adalco 21.05.08, 12:33 jutro wolne, pogoda szykuje się kiepska, centra handlowe pozamykane, co tu robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarecki.pl Re: jutro 21.05.08, 12:34 ja zawsze buszuje na allegro :) ot taki sposób na nudę :) a tak poważnie,ciesze sie że moja "mała" rodzina,zje wspólnie śniadanie,ze razem obejrzymy jakiś film i że sobie wspólnie poleniuchujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: jutro 21.05.08, 12:39 iść na procesje i zobaczyc najnowsze kreacje "do kościoła" Odpowiedz Link Zgłoś
yarecki.pl Re: jutro 21.05.08, 12:41 shellerka <hahaha> dobre to mi się naprawdę podobało Odpowiedz Link Zgłoś
ila251 Re: jutro 21.05.08, 13:23 We wsi mojej babci wiekszosc kobiet tylko w tym celu chodzi do kosciola Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: jutro 21.05.08, 17:17 Siedzieć na forum ;-) A tak serio, to poczytać książkę, obejrzeć film... nie macie żadnych zaległości w tej materii? Odpowiedz Link Zgłoś
cori_celesti Re: jutro 21.05.08, 18:47 Rozumiem, że oprócz zakupów i ewentualnie spędzania czasu na świeżym powietrzu nie robisz nic? :> A jak znajdzie się trochę wolnego czasu pytasz co robić na forum moda? Proponuję pomyśleć, cały dzień masz to może do czegoś dojdziesz;] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: jutro 21.05.08, 19:12 a ja dla odmiany jutro polenie sie :) ostatnio zdecydowanie za duzo pracuje :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: jutro 21.05.08, 19:19 znalezc sobie glebsze hobby niz plytkie lazenie po oglupiajacych centrach handlowych. Upiec jakies pyszne ciasto,spedzic czas z kims bliskim, poczytac ksiazke,namalowac obraz,zmontowac film, zrobic jakas reczna robotke-np. cos na zblizajacy sie Dzien Matki :-). Odpowiedz Link Zgłoś
bonafide4 Re: jutro 21.05.08, 20:00 jak chcesz możesz mi pomóc pracę magisterską pisać... jutro mam w planie skończyć rozdział o postcolonial gothic a strasznie mi się nie chce i oddałabym wszystko żeby mieć chociaż jeden dzień wolnego i wkońcu czymś ciekawszym się zająć..Proofreading z resztą też może być Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek089 Re: jutro 21.05.08, 22:39 przeciez do zakupów niekonieczne jets centurm handlowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: jutro 21.05.08, 22:39 a myślałam ,ze juz nic mnie nie zdziwi na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś