sara_87 22.08.08, 09:45 www.nitrolicious.com/blog/2008/08/15/comme-des-garcons-for-hm-collection-preview/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 10:17 plaszczyk na pierwszym zdjeciu wyglada nawet nawet. prosty, klasyczny, zgrabny. chyba ze z tylu ma jakies cos, typowe dla comme des garcons. to wtedy odpada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 10:18 podoba mi się. szczególnie ta jedna koszula w grochy Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 11:29 o matko, ja chyba za stara albo za konserwatywna jestem... ale jesli juz cos mialabym zalozyc to tak jak Ciocco. chociaz sam ten plaszczyk nie jest jakis specjalnie oryginalny czy wyjatkowo urokliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 11:39 w porownaniu z reszta jest po prostu taki normalny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 11:43 powiedziałabym, że przerażająco normalny :) modelka też mnie przeraża... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 11:45 fajne spodnie z 3 fotki.te pumpowate Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 12:33 biore wszytsko oprocz tych dziwnych gaci kiedy kolekcja bedzie sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 12:51 Okropieństwo, nic mi się z tego nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Comme des garcons for H&M 22.08.08, 12:55 Uwielbiam CDG ale spodziewałam się że ta kolekcja będzie kiepska. I jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Comme des garcons for H&M 09.10.08, 17:22 Widziałam dzisiaj całą kolekcję w showroomie prasowym. Niestety jest to chyba najgorsza z dotychczasowych. Rzeczy są słabe jakościowo, źle odszyte, płaszcze choć z wełny to fatalnie wykończone przy dziurkach i guzikach, a powinny być szczególnie staranne bo wykończenie jest kontrastowe kolorystycznie i przyciąga uwagę. Sweterki te w grochy z wełny merynosów, ale wzory przy ściagaczach fatalnie sie rozchodzą jakby były namalowane. sztandarowa sukienka jest po prostu szmatława. Marynarki niezłe, ale fatalnie wykończone,zamki wszyste tak sobie, i nie chodzi o celową niedbałość CdG. Jedyną rzeczą która była nieźle zrobiona są spodnie z obniżonym krokiem,chociaż guma wszysta tak sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 00:25 Ja widzialam w któryms z magazynów ta sukienkę wykonana z polyestru i wyceniona w Polsce na około 1100 zł. Przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 00:27 dokladnie chodzi mi o tą www.nitrolicious.com/blog/2008/09/26/comme-des-garcons-for-hm-dress-349/ W Usa ludzie sie bulwersują że ma kosztować 349 dolarów, ciekawe jak do tego podejdzie nasze społeczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 00:35 Myślę, że "społeczeństwo" ma ważniejsze problemy niż cena kiecki z H&M ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 08:39 u mnie comme des garçons kompletnie odpada, jaka by nie byla cena. z japonskich pojektantow uznaje tylko yamamoto (i to tez nie zawsze) i kenzo. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 08:47 maga_luisa napisała: > Myślę, że "społeczeństwo" ma ważniejsze problemy niż cena kiecki z H&M ;-) oczywiscie, ze "spoleczenstwo" ma inne problemy, ale to forum jest poswiecone modzie, a nie dziurze w budzecie panstwa, wiec pisz zlotko na temat albo w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś
maga_luisa Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 09:15 Protekcjonalny ton zachowaj na rozmowy ze swoimi koleżankami. Jeśli moja wypowiedź łamie regulamin, zapewne moderacja może ją wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 10:30 nie chodzi o lamanie regulaminu i zwiazane z tym sankcje, nie myl forum moda z zakladem karnym ;) chodzi o to, ze akurat tutaj twoja dygresja na temat potrzeb spoleczenstwa nie jest na miejscu i niczego nie wnosi... Odpowiedz Link Zgłoś
cesttoutcequejaime Re: Comme des garcons for H&M 13.11.08, 23:05 Ale nie mów że pytanie o to, jak nasze społeczeństwo podejdzie do ceny konkretnej sukienki Cię nie rozbawiło :P Odpowiedz Link Zgłoś
la_lique [...] 10.10.08, 08:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 08:57 Jedyne co przejdzie to pierwszy płaszczyk, reszta mi się nie podoba, kojarzy mi się z bezdomnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: Comme des garcons for H&M 10.10.08, 11:25 tez widzialam kolekcje w showroomie, niestety wiekszosc jest wymyslona i uszyta byle jak. Rei sie nie postarala, troche to wszystko na odwal zrobione, no i te grochy wszechobecne. zmechacone spodnie i zakiety na malo kim beda wygladaly dobrze. kloszard-look przejdzie tylko na najpiekniejszych ;) w porownaniu z jakoscia kolekcji viktor&rolf naprawde wypadlo to slabo. najdrozszy model - sukienka przerazajaco drogi. za tyle to mozna sobie zagranica kupic comme nie dla H&M :) juz niektore ciuchy H&M sa znacznie lepiej uszyte, zaprojektowane i wygladajace. ale znajac zycie, kolekcja i tak wyprzeda sie w ciagu 20 min. czekam na Marca Jacobsa 4 H&M. mam nadzieje, ze go zaprosza i sie chlopak postara. Odpowiedz Link Zgłoś
nitulina Re: Comme des garcons for H&M 11.10.08, 18:34 O właśnie, zapomniałam wspomnieć o tycg zmechaceniacg, które jest jak mniemam są celowe a wyglądają dramatycznie. Celowe stylistyczne podniszczenie, znoszenie, zmechacenie ma prawo bytu tylko w przypadku współistnienia z doskonała jakością. Co do komentarza o problemach społeczeństwa, turlam się ze smiechu...gdyby społeczeństwo "umiało odpowiednio rozumować" i dobierac problemy do tematyki ... to byłoby ich mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Comme des garcons for H&M 11.10.08, 19:37 kiedy i gdzie sie ta kolekcja pojawi? Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: Comme des garcons for H&M 11.10.08, 22:00 bodajze 11 listopada, w kilku wybranych sklepach w polsce. w warszawie pewnie arkadia i centrum, reszty nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
miminko Re: Comme des garcons for H&M 11.10.08, 22:00 poprawka: chyba jednak 13 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
simple_woman Re: Comme des garcons for H&M 11.10.08, 20:24 Takie sobie. Podobają mi się grochy. I model :). Odpowiedz Link Zgłoś
krauss1 Re: Comme des garcons for allegro 13.11.08, 22:56 Byłyście, widziałyście? Czy tylko prężna armia spekulantów wybrała się dzisiaj do sklepów H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
ekler.ka Re: Comme des garcons for allegro 13.11.08, 23:11 bylam w krakowie po 13. z mama, wielbicielka comme des garcons. nam, glupim, niedoswiadczonym w polowaniach na h&mowe kolekcje, wydawalo sie, ze jak przyjdziemy o tej porze,to bedzie w czym wybierac ;) chociaz z tego,co czytalam,to i tak mialysmy szczescie - mama wyszla z trenczem a ja z koszula, byly jeszcze cardigany i inne bluzki. w warszawie kupilybysmy najwyzej meskie trampki ;) ale widze,ze kupowanie i wystawianie na aukcjach to nie tylko nasz polski patent, na ebayu tego pelno z roznych krajow...szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
montenegra Re: Comme des garcons for H&M 14.11.08, 00:00 Grochy=obrzydliwe i postarzają Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: Comme des garcons for H&M 14.11.08, 10:21 Na allegro juz sie pojawiła z odpowiednią przebitką :( Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Comme des garcons for H&M 14.11.08, 11:16 Coś mi się wydaje, że ten błyskawiczny sold out, zawdzięczamy przede wszystkim handlarzom...być może te rzeczy wrócą do h&m, kiedy nie powiedzie się ich sprzedaż na allegro. Ja akurat tą kolekcją się nie zachwycam..wiec nie mam specjalnego ciśnienia;) Odpowiedz Link Zgłoś