julencja19 15.09.08, 12:05 czy osobie w wieku 18 lat, która zaczyna studia wypada nosić kolorowe bluzki z jakimiś smiesznymi \, zabawnymi, odblaskowymi nadrukami?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 12:09 Nie, mysle, ze zostaniesz zlinczowana, jak tylko pokazesz sie w takiej bluzce;-). Dziewczyno, nawet nie zartuj. Wszystko zalezy od okazji oczywiscie, ale co zlego jest w kolorowych bluzkach z nadrukami ?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda-88 Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 12:20 Jak rok temu zaczynałam studia, to jakoś nie miałam takich problemów. Noszę wszystko, na co mam ochotę, z baggami włącznie i kolorowymi koszulkami. Nikt mnie nie zlinczował. I nie studiuję wcale na ASP ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 13:53 ????? mam 27 i takie koszulki, ale poki co, nie przejmuję się tym co wypada i nie wypada, w "pewnym wieku"..ważniejsze są okoliczności założenia czegoś Odpowiedz Link Zgłoś
julencja19 Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 14:16 ;)). a jeszcze mam pytanie, bo jakis czas temu były modne takie bluzki z dużymi, luźnymi, nieprzylegającymi rękawkami i zastanawiam się czy teraz nadal sa jeszcze modne.(wiecie o co mi chodzi??). Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 14:25 www.net-a-porter.com/product/36540 takie??ja bym kupowała śmiało Odpowiedz Link Zgłoś
julencja19 Re: kolorowe bluzki 15.09.08, 14:29 tak, cos w tym stylu własnie, tylko że te które ja widziałam są raczej do bioder i mają takie fajne wycięcie z tyłu na plecach(wyglada to tak jakby z tyłu był przód a z przdu tył...cos w tym stylu;pp) Odpowiedz Link Zgłoś
zielona-karuzela Re: kolorowe bluzki 18.09.08, 13:46 tak napradwę każdabluzka która bys złozyła odpowiednio skomponowna z innymi ciuchami zawsze będzie dobrze wyglądać niezależnie czy jest"modna" czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: kolorowe bluzki 18.09.08, 13:51 Od zeszlego wtorku niemodne;-P. Nie przejmuj sie az tak trendami. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: kolorowe bluzki 18.09.08, 15:46 Bo jak się zaczyna studiować, wypada spoważnieć i nic tylko dzień w dzień garsonka :P Odpowiedz Link Zgłoś