dominikuen 09.05.08, 14:39 a w Krakowie? może któraś galeriia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 14:43 Jesli chodzi o to Atmosphere z Primarku to z pewnoscia nie ma. Primark to brytyjska sieciowka i jest bodajze tylko w UK i Irlandii (i chyba ostatnio tez w Hiszpanii ale nie jestem pewna) Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice Nie ma 09.05.08, 14:48 Nie ma, tak jak pisze powyzej tylko w primark w uk, w pennys w irlandi i w hiszpani. ------------------------------------------------- "Od ciężkiej pracy jeszcze nikt nie umarł ... Ale tak sobie myślę - po co ryzykowac?..." Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 15:15 Nie ma. Są za to osoby, które żerują na niewiedzy Polek. Sprowadzają ubrania kupione za grosze w Primarku i sprzedają w butikach w PL za horrendalne sumy. Widziałam kiedyś w niby ekskluzywnym butiku Sonia w Bielsku-Białej sweterek z Atmosphere przeceniony na...230 zł!!! Ubrania Atmosphere są też dostępne na Allegro, ale są dużo droższe niż w Primarku. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 15:20 :))) na głupocie naiwnych zarabia się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 15:45 Wartosc danego przedmiotu jest wzgledna... Rzeczy Atmopshpere sa zazwyczaj bardzo na czasie, dorownuja kroku wszelkim trendom, kopiuja wybiegi io najwazniejsze nie ma ich w POlsce wiec nie ma sie co dziwic ze ludzie kupuja za wyzsza cene. Jesli Atmosphere nie ma w Polsce to fakt sprowadzenia ciucha (za darmo sie nie przywiezie), wybrania asortymentu i ryzyka z tym zwiazanego (sprzeda sie czy nie sprzeda) jest wliczony w cene. Handel sie to nazywa ;-) Po kosztach nie byloby sensu tego sprowadzac. W sensie rynkowym, cos jest warte tyle ile ktos jest przygotowany za to zaplacic wie bardzo rozumiem dlaczego to handlowanie Primarkiem w POlsce zawsze budzi taka kontrowersje. Z gory uprzedzam ze ja tymi ubraniami nie handluje, co wiecej, nigdy w Primarku nie bylam choc mieszkam w UK ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Edavenpo 09.05.08, 15:47 Dostalas mojego mejla czy komus innemu wyslalam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowata atmosphere 09.05.08, 16:35 Ja kupuję czasem na all albo ebay ciuchy Atmosphere i płacę tyle ile uważam że ciuch jest warty, za ile zapłaciłabym nie patrząc na metkę... wiem że w UK można taniej. Jak licytacja się rozpędza, to odpuszczam. Bardzo podobają mi się niektóre materiały, fasony, torebki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marylou_tiel Re: atmosphere 14.05.08, 14:39 Tylko ciuchy atmosphere naprawde nie sa warte cen, jakie osiagaja na Allegro... Na zdjeciach wygladaja interesujaco, bo fasony maja rzeczywiscie na czasie, kolory jakich w Polsce nie uswiadczysz, mozna ulec pokusie. Na zywo jest niestety znacznie gorzej: ot, tanie szmatki. Bywalam w Primarku, ale kupowalam glownie proste T-shirty, skarpetki, pizamy, reszta wygladala malo zachecajaco. No, moze jeszcze torebki, niektore calkiem nieglupie - ale te 100zl i wiecej, za ktore ida na Allegro to naprawde za duzo. Coz, biznes jest biznes. A nuda wiejaca ze sklepow odziezowych w Polsce, szczegolnie w mniejszych miastach tworzy doskonaly klimat dla jego rozwoju... Odpowiedz Link Zgłoś
marlat Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 10.05.08, 13:11 widziałam cos podobnego w radomiu, w maskrycznie wysokich cenach Odpowiedz Link Zgłoś
njebo Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 18:09 w lumpeksach [jak ktos lubi] jest tego mnuuuustwo. zajrzalam wlasnie do szafy i tak na oko to dopatrzylam sie ponad 20 rzeczy z ich metka. Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 09.05.08, 20:58 mnÓstwo... Dokładnie, w sh jest sporo ciuchów tej firmy w cenach mniej więcej takich jak w Irlandii Odpowiedz Link Zgłoś
njebo Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 10.05.08, 16:10 racja, ó. zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
inez69 Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 10.05.08, 16:28 w sensie, że się zdarza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dominikuen dzięki za odpowiedź 11.05.08, 13:22 zmartwiłyście mnie. Podobają mi się te ciuchy, buty i torebki, i chciałabym mieć dostęp do szerszego asortymentu i wyboru rozmiarów niż na allegro. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
czekosia Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 11.05.08, 16:14 Ja kiedyś w realu kupiłam sweterek atmosphere za 9,90 :D Ładny turkusowy z kapturkiem.... :D Odpowiedz Link Zgłoś
modn-isia [...] 13.05.08, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice nie wiem czy to sklep 13.05.08, 22:04 Nie wiem co to za sklep, widzialam stronke i owszem czesc towaru z tego co pamietam pokrywa sie z asortymentem Primarku/Pennysa ale to nie jest autoryzowana placowka (logo nie te i w ogole atmosphere nie jest samodzielna marka). Dziewczyna po prostu kupuje w UK w sklepie w normalnych cenach i przywodzi do polski sprzedac po wyzszych cenach. Widze przebitke jakies 5 euro np na balerinach na niekorzysc Polski oczywiscie. A tak wogole nie wiem czy takie korzystanie z nazwy jest legalne? ------------------------------------------------- "Od ciężkiej pracy jeszcze nikt nie umarł ... Ale tak sobie myślę - po co ryzykowac?..." Odpowiedz Link Zgłoś
ricemice ciekawe 14.05.08, 16:56 wciaz mnie ta przebitka ciekawi, az sie dzisiaj pofatygowalam sprawdzic ceny tych koturnow za 119zl - w prawdziwym sklepie, kosztuja 18 euro wiec marza tutaj to prawie drugie tyle... no coz nie polecam i dobrze ze link zostal skasowany nie ma co reklamowac... ------------------------------------------------- "Od ciężkiej pracy jeszcze nikt nie umarł ... Ale tak sobie myślę - po co ryzykowac?..." Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: czy jest w Polsce sklep firmy atmosphere? 14.05.08, 19:28 atmosphere to najczesciej spotykana marka w lumpexach Odpowiedz Link Zgłoś