ansag 19.06.08, 16:29 Nosicie? W jakich kolorach i fasonach? Bardziej "motocyklowe", czy może klasyczne? Krótkie jak marynarki, czy dłuższe? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 16:31 Mam krotka,czarna pilotke.Co ciekawe zwezala mi ja zwykla krawcowa-czyli pewnie nie jest to skora,tylko tzw"eko" Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 16:39 Nosze: -klasyczna czarna ramoneske, odpowiednio podniszczona ( naturalnie, nie fabrycznie;-)) -ruda pilotke -wreszcie czarna, ale o takim dosc dopasowanym fasonie i ze stojka, zapinana na zamek- ta jest ze sztucznej skory Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 17:10 Noszę bardzo czesto, bo właściwie do wszystkiego mi pasują. Mam dwie- brazową z prawdziwej skóry i czarną z "eko" i z obu jestm bardzo zadowolona. Jest tylko jeden minus- wszyscy w takich chodzą. Teraz poluję na zamszową z frędzlami i jakąs ładna parkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:01 ooo dakota, zazdroszczę, właśnie taki zestaw by mi się przydał:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:07 ensoleillement napisała: > ooo dakota, zazdroszczę, właśnie taki zestaw by mi się przydał:) Enso, to lata zbierania, niezaleznie od mody;-). Ramoneska ma swoje lata, z kolei pilotka to zakup bodajze zeszloroczny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ensoleillement Re: Skórzane kurtki. 20.06.08, 01:01 domyślam się:( kurde ja to nie mam nic starego, właściwie wszystkie swoje rzeczy zostawiłam 3 lata temu jak się wyprowadzałam, a po mamie ani pół spódnicy:( Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 17:34 Mam czarną o kroju marynarki. Zapinana dość nisko na dwa guziki (wolałabym taką z przynajmniej czterema, ale to prezent, a "darowanemu... itd."). Noszę już od wielu lat i bardzo sobie chwalę. Ostatnio spodobały mi się pilotki. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:04 chyba najbardziej lubie zamszowe marynarki i plaszcze i korzuchy od krociutkich do dlugasnych Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:22 Mam granatową pilotkę.Jest uniwersalna, ma ładny odcień granatu. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:36 krotka, dopasowana, stojka, 15 guzikow skorka cieleca, mieciutka jak marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
meduzaa1 Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 18:38 moja to się chyba pilotka nazywa, z brudno-fioletowego zamszu. Odpowiedz Link Zgłoś
styledigger Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 19:26 Zgadam się z Foam, kożuszki sa super! Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 20:59 kocham mój kożuch:)Brązowy,ekologiczny z pieknym jakby szalowym kołnierzem,przewiązywany paskiem-a la Karenina Odpowiedz Link Zgłoś
e.milia Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 23:28 ja obecnie nie mam :/ chociaż lubię A jeszcze niedawno nosiłam kurtkę skórzaną, brązową, podniszczoną naturalne ;) nie wiem, jaki to krój, ale była na mnie dopasowana, chociaż raczej dłuższa. Miałam też czarny, skórzany płaszcz do ziemi. Obie rzeczy to spadek po rodzicach z lat 70 ;) niestety, nosiłam to tak, że już się przestało nadawać do pokazywania ludziom. Teraz, kiedy kurtki skórzane są modne, oczywiście nie mam żadnej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Skórzane kurtki. 19.06.08, 23:30 ja mam dwie skory, czarna pilotke i szara ramoneske. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Skórzane kurtki. 20.06.08, 12:43 Wydaje mi sie,ze klasyczny kroj i kolor kurtki skorzanej byl i zawsze bedzie modny.Zauwazylam,ze w tym sezonie najmodniejsze sa tzw."motocyklowe"(wedlug mnie sa swietne),ale obawiam sie ,ze jest to moda tymczasowa i biorac pod uwage cene takowej kurtki nie jestem przekonana,iz oplaca sie taki zakup (chyba,ze ktos nie bierze po uwage ceny) Osobiscie posiadam kilka skorzanych kurtek,zarowno na zime jak i cieplejsze pory roku,wszystkie jednak sa w miare klasyczne i pasujace do wszystkiego.Jesli mialabym ochote na bardziej nietypowy kolor lub kroj,zdecydowalbym sie na eko skore,ktorej pozniej,kiedy moda na nia minie, nie byloby mi zal zostawic w szafie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Skórzane kurtki. 20.06.08, 13:27 noszę jedną- czarną, klasyczną, krój żakietu ;] Odpowiedz Link Zgłoś