abigail83 21.11.07, 21:01 Jak wam sie podoba? tiny.pl/j1v3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minkair Re: Torba Mexx 21.11.07, 21:18 Bardzo!!! ale ja nieobiektywna jestem bo po pierwsze zboczona na punkcie kratek, a po drugie maniaczka torebek;-) Odpowiedz Link Zgłoś
voguer Re: Torba Mexx 21.11.07, 21:27 Jak dla mnie troche zbyt barokowa. Ale ogolnie bardzo fajna, zwraca uwage! Zrobiona z kilku materialow, ciekawa + marka Mexx... Go for it! Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Torba Mexx 21.11.07, 21:29 Nie przepadam za kratka, ale jest OK. Tylko ze trzeba bedzie ja ostroznie zestawiac z innymi czesciami garderoby, jak dal mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
laurka112 Re: Torba Mexx 21.11.07, 21:29 boska:lakierek, krata z czerwienią i kształt-czyli wszystko mi odpowiada, ale jakbyś się znudziła to chętnie odkupię po promocyjnej cenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Torba Mexx 21.11.07, 21:32 chyba fajna ale jeszcze nie wiem:) Na pewno kształt ma fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
abigail83 Re: Torba Mexx 22.11.07, 09:43 Kupiłam :) Wprawdzie na zywo jest nieco mniejsza, niz myslalam, no ale moze dzieki temu przestane nosic w torbie caly swoj dobytek. P.S. Przy okazji dowiedzialam sie, ze warszawskie Mexxy dziela sie na dwie nieformalne grupy - Zlote Tarasy i Wola Park maja zupelnie inny asortyment niz Galeria Mokotow i Arkadia... Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Torba Mexx 22.11.07, 09:50 abigail83 napisała: > P.S. Przy okazji dowiedzialam sie, ze warszawskie Mexxy dziela sie > na dwie nieformalne grupy - Zlote Tarasy i Wola Park maja zupelnie > inny asortyment niz Galeria Mokotow i Arkadia... też się dziwiłam, ale okazało się, że mexx w Polsce działa na zasadzie franchisingu i np. sklepy w GM, Arkadii i Blue City należą do Royal Collection, a pozostałe do jakichś innych firm handlowych Odpowiedz Link Zgłoś