack.us/my.php?image=zdjcie002wx1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 21:28 littlefrog napisała: > aaaaa :) > > > fota: > img215.imageshack.us/my.php?image=zdjcie002wx1.jpg fajny ten zakiet, szkoda, ze nie widzialam na zywca;( Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 22:17 fajny ten żakiet! chyba niepotrzebnie zraziłam się do tej kolekcji, bo widać, że nie wszystko było w panterkę lub zebrę :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 01:05 no wlasnie wiedzilam, ze bedzie cos fajnego :( przez mojego chlopa co nie mogl mnie dostarczyc bede teraz cierpiala Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 21:14 ja ja to mowie, szal cial i uprzezy. to byla masakra. bylam o 10.00 na marszalkowskiej i chycilam 38 bluzke z zabotem i spodnie z haftem na tylku, bluzka zle na mnie wygladala, ale spodnie idealne. jak wyszlam to juz nic nie zostalo do ogladanie. kupilam spodnie, wygladam w nich jakbym schudla conajmniej 5 kilo. ciekawe jak sie beda praly. ogolnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 22:26 Gdzie mozna zobaczyc te z haftem ? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 08.11.07, 23:11 o takie spodnie tez by mi sie przydaly odchudzjace wrzuc fotke sa na allegro w moim romziarze ale na tamtych fotach nic nie widac lepiej na czlowieku zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 01:03 eee wlasnie sie doczytalam w wymiarach ze beda za krotkie nogawki na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 01:48 No i kupiłam,przez godzinę jakaś awaria była i nie można się było dostać na stronę. Wybrałam szarą bluzką z karczkiem w centki i jedne ze spodni. Sukienki te najbardziej charakterystyczne już wyprzedane. Złotej nawet nie umieścili na stronie. A właśnie,widział ktoś złotą w sklepie? Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 01:52 Cętki oczywiście,późna pora. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 09:13 ja widziałam tą złotą, wczoraj na Marszałkowskiej były jeszcze 2-3 szt. Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 10:18 10 godzin po otwarciu skleu online a nie zostalo prawie nic. www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/fea1d1999848b2a4.html i nawet nie mozna na to popatrzec z bliska... tylko na to co zostalo: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/d1d0a63c17d6c085.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e8c14d27f791c898.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b947037f91f3850c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7449fd03c69a1ccb.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 10:59 no, to chwal się, zdjęcia wklejaj, opowiadaj coś tam widziała ciekawego, a nie tak lakonicznie jakoś:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:04 tlum kobiet na polgodziny przed otwarciem sklepu tlum kobiet napierajacy na drzwi tlum kobiet prawie demolujacy bramki antykradziezowe tlum kobiet rzucajacych sie na wieszaki puste wieszaki po +/- 2 minutach od otwarcia sklepu przynajmniej polowa z tych kobiet nie mowila po polsku (azjatki i niemieckojezyczne) w sumie to mialam farta, ze 'moim' zakietem nikt sie nie interesowal i moglam spokojnie podejsc do wieszaka i zabrac dwa rozmiary do mierzenia oraz spokojnie udac sie do przymierzali. jak z niej wyszlam ten zakiet, ktory zwrocilam zostal natychmiast rozdrapany :) obsluga informowala, ze w magazynie zostaly tylko rajstopy, szaliki oraz ewentualnie jeansy. Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:08 nie, no to koszmar jakiś, musiało to wyglądac przekomicznie:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:10 tak samo wygladalo rok temu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:00 napisz co kupilas:) pliz Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:04 kupilam ten zakiet fotoforum.gazeta.pl/3,0,942133,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:07 o! i to jest chyba jedyna rzecz która mi się podobała z całej tej kolekcji;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:09 mnie sie podobaly jeszcze bluzki z zabotami, sukienka z zabotem i czarny kardigan, ale uwazam, ze szkoda kasy na nie, bo w sumie takie same rzeczy mozna kupic 'normalnie' po 'normalnych' cenach ;) a zakiet jest imo jednak bardziej niepowtarzalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 12:18 Pokazesz zakiet na sobie? Tez mialam na niego oko od pierwszych zdjec ale widocznie mialam mniejsza motywacje niz ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 12:20 nie pokaze, nie wklejam swoich zdjec na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:11 cioccolato_bianco napisała: > kupilam ten zakiet > fotoforum.gazeta.pl/3,0,942133,2,1.html szczesciara;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:43 to są koronki czy szarpany dżins? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 11:45 moim zdaniem mogłoby nie być juz tego sznurowania Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: ja bylam, widzialam, kupilam co chcialam n/t 09.11.07, 12:20 tez tak uwazam, ze i tak zakiet fajny jest. ani jeansu ani koronek na nim nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene gdzie diabel nie moze... 09.11.07, 12:00 ciocco jak sie ubierzesz to pokaz sie koniecznie sa na allegro te rzeczy ale tylko na manekinach ja bym nawet cos od handlaza po zlodziejskiej cenie ;) kupila ale bez przymierzania ;) widzialas te tunko/kiecke z zabotem bo ona wygladala na hamowych fotkach jak lososiowa a okazuje sie ze jest zlota (ale chyba i tak fajna) sluchaj a buty? zlote szpilki poprzecinane na palcach byly? bo tez mialam ochote? chlopu glowe urwe ;) za to ze mi wyjazd uniemozliwil Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene znalazlam fotke na dziewczynie 09.11.07, 12:07 koszuli i juz widze ze to nie dla mnie ;) biust jej sie wylewa na boki poza ten zabocik, ktory chyba jednka powinien doninowac nad reszta ;) i9.ebayimg.com/04/i/000/c2/cc/c2c9_1.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: znalazlam fotke na dziewczynie 09.11.07, 12:15 jest i ta tunika ale zdjecie z fatalnej perspektywy jak na fotografie odziezy ;) i22.ebayimg.com/04/i/000/c2/c4/686e_1.JPG i te buty chce ;) i19.ebayimg.com/06/i/000/c2/c5/1511_12.JPG chyba na ebay-u taniej niz na naszym allegro Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: znalazlam fotke na dziewczynie 09.11.07, 13:04 foamclene napisała: > jest i ta tunika > ale zdjecie z fatalnej perspektywy jak na fotografie odziezy ;) > i22.ebayimg.com/04/i/000/c2/c4/686e_1.JPG tunike widzialam na manekinie w arkadii i podobala mi sie bardziej niz na tym zdjeciu. Wogole chcialam ja, ale nie tak bardzo, zeby kupic na allegro bez mierzenia Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: znalazlam fotke na dziewczynie 09.11.07, 12:18 pisalam wyzej o tej kiecce nie-losowiowej i bluzkach zabotowych :) buty moim zdaniem przeokropne byly, wiec nie zwrocilam uwagi nawet na nie. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: gdzie diabel nie moze... 09.11.07, 12:19 nie wklejam na forum swoich zdjec ;) ale jak jakies bede miec w tym zakiecie, to wysle ci @ :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: gdzie diabel nie moze... 09.11.07, 12:26 Czekam z niecierliwoscia. Nawet zaczne sprawdzac poczte czesciej niz raz na tydzien :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie diabel nie moze... 09.11.07, 12:28 ok dzieki wysle Ci na gazetowa poczte inny adress bo nie licze juz na server gazetowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Ja nie :P :) 09.11.07, 11:17 Wiec tak oto kolekcja byla dostepny wczoraj od godz. 23:59 w online shop, wiec sobie wczoraj myslalam ze jak ladnie rano wstane to sobie te bluzke biala zamowie, a w tym czasie w razie czego wybiore sie i tak rano do h&m i ja kupie, a pozniej w razie czego zrezygnuje z zakupu online. Tak sobie planowalam ... Wstalam o 8:00 i pierwsze co to wlaczylam kompa i o 8:00 bylo juz WSZYSTKO wyprzedane (mam na mysli ciuchy z kolekcji damskiej - na meskie nawet nie zagladalam jak i na akcesoria). Nie powiem - troszke mnie to zdenerwowalo, ale mowie sobie no nic, h&m od 9:30, chlop w pracy, brak auta - jade autobusem, pojawilam sie punktualnie w sklepie i troszke sie w nim zagubilam, nie bylo tej kolekcji w tym miejscu co poprzednie ( madonny itd ), poszlam do Pana kierownika z pytaniem czy wszystko wyprzedane, a Pan na to ze u nich tej kolekcji nie bylo ( tutaj zrobilam wielkie oczy, bo wszystkie poprzednie byly zawsze ) i Pan poradzil mi wyjazd do Frankfurtu (gdzie jade 45 min autem, a pociagiem h ), choc oczywiscie nie gwarantowal ze cos zostalo ... takze obeszlam sie smaczkiem :) No coz, jakby to moj kolega powiedzial : " pech gehabt " :P Takze podsumowujac - nie jestem posiadaczka bialej koszuli a tak chcialam nia byc :P :))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Ja nie :P :) 09.11.07, 11:54 o godzinie 1:15 w nocy w sklepie on line byly juz tylko rajstopy, majty i pasek ;) kilka meskich rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Ja nie :P :) 09.11.07, 11:59 E tam. W moim o 3.15 wyprzedane byly tylko dwie rzeczy ale do rana rozeszla sie reszta (ostaly sie jeno rajstopy i majtki) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Ja nie :P :) 09.11.07, 12:01 no ja patrzylam na niemickim server przed 24 bysl przeciazony wlasciwie dopiero ok 1 mozna bylo zobaczyc czego juz nie ma ;) zostaje nam ebay ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Ja nie :P :) 09.11.07, 12:05 Ja nie kupie bez przymierzania. Ale Trendsales (dunskie allegro) organizuje kilka razy cos w rodzaju targow gdzie prywatne osoby i sklepy moga sie pozbywac rzeczy. Moze jak zobacze "in the real world" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 11:46 nie widzialam i jakos nie rajcuja mnie te gesty wielkich dla ubogich Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:01 Ale rajcuje cie powiedzenie o tym na grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:35 oczywisci bo to jest tez zdanie/opinia do tematu Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 11:59 Zawsze h&m nie znosiłam, ale takie jazdy przekonują mnie , ze w ogole nie warto tam wchodzić - pobić sie o gacie w panterkę, przy jednoczesnym wyśmiewaniu tejze panterki na bazarze;/ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:09 A dla mnie cala ta akcja HMu to juz kawalek "fashion history". Jesli sie nie myle to oni zapoczatkowali caly ten trend wielkich kreatorow dla sieciowek a teraz gdzie sie nie obejrze to Kate Moss dla Top Shopu czy jakas inna Penelope Cruz ;) BTW wczoraj w Oprah Show obejrzalam nowa niskobudzetowa kolekcje Very Wang "Simply Wera". Oj pociekla mi slinka kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:10 Poprawka, "Simply Vera" powinno byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:18 mnie tez to kreci ;) nie sam cavalli tylko cavalli w wersji dla h&m w sumie na upartego mozna by isc do jego butiku i cos kupic ale to juz nie to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:33 IMHO to troche tez "collectors item". Mam w szafie kilka rzeczy o korych mysle ze kiedys przekaze corce (bosz, mam nadzieje ze syna nie zainteresuja ;) www.kohls.com/upgrade/events/single_event.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374752627870 Moim skromnym zdaniem duzo fajniejsza kolekcja niz Cavalli... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:40 ja tak samo jak foam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 12:55 luminacja256 napisał: > pobić sie o gacie w panterkę, przy jednoczesnym wyśmiewaniu tejze > panterki na bazarze;/ dużo w tym prawdy:-) Też nie lubię takich akcji, ani tłumów wyszarpujących sobie nową kolekcję. Dyskomfort przy okazji dokonywania zakupów sprawia, że w oógle się zniechęcam i wychodzę. Ale ten żakiet, ktory kupiła Ciocco fajny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 13:54 a mnie sie wydaje ze to wszystko jest walsnie obliczone na efekt :) jestem najelpeszym przykladem :) cos co jest trudno dostepne staje sie dla mnie bardzo atrakcyjne... to chyba naturalny mechanizm i chyba dobrze ze zdaje sobie sparwe ze zostalam zmanipulowana ;) bo to perwszy krok ku obronie przed wplywem u nas moze faktycznie nie bardzo lubimy brac w tym udzial (moze dlatego ze kojarzy nam sie to z dobrobytem prl-u ;) np. pierwsze dni sprzedazy iphona czy nowych konsoli sony ludzie na swiecie koczuja po cos co za kilka dni i tak beda mogli kupic, bo polki beda zawalone (u nas garstka ludzi przynajmniej tam gdzie bylam :) ale liczy sie ten dreszczyk emocji towarzyszacy przedsprzedazy bycia jednym z pierwszych posiadaczy :) (zwykle wiaze sie to takze gratisami) mnie to bawi moze dlatego ze nie mam wiekszych problemow :) nieoszukujmy sie ale dla normalnego polaka zajetego praca, rodzina, majacego obowiazki nie jest to atrakcyjny sposb spedzenia czasu niewspominjac juz o priorytetach i wyzszych celach zyciowych niz kontemplowanie urody ;) i tak mam wrazenie, ze my na forum jestesmy specyficzna grupa, ktora wyglad jest wazniejszy niz dla innych kobiet ;) oczywiscie nie widze w tym nic zlego :) i nie oznacza to wcale ze inne dziedziny zycia sa przez nas pomijane nie uwazam ze dbalosc o wyglad moze przeszkodzic w rozwoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 17:43 pod ostatnim zdaniem podpisuję się wszystkimi rękami i kocimi łapami, które tuż obok laptopa mam. mam też wrażenie, że spora część dziewczyn na forum to jednak nie są typowe polki - wiele (takie mam wrażenie) ma wolne zawody i są bdb wykształcone :). Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 18:32 Dużo prawdy w tym co piszesz, ale ja najwyraźniej jestem wygodnicka i nie czuję tego dreszczyku:-) Choć lubię dobrze wyglądać i moda ma dla mnie znaczenie. Po iPhone'a też bym nie czekała w długiej kolejce czy w nocy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 13:24 Tequilkuk,dzięki za namiary na Trendsales.Wcześniej nie znałam. Na QXL zaglądałam. W nocy wydałam trochę kasy a właśnie przyszedł katalog z nową kolekcją.A nich ich szlag,moja karta płacze. fotoforum.gazeta.pl/3,0,947998,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,947999,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 14:01 Do mnie przyjdzie lada dzien :) Fajne sa, ciekawe jak z materialem ... Pozwole sobie wkleic zdjecie, bo na modelce ladniej sie prezentuje :) shop.hm.com/media/products/590/ML590_0072_012R_57320.jpg Jest tez czarna: shop.hm.com/media/products/590/DL590_57320_09090_51_4053.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 14:36 oj nie dziekuj, chyba zrobilam ci niedzwiedzia przysluge :) Fajne te sukienki. Czy ta druga ma odczepiane ramiaczka? Odpowiedz Link Zgłoś
superagi1 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 15:35 Udało mi się "upolować" granatowe jeansy. Moim zdaniem wyglądają fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 15:37 Tak,odczepiane ale dopiero teraz się zorientowałam,że to nie sukienka tylko spódnica z kokardą i top. Ale i tak ładne. Sądząc po cenach,rewelacyjnej jakości nie należy się spodziewać (90% poliestru). Ta druga sukienka (czerwona i czarna) to 100% poliestru :( Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 13:58 Od tak z ciekawosci – jak te rzeczy „ normalnie „ wygladaja. Zdjecia nie na manekinach Sukienka z cekinami: i18.ebayimg.com/02/i/000/c2/c4/bef2_1.JPG i8.ebayimg.com/08/i/000/c2/c4/c155_1.JPG Britney ??? i23.ebayimg.com/05/i/000/c2/f3/c578_12.JPG i14.ebayimg.com/08/i/000/c2/ff/6c6c_12.JPG Tunika: i17.ebayimg.com/02/i/000/c2/e3/633d_1.JPG Suknia: i13.ebayimg.com/08/i/000/c2/e8/4b59_1.JPG i7.ebayimg.com/08/i/000/c2/e6/e245_1.JPG i17.ebayimg.com/08/i/000/c3/06/6a7f_12.JPG i3.ebayimg.com/02/i/000/c3/06/6bfe_12.JPG Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 14:30 W długiej,złotej sukience jest ładny dół. Niestety piersi wyglądają bardzo niekorzystnie. Chyba,że włoży się pod spód dyskretnego puszapa. Odpowiedz Link Zgłoś
patyska kobity, co wy?!?!?!?! 09.11.07, 15:42 przeciez ta kolekcja to szczyt zlego smaku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 17:46 ja przechodzilam kolo hm na marszalkowskiej kilka minut przed otwarciem, stal tam tlum kobiet, zaczelam sie z nich smiac i stwierdzilam ze przyjde za kilka godz. po "moja" bluzke z zabotem...jak po tych kilku godz. zjawilam sie w hm to myslalam ze sie poplacze, po kolekcji nie bylo sladu, jestem taka zla na siebie ze nie poczekalam rano na otwarcie, szkoda ze nie bedzie dostaw:( Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 09.11.07, 18:34 a dlaczego ma nie byc? kolekcja limitowana? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Kto juz widzial cavalliego w H&M? 10.11.07, 12:01 To ze limitowana to maly pryszcz, ale denerwuje mnie to, ze jest/byla tylko w wybranych h&m. Odpowiedz Link Zgłoś