joasia875 11.06.08, 15:33 dziewczyny mam zamiar kupic buty tej firmy.powiedzcie jakie wy macie zdanie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
styledigger Re: deezee 11.06.08, 15:37 Mam różne zdania na temat różnych modeli:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: deezee 11.06.08, 15:48 jakosc kiepska - ale adekwatna do ceny, fatalna obsluga klienta koelzanka czeka na buty od 21/05 - zaden z podanych na stronie telefonow nie odpowiada ja zamawialam trzy razy: 1. super, wszystko zgodnie z planem 2. po dwoch tygodniach zadzwonilam zeby dowiedziec sie co z moja przesylka, okazalo sie butow nie ma na magazynie i nie bedzie. Tylko zapomniano mnie o tym poinformowac i oddac pieniadze. 3. (do trzech razy sztuka) buty byly z takiej ceratki (marka chicx) ze po pierwszym zalozeniu popekaly, zlozylam reklamacje (poprzez allegro byl ten zakup) i dowiedzialam sie ze jest bezzasadna bo nie umiem w butach chodzic, wystawilam komentarz neutralny i w odwecie dostalam negatywny. Ja nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
moniakos1 Re: deezee 11.06.08, 16:25 mam 4 pary z trzech jestem zadowolona ale ogólnie kiepska jakość chociaż jeden sezon wytrzymają, te z których nie jestem zadowolona to w zasadzie nie ma sie co czepiac bo to balerinki za 39 zł i kupiłam je tylko do prowadzenia samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: deezee 11.06.08, 16:26 ja zamawialam kilka razy buty z deezee i za kazdym razem dostawalam je bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: deezee 11.06.08, 16:34 ja kupowalama raz buty, a potem je oddawalam (bo jednak mi sie na zywo nie spodobaly) i cala transakcja byla na medal: przesylka doszla juz nastepnego dnia, dobrze opakowana. odsylajac buty, mialam zwrot ceny przelany na konto w przeciagu bodajze 3 dni. jakosc butow niestety prooporcjonalna do ceny. ale moze sie po prostu za duzo spodziewalam po butach za 50 zl:)) Odpowiedz Link Zgłoś
k8i Re: deezee 11.06.08, 17:34 Ja już z firmą deezee nie chcę mieć nic wspólnego :] Z resztą założyłam wątek w którym wylewam swoje żale. Szkoda, bo buty mają całkiem ładne i tanie. Teraz czekam, aż łaskawie dostanę swoje i chce zapomniec o istetniu tego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
bibiki Re: deezee 15.07.08, 20:45 mam małe pytanie, czy te buty nie są czasem kopią oryginalnych butów jakie noszą gwiazdy ? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: deezee 15.07.08, 20:59 Tak to przedstawia firma, ale jesli tak jest, to te buty sa bardzo kiepskimi kopiami i naprawde maja malo wspolnego z tym, co nosza gwiazdy i gwiazdeczki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: deezee 15.07.08, 21:37 Złe - kupiłam i na szczęscie udało mi się od razu sprzedać na allegro. Wiedziałam, z e kupuję buty ze sztucznego tworzywa, ale tworzywo tworzywu nierówne i sa jakieś granice partactw buta przy doskonale zrobionych zdjciach na stronie. Odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś