sandy_brown 06.05.08, 10:08 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1192330,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1192331,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: moje sandaly 06.05.08, 10:57 no jak to co? fajne sa warto pokazac moze ktos sie zainteresuje Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: moje sandaly 06.05.08, 10:51 no wlasnie balam sie zaproponowac bo ciekawa jestem czy posypia sie pochwaly czy gromy :) to wynik moich ostatnich spontanicznych zakupow ... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje sandaly 06.05.08, 10:56 te sportowe sa boskie !!! dokladnie czegos takiegos zukam od dwoch sezonow gdzie je kupilas??? w desperacji chcilam juz kupic takie sportowe powycinane baleriny steli dla adidasa ale sa tak plytkie ze cale paluchy mi wystawaly a te Twoje sa idealne kolorystycznie :) dokladnie takie jak chcialam Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: moje sandaly 06.05.08, 10:56 no chyba wiadomo po co się buty pokazuje, po co te złośliwości...? bardzo fajne, trochę zbyt sportowe jak dla mnie ale ładne. szczególnie niebieskie mi się podobają, świetny kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: moje sandaly 06.05.08, 10:59 dzieki dziewczyny za wsparcie, bo tak niesmialo tu jeszcze swoje zdjecia pokazuje :) Foamclene->sportowe sa z campera ale kupowane w Niemczech bo tu aktualnie mnie zanioslo... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje sandaly 06.05.08, 11:00 tam myslalm, ze jak juz mi sie cos tak bardzo sopodobalo to bedzie poza moja strefa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: moje sandaly 06.05.08, 11:03 Hihi - camper chyba online sprzedaje nie wiem czy do Polski wysylaja- a jesli lubisz ryzykowac i nie przymierzac to ja Ci je chetnie wysle :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: moje sandaly 06.05.08, 11:06 no wlasnie jezeli chodzi o sportowe to wolalbym przymierzyc a jak oni z rozmiarowka stoja standardowa? Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: moje sandaly 06.05.08, 11:12 hmmm wydaje mi sie ze podobne sa do sportowych reebokow rozmarowo- ostatnio kupowalam tamte i najlepiej lezalo mi 37,5. Camper niestety nie ma polowek wiec wcisnelam sie w 37 ( bo i na bose nogi ) ale 38 bylo juz zdecydowanie za luzne a one sie musze dobrze na nodze trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
sandy_brown Re: moje sandaly 06.05.08, 11:04 dziekuje. Sportowe jak juz mowilam camper a te drugie w takim normalnym sklepie z butami "roznymi"- wytloczone maja bruno premi jesli to komus cokolwiek mowi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: moje sandaly 06.05.08, 11:20 Bruno Premi to wloska firma, w PL tez mozna jej buty kupic, poszperalam troche w necie i znalazlam takie cos: www.anies.pl/ Niestety wiguruje tylko Poznan. A online niestety tylko " eleganckie " motywy : www.eobuwie.com.pl/index.php?id=11&off=0&sortuj=kolekcja%20desc&sort_ilosc=32&marka=96 Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna82 Re: moje sandaly 06.05.08, 11:22 Co do butow - fajne, takie " cichobiezki ", pewnie wygodne. Jeszcze zadnych nie widzialam w sklepie, ale na fotce ciekawie wygladaja. Odpowiedz Link Zgłoś