constance78 17.06.08, 14:20 Przywiazujecie wage do tego, aby takze torba plazowa byla ladna i modna? Pochwalcie sie jakie macie torby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lashqueen Re: Modne torby...plazowe :)) 17.06.08, 15:36 Ja mam taka prosta, kupilam w zeszlym roku i na razie nie chce nowej. Jest nieprzemakalna i praktycznie nie do zdarcia ;) fotoforum.gazeta.pl/3,0,1260399,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
constance78 Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 10:03 Fajna, jest pokryta przezroczysta folia, na pewno Ci nie przemoknie. Ja chcialabym cos w stylu koszyczka, cos zwyklego bo o torbach od stylistow to na razie marzyc tylko moge :D Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 10:32 nie bardzo przywiązuję do tego wagę, wczoraj widziałam w sh ogromniastą koszyczkową torbę plażową za 3 zł i chyba sobie pójdę ją dzisiaj kupić ( jak jeszcze będzie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 12:54 ja w tym roku kupilam bardzo duza plocienna w czarno biale kwiaty na allegro za 10zł Odpowiedz Link Zgłoś
so-cold Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 14:31 ja mam roxy, stara i wciaz ulubiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
greentea2 Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 14:53 Ja mam stos toreb, ktore sa dolaczane do magazynow, niektore calkiem ok wiec wykorzystuje je na plaze i od razu po urlopie wyrzucam. Teraz bedac w Warszawie kupilam sobie fajna torbe w bialo-granatowe paski w M&S. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 15:52 greentea2 napisała: > Ja mam stos toreb, ktore sa dolaczane do magazynow, niektore calkiem > ok wiec wykorzystuje je na plaze i od razu po urlopie wyrzucam. Robie dokladnie to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: Modne torby...plazowe :)) 18.06.08, 16:29 ożesz, chyba powinnam się zaopatrzyć w jakąś... dobrze, że tu weszłam, bo niedługo jadę po raz pierwszy od 14 lat nad morze, a jak wtedy byłam, to toreb nikt nie miał. przynajmniej nikt z mojego zakresu wiekowego ;) ale czy rzeczywiscie muszę mieć specjalną plażową? taka duża miejska się nie nadaje? będę wyglądać dziwacznie? :) Odpowiedz Link Zgłoś