pompalina Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 14:07 echo davidoff, ale rzadko używam. nigdy nie zrozumiem miłości kobiet do wszelkich perfum. przecież one śmierdzą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 14:13 Ja nie rozumiem fenomenu wspomnianych przez autorkę wątku zresztą DKNY be delicious, bo nie widzę nic nadzwyczajnego i superowego w pachnieniu jabłkiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 14:57 Od pół roku woda Hermesa - Un Jardin Sur Le Nil Zakochałam się w tym zapachu wcześniej, ale skusiłam się dopiero latem. Zastanawiam się kiedy mi się znudzi i czy to możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 15:29 Ooo...tez mi sie podobal, ale jak go testowalam to nie podobal mi sie na mnie :( A zaluje bo pachnie fajnie i nazywa sie pieknie :> Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 16:28 mam kolezanke, ktora wrecz cudownie ten zapach nosi, ale nie na kazdej skorze jest ten sam dobry efekt.. Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 11:50 Ja tez od jakiegos czasu jestem owlasnieta LJSLN :D Mial byc na specjalne okazje (bo to specjalny zapach) a jakos tak cichaczem wyparl moj poprzedni nr1: Hot Couture Givenchy. Poza tym mam jeszcze: All about Eve Joop (moja pierwsza milosc perfumowa, film tez kocham ;) Prezenty od meza: Prada, Mademoiselle, i L'Instant. Byla jeszcze niesmierelna 5tka ale oddalam tesciowej ;) Miracle i Echo - pamiatka z wakacji, lubie czasem uzyc latem. Eternity CK, Allure - prezenty od tesciowej: lubie ale zapominam uzywac. Dostalam od niej jeszcze Anais ale o nich to zupelnie zapominam, nawet ze mam ;) Kolekcji dopelnia Isabella - kupiona z powodu nazwy glownie. Perfumy sa dla mnie jak buty i torebka, musza byc dobrane do stroju. Choc czasem dobieram tez stroj do perfum - ostatnio wlasnie pod LJSLN :D Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 15:06 Lolita Lempicka Dolce Gabbana - czerwone Chanel Allure Escada Pacific Paradise Dior Tendre Poison Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 15:21 Mam i używam: Eternity (CK) J'adore (Dior) Envy me (Gucci) A na lato wolałabym Remix Armaniego bądź też taki jasnozielony Unisex (nie wiem czy to się jakoś specjalnie nazywało) firmy Bennetton ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seadevil Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 15:45 Zima: - Diesel Fuel for life - Dior Addict - CK Euphoria Lato: - Max Mara Touch of silk - Emporio Armani: Diamonds Planuje zakupic jeszcze cos letniego ale nic mnie nie powala na kolana... :( Odpowiedz Link Zgłoś
magda_em25 Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 16:48 Obecnie: Very Irresistable (Givenchy) Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-2 Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 17:35 D&G Light Blue już długo.. ale jeszcze nie znalazłam dobrego następcy :) Próbowałam przejść na Gucci Eu de Perfum II ale bardzo szybko mi sie znudziły i zaczeły mnie drażnić.. Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 18:12 Obecnie Elizabeth Arden 5th Avenue, ale będę musiała coś zmienić bo mnie już koledzy w pracy poznają po zapachu. Marzy mi się Dior J'adore, ale pewnie pozostanie to w sferze marzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_ropucha Re: Jakich perfum używacie? 04.04.08, 18:34 Aktualnie używam dwóch średniopółkowych ;-) Tj. Bruno Banani - not for everybody DVB - Intimately Inna bajka to te, które uważam za najlepsze, a aktualnie ich nie posiadam (1.Chanel Chance, 2. Moschino - I love Love, 3. Gabriela Sabatini - Devotion) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ar.pl Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 00:07 Style_Jil Sander Skin_Trussardi Sentiment_Escada Odpowiedz Link Zgłoś
alicepoint Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 00:22 COCO CHANEL - to mój zapach. Będe go chyba używać do końca życia! Uwielbiam go!! Odpowiedz Link Zgłoś
sara_87 Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 04:53 ralph lauren romance na zimę dior hypnotic poison Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 11:37 Obecnie: Amor Amor L de Lolita Lempicka Rouge by Lacroix for Avon :P Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 12:33 Od kilku dobrych lat Coco Mademoiselle - po prostu swietnie gra z moja skora :) Lubie niektore Jo Malone, Fracas Piguet'a - specyficzny ale po kilku godzinach niezly :) Kiedys bardzo lubilam Mont Blanc - Presence d'une Femme (nie wiem czy dobrze wpisalam nazwe) - ma jeden minus - jest bardzo nietrwaly.. Zawsze jednak wracam do Chanel - ludzie mnie juz "rozpoznaja" po nim :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 12:42 Na pierwszym miejscu Garden of Flowers (za 9,99 zł!), na drugim Adidas Pure Lightness, na trzecim Narcisco Rodriguez for her. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbi79 Re: Jakich perfum używacie? 05.04.08, 17:27 na co dzień sun moon stars carla lagerfelda, na specjalne okazje dolce vita diora lub miss dior też diora jak sam nazwa wskazuje. więcej nie posiadam. te zapachy kocham i jak się skuszę na eksperymenty, to zwykle żałuję i wracam do moich cudności Odpowiedz Link Zgłoś
margherita_22 Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 17:34 Coco Mademoiselle teraz, ale raczej unikam przesadnego perfumowania się na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
carmexx Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 19:19 Hej dziewczyny! Ja od ładnych paru lat nie mogę zdecydować się na jakiś konkretny zapach. Kupuję nowe nie zużywając starych do końca, stąd długa lista. Aktualnie mam na swojej toaletce;) następujące zapachy: 1. Light Blue D&G - typowy cytrusowy zapach na lato, kropla lata 2. Baby Doll YSL - piękne, różane i kobiece, dla mnie - esencja kobiecości 3. In2U CK - cudowne!!! 4. Pour Elle Paco Rabanne - myślałam, że będzie to ten jedyny zapach, ale po 3 miesiącach wielkiej miłości bardzo mi się znudził.:/ 5. Chance Chanel - miłość sprzed 3 lat :) 6. Miss Dior Cherie Dior - prezent od taty, trochę zbyt słodkie Moja mama używa Dune Diora, ale ani mi się śni je podkradać - są zbyt duszące.;) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 19:20 Slodkie i ciezkie Addict Dior Hypnose Lancome Wish Chopard Odpowiedz Link Zgłoś
coccodrillo Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 20:08 Moje ulubione to Dior Addict. Ale kocham je tylko w pierwszej, klasycznej wersji...potem długo, długo nic i po tym nic: C.Klein - Euphoria Moschino - I love love Najnowsze Chloe' Mam jeszcze balsam do ciała Dior - Miss Dior Cherie, który też bardzo lubię, mimo tego, że jest bardzo ciężkim zapachem. Używam go tylko na specjalne okazje zamiast perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
cliquewidzew Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 20:22 TYLKOi wyłącznie: a) Euphoria Calvina Kleina(CUDO, co z tego, że coraz bardziej oklepane;]) b) Code Gorgio Armaniego( klasyka w najświeższym wydaniu mhmmmm;]) that's all! Odpowiedz Link Zgłoś
mikiwp Re: Jakich perfum używacie? 12.04.08, 00:36 Uwielbiam ciezkie zapachy, takze te slodkie, moje ulubione to : chyba zupelnie nie do dostania w Polsce Princess Vera Wang, jak rowniez bardzo rzadkie Narcisio Rodrigez For Her (czarna butelka) tradycyjnie Armani Code bardzo orzezwiajacy, ale jednoczesnie slodki kiedys uzywalam Coco Madmoiselle, Blue D&G, pod dlugim czasie uzywania, kazda po 100 ml, po prostu mi sie znudzily. Co do zachwalanej tu Lolity lempickiej (fioletowe jablko)dla mnie masakra dla starszych pan(pardasik), podobnie jak legendarne Chanel 5 Jesli chodzi natomiast o kupowanie perfum w supermarketach, sieciach typu Rossman, to jest to bardzo popularne na zachodzie, a ceny nie roznia sie od tych z eksluzywnach drogerii czy na stoiskach domow handlowych, jak rowniez latwo dostepne sa butelki po 15ml, cos dla tych, ktorzy szybko sie nudza "zyj i daj zyc innym" Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: Jakich perfum używacie? 14.07.08, 11:38 Cieszę się, że chyba będę pierwsza :) Otóż moją miłością zapachową jest Samsara, na wieczór i zimę...Uwielbiam też Modemoiselle, ale za dużo tego zapachu czułam wokół siebie, więc przeszłam na Purple lips Dali'ego. Okazjonalnie jeszcze 5th Avenue i mam ostatnią chyba butelkę na świecie Individuelle Jourdana, więc czasem używam kilku kropel... Odpowiedz Link Zgłoś
khumbamelala Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 21:22 DKNY be delicious właśnie mi się skończyły :) w zimie uzywałam Elizabeth Arden 5th Avenue, ale mam ich już serdecznie dosyć. Na urodziny dostałam Tommy Girl i jestem zachwycona, lekki zapach w sam raz na lato :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 22:22 moje ostatnie objawienie to Gaultier2. Ale teraz robi sie powoli za cieplo na niego. Uzywam go na przemian z aqua di roma i niedobitkami innych zapachow. Do niedawna lubilam orientalne, slodkie zapachy jak casmir chopard czy dolce vita, ale powoli mi przechodzi, nie wiem, czemu. Ostatnio mam wielka ochote na bossa xx bo jest jakis taki bezpretensjonalny. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 23:42 Chanel Allure, chanel chance, na codzien woda toaletowa Yves Rocher Neonatura (zielona) Odpowiedz Link Zgłoś
pebelondon Re: Jakich perfum używacie? 08.07.08, 22:06 Niezmiennie KOCHAM Lolitę, ostatnio polubiłam CK IN2U, wciąż lubię ( od 2 lat)DKNY Be Delicious i Armani Sensi, sporadycznie używam "dawnych" miłości: Eau De Cartier, Extravagance d'Amarige Givenchy i CK Eternity Odpowiedz Link Zgłoś
slotna Re: Jakich perfum używacie? 08.04.08, 23:59 Zapach, w ktorym sie zakochalam bedac jeszcze w liceum i ktory uwielbiam do dzis bo jest NAJPIEKNIEJSZY (no i pierwsze perfumy kupione za wlasne pieniadze:)) - Baby Doll YSL Poison i Pure Poison a na dzien Green Tea (jak dezodorant w sumie) Gio (meskie!) Ogolnie nie jestem maniaczka, bardzo malo zapachow mi sie podoba, pewnie dlatego. Oprocz Gio Armaniego - jeszcze Mania, ale tego juz nie moge sama nosic - za meskie. Ale wacham namietnie:) -- Rzeczy, które próbują wyglądać jak rzeczy, częściej wyglądają bardziej jak rzeczy, niż same rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s-i-u-l-k-a Re: Jakich perfum używacie? 09.04.08, 09:20 od niedawna Hugo Boss XX (cuuudowny zapach) :) Ralph by Ralph Lauren Amor Amor (zielone) Odpowiedz Link Zgłoś
laeticia Re: Jakich perfum używacie? 09.07.08, 11:20 Hej, widzę, że Ty też jesteś zakochana w Baby Doll, ja też ich używam od liceum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Jakich perfum używacie? 09.04.08, 18:02 lubie mocne ciezkie perfumy. uzywam Jean Paul Gaultier Classic (te w ksztalcie kobiety:) b lubie Euphoria CK, na lato Truth tez CK Odpowiedz Link Zgłoś
aneta.zabek KOcham... 09.04.08, 19:27 Kocham zapachy mozne...ciezkie....napewno z drzewem sandałowym , piżmem,wanilia..... Obecnie: ADDICT DIOR-na wieczor HUGO BOSS DEEP RED-na dzien.... Mam jeszcze ESCADA PACYFIC PARADISE-ale uwazam je za totalny moj iewypal:( kupione pod wplywem impulsu leza sobie teraz i wygladaja:( Odpowiedz Link Zgłoś
maternalka Re: KOcham... 11.04.08, 15:58 Na wiosnę - lato: In love again YSL, całorocznie Mademoiselle i ostatni nabytek - Fuel for life. Na baaardzo wyjątkowe okazje trzymam cudem zakupioną Donnę Trussardi, najlepszy zapach świata, dla mnie oczywiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
escritora Re: Jakich perfum używacie? 09.04.08, 22:55 Jasmin-Lilas Jean-Charles Brosseau L’Eau Kasaneka Menard Odpowiedz Link Zgłoś
mrsdreamkeeper Re: Jakich perfum używacie? 11.04.08, 09:30 Właśnie zamówiłam mój życiowy zapach... Dior - midnight poison :) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: Jakich perfum używacie? 11.04.08, 22:43 kiedys mialam przygode z pewna cudowna dziewczyna... miala na imie agnieszka... to bylo kilka lat temu... od tego momentu wracam do emporio armani, bo kojarzy mi sie z nia... z tym jednym popoludniem, ktore na zawsze wrylo sie w moje zycie:) bylo cudownie... Poza tym spelniam swoje dawne marzenia i gosci na mojej toaletce i ciele jadore diora, czasami wracam do JPG Clasic czy jak to sie tam pisze, bo kojarzy mi sie z moimi urodzinami swietowanymi z pewnym hiphopowcem :) Poza tym zawsze mam mont blanca takiego nie wiem jak sie nazywa ale chyba najbardziej klasycznego, bo moi byli i moj maz go lubia. Latem wracam do escady i limitowan;ych odmian islad kiss itp., a zapach ktory mnie urzekl, ale do ktorego nie wrocilam to magnetic czy jakos tak escady i taki zwykly tani zapcha esprita - w kolorowej buteleczce. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: Jakich perfum używacie? 12.04.08, 09:23 fruity rhythm -adidas, jesli to mozna perfumami nazwac(poza dezodorantem, i zelem pod prysznic , mam tez wode perfumowana :P), Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 12:55 Latem: figowców L'Artisana, Fico di Amalfi,Herba Fresca,Ogródka Sródziemnomorskiego,Niny Niny Ricci,Blush M.Jacobs. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 15:04 Zapach morski z Body Shopu na zmianę z wiciokrzewem Ives Rocher. Noszę tylko takie, ewentualnie cytrusowe. Oba świeże, ale drugi ostrzejszy i bardziej wyraźny. Bardzo podobają mi się L'eau par Kenzo i inne tego typu (zielone, świeże, nieorientalne, nieduszące). Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 17:12 Ja mam jakies dwie escady, ktorych uzywam tylko na wielkie wyjscia bo mam alergie. Na codzien uzywam perfum w postaci olejkow. Przywioze sobie takowe z podrozy, bo niestety u mnie ciezko je dostac, wyjatek to chyba tylko Body Shop. Niestety, nie sa tak trwale jak tradycyjne perfumy.... Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 17:29 Na dzień: DKNY "Red Delicious" Lancome "O de Lancome" (mialo być "O Oui", ale pomylilam się w zamówieniu:)... zapach trochę dziwaczny, ale przyzwyczaiłam się i fajnie mnie teraz rano budzi) Na wieczór: Lolita Lempicka, a ostatnio też "For her" N. Rodrigueza, bo dostałam 2 próbki:) Mam jeszcze w zapasie "Gucci II", ale na razie nie używam, aby nie mieć zbyt wielu flakonów pootwieranych... Jak jestem w domu to podbieram mamie: Bulgari "Omnia Crystalline", Dior "Addict 2" i DKNY "Be delicious". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 18:32 Finish Line Cross Country Green ... Nic nie pachnie piękniej ... www.msport.com.pl/produkt:cross-country,11,55,403,106,3124 Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
bibiki Re: Jakich perfum używacie? 07.07.08, 19:50 Wszystkie które mają w składzie bergamotkę i mandarynkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Jakich perfum używacie? 11.07.08, 14:42 bibiki napisała: > Wszystkie które mają w składzie bergamotkę i mandarynkę :) to musisz miec strasznie duzo flakonow... Odpowiedz Link Zgłoś