miruka 08.11.07, 19:38 wszędzie kaszkiety, masa, przynajmniej w Krakowie, ja noszę od dwóch lat latem i zimą, odkąd odkryłam że ten fason nakrycia głowy znakomicie odwraca uwagę od mojego ogromnego nosa, ale teraz nareszcie jestem wśród swoich ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrunikalny [...] 08.11.07, 19:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: kaszkietomania 08.11.07, 21:55 tez mam duzy nos, i nosze od jaki 6 lat. w tym roku kupilam juz z 5. przynajmniej mam okazje sie zaopatrzyc na nastepne lata, bo tak to mialam jeden czarny rozlany sztruksowy, i welurowy w pepitke. mialam teki piekny zgrabny dopasowany czarny polarowy z top secret, ale gdzies zgubilam rok temu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kaszkietomania 08.11.07, 22:14 ja też mam duży nos, ale kaszkietów nie noszę, bo mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: kaszkietomania 08.11.07, 23:12 Nie cierpię kaszkietów. Sama nie wiem czemu. Od 4-5 lat noszę głównie czapki-worki (też zresztą obecnie bardzo modne, co mnie jakoś szczególnie nie cieszy). Odpowiedz Link Zgłoś