malgo28 05.05.08, 20:05 Czy któras z Was robiła zakupy na stronie YOOX , niech mi ktos pomoże pokieruje mną błagam bom sierota chyba nie udaje mi sie nawet poprawnie wpisac danych w formularzu :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lobelia1 Re: YOOX pomocy 05.05.08, 21:46 Co do danych w formularzu, to kod pocztowy trzeba wpisać bez kresek i przerw, jednym ciągiem. Wtedy powinno zadziałać Reszta to raczej zwyczajna procedura w tego typu sklepach, nie pamiętam, żebym miała tam z czymś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
malgo28 Re: YOOX pomocy 05.05.08, 22:48 Niestety nie moge zapłacic Visą Electron pomimo tego iz jest tam taka opcja kontaktowałam sie z mbankiem ustaliłąm limity płatnosci visą electron i kupa , dlaczego???? Odpowiedz Link Zgłoś
malgo28 Re: YOOX pomocy 05.05.08, 22:48 Wyskakuje mi komunikat anstępującej treści WRONG CARD DATA. Please check that the number and expiry date of your card are correct. In case you need assistance please contact our Customer Care via e-mail using the form that you can find in the HELP Area on YOOX.COM Odpowiedz Link Zgłoś
malgo28 Re: YOOX pomocy 05.05.08, 23:07 mam jeszcze jedno ostatnie juz pytanie jak w skrócie odbywają sie zakupy, po dokonaniu płatnosci przychodzi jakies potwierdzenie drogą mailowa jakies informacje numer zamówienia ? Odpowiedz Link Zgłoś