elaw7 27.05.08, 09:03 Prsszę o pomoc, gdzie mogę znaleźć sklepy, w których można kupić stroje dla kobiet o wzroście ok 178 cm???, niekoniecznie najszczuplejszych.czekam. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zonajoanna Spodnie - Zara 27.05.08, 09:08 Zara ma długie spodnie( tzn. dla wysokich ) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: Spodnie - Zara 27.05.08, 09:14 Ale dla najszczuplejszych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.81 Re: Spodnie - Zara 27.05.08, 16:32 Raczej dla tych trochę "pełniejszych". Mam wzrostu 179 i rozmiar 34/36 - w Zarze w zależności od kolekcji, ale większość spodni, nawet w rozmiarze 34 jaest za duża, spódnice prędzej... Ja polecam Monnari, Solar, Promod; a jeansy Levi's, Lee. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: GDZIE ??? sklepy dla wysokich kobiet 27.05.08, 19:42 esprit ma spodnie z dluzszymi nogawkami niektore topy tez maja dluzsze rekawy niz standardowe Odpowiedz Link Zgłoś
malange Re: GDZIE ??? sklepy dla wysokich kobiet 27.05.08, 19:44 Jeśli chodzi o spodnie to MEXX - baaaardzo długie nogawki. Odpowiedz Link Zgłoś
elaw7 Re: GDZIE ??? sklepy dla wysokich kobiet 27.05.08, 23:22 dzięki, ale gdzie kupić płaszcz albo zakiet w którym talia jest na właściwym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
monique31 Re: GDZIE ??? sklepy dla wysokich kobiet 29.05.08, 08:11 lub gdzie kupię spódnicę "z koła" żeby była o długości mocno za kolano??? Mam 176 cm i spódnica 38/40 Odpowiedz Link Zgłoś
vergissmeinnicht Re: GDZIE ??? sklepy dla wysokich kobiet 29.05.08, 10:06 elaw7 napisała: > dzięki, ale gdzie kupić płaszcz albo zakiet w którym talia jest na właściwym mi > ejscu ;-DDDDDDDDDD Ja mam 180 cm wzrostu i kupno odpowiednio dopasowanego płaszcza lub marynarki jest dla mnie największym problemem. Płaszcze kupuję na początku sezonu w dobrych sklepach z taką odzieżą tzn. Aryton, monnari, Cora itp., bo wtedy jest wybór w rozmiarówce i nawet można na zamówienie uszyć odpowiednią długość. A marynarki szyję, bo lubię dobrze skrojone garsonki (zwracam na to uwagę) - jest wiele sklepów z naprawdę świetnymi tkaninami. Odpowiedz Link Zgłoś