ansag 05.03.08, 11:38 Zobaczcie, zdjęcia trochę rozmazane, ale widać o co chodzi: 1. img227.imageshack.us/img227/4589/dscn8144sd6.jpg 2. img134.imageshack.us/img134/4720/dscn8146ay5.jpg Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martusia67 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 11:41 Pumpy fajne :) sukienka troszke smutna :( Odpowiedz Link Zgłoś
minio-appletree Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 11:44 pumpy super, sukienka klasyczna, troszkę za mysia jak dla mnie, chociaż z fajnymi dodatkami może wyjść fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sable_marguerite Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 11:49 Sukienka jest fajna,o ile "podciągną" ją dodatki. Zdecydowałąbym się na jakieś konkretne kolory typu fiolet, żółc, zieleń, czerwień. W takim wyobrażeniu mi odpowiada. A pumpy, jak to pumpy - nie przekonują mnie zbytnio. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 11:59 sukienka mi sie podoba, rzeczywiwcie mozna ja ozywic. mam podobny desen na swojej sukience (tyle ze zielony, bialy i czarny) pumpow nie lubie i nie podobaja mi sie w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 12:07 z sukienką można pokombinować i podrasować ją jakimiś fajnumi dodatkami :) pumpy..miałam nadzieję, że będą z normalnym krokiem..ja tych zwisów szczerze nie cierpię, widziałam już chyba ze 3 sztuki na ulicy, i był to dramat w 3 aktach Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 12:27 Ja tak jak Hazel, sukienka sama w sobie prezentuje się przeciętnie, ale z jakimś dodatkowym akcentem kolorystycznym napewno wyjdzie fajnie :) Co do spodni, też sie zgodzę, nie ubrałabym ich ;-) Głupio bym sie czuła gdyby mi materiał majtał się między nogami :D Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 12:30 pumpy fajne gdzie kupilas? ale sukienka koszmarnie pokutna Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 12:47 New Yorker, ale to nie są spodnie dla mnie, sprzedaję je na Allegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 13:07 dlaczego nie dla Ciebie? na sportowo do wygodnych butow... jak new yorker to widzxilam byly w rozncyh kolorach hcyba Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 13:25 Ja nie wiem, bo mam tam koleżankę, która mi "znosi" :) Zawsze bierze XL, bo to mój rozmiar niujorkerowy, ale źle w nich wyglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 13:28 Pumpy mi sie podobaja, sukienka nie - smutna i do tych wzorów trzba mieć idealną figure. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 13:58 smutna i do tych wzorów trzba mieć idealn > ą > figure. niekoniecznie, ja mam takie wzory na sukience, a mam troszke oponki i nieco szersza jestem wogole , i mam duzawy biust a co do poziomych pasow to kilka krzesel dalej siedzi dziewczyna w moim wieku bardziej szersza ode mnie z wiekszym biustem (powiedzialabym, z lekka, srednia nadwaga, nie obrazajac), i ma poziome pasy na bluzce Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 14:03 wogole podkreslilabym nie czulosc projektantow-producentow, ktorzy robia sukineki(jak inne bluzki) odcinane pod biustem, gdzie material zakrywajacy biust/stanik jest maly nie zaleznie od rozmiaru i niestety takie tego typu ciuch (jak tuniki tez) tez powoduja efekt ciazowy. ost wypatrzylam tunike w rozmiarze l w reserved na przecenie za 19,90, przymierzylam - malo zakrylo mi biust a powodowal efekt ciazowy, bo byla falujaca sie tuniczka do pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 23:25 to że Ty masz i że ktoś obok ma znaczy że takie wzory nie pogrubiają..? Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 14:08 suknia pospolita i brzydka a portki kojarza mi sie z turczynka a to n iestety nie jest pozytywne skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 15:25 Sukienka mi się podoba, pumpy blee.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochliwa_nina Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 15:30 ciuchy powinno sie oceniac na osobie a nie na podlodze;) kwestia figury, stylu, dodatkow... pumpy osobiście lubię Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 19:12 nie moj styl nie podobaja mi sie te rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
fifi.only Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 05.03.08, 19:25 fajne ciuchy, tylko ten krok w spodniach- okropny Odpowiedz Link Zgłoś
anulinka88 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 06.03.08, 21:13 takie gacie to clowni w cyrku noszą:) albo moja babcia zaklada na noc Odpowiedz Link Zgłoś
anulinka88 Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 06.03.08, 21:14 i nic dziwnego że mój dziadek nie chce z nią spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Sukienka i pumpy do oceny :) 06.03.08, 21:37 Sukienka bardzo ładna. Pumpy okropne. Odpowiedz Link Zgłoś