auto_robex 21.09.08, 17:45 zastanawiam sie nad zakupem - dla wygody - czy warto za nie dac taką cenę? Ile wytrzymują sezonów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona-karuzela Re: Trampki Converse 21.09.08, 19:36 ja swoje klasyczne granatowe mam juz 2 lata i dobrze się trzymają:) Odpowiedz Link Zgłoś
frankomama Re: Trampki Converse 23.09.08, 18:48 Czy warto za nie tyle dać? Moim zdaniem są jakościowo trochę lepsze od zwykłych chińskich trampek. Ale jakiejś megaróżnicy jakościowej nie widzę. Noszę swoje conversy 2 lata i są ok, piorę je w pralce. Ale Chińczyki też miewałam po kilka sezonów. PS. Ja moje Conversy kupiłam w lumpku za złotych 5 :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Trampki Converse 23.09.08, 18:50 Mam,kupiłam kilka miesięcy temu(białe w biedronki). Noszę czasami,jestem zadowolona,ale czy były warte tyle pieniędzy,nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
k1k2 Re: Trampki Converse 23.09.08, 19:34 moim zdaniem converse moze i sa cool ale na pewno nie sa wygodne. zero amortyzacji. jesli chodzi o trwalosc to tak jak inne w miare porzadnie zrobione... szmaciaki (chyba ze kupisz ze skory) znajomy fan conversow od wielu lat twierdzi ze kiedys trzymaly sie duzo lepiej, a teraz zblizaja sie do chinskego standardu... w USA sa do kupienia od ok. $35-40 a i tak sie zastanawiam czy warto na nie tyle wydac. Odpowiedz Link Zgłoś
makelovenotfashion Re: Trampki Converse 24.09.08, 11:20 dla wygody to one raczej nie sa. ja mam wysokie podbicie i w conversach wiecej niz 1dzien, od czasu do czasu, nie chodze. maja niewyprofilowana podeszwe, a w cieplejszych klimatach daje znac gumowa podeszwa, poca sie nogi. klasyczne sa tanie jak barszcz w londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
danuu Re: Trampki Converse 24.09.08, 11:25 Nie wiem ile kosztuja w Polsce, bo tez kupuje zagranica. Moim zdaniem sa duzo lepsze - w chinskich peka podeszwa, prawda? A Conversach tak sie nie dzieje, nie traca koloru po praniu, nie blakna, sa ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: Trampki Converse 24.09.08, 14:19 Warto. Ja mam swoje juz 3 sezon i trzymaja sie swietnie. No i są mega wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Trampki Converse 24.09.08, 14:46 Moje najstarsze różowe conversy mają ok 4 lat - wciąż są w świetnym stanie. W żadnej parze nie odnotowałam odklejania się gumy, pęknięć etc. Nie biegam w tym typie obuwia non-stop, a od czasu do czasu, ale nie wyobrażam sobie już swojej garderoby bez nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Trampki Converse 28.09.08, 17:09 conversy nie nadają się na siłownię ani na fitness - nie mają amortyzacji w podeszwie, nie usztywniają kostki, itp, itd. poza tym mnie zawsze obcierają na małych palcach - miałam 3 pary i za każdym razem oddawałam koleżance albo kończyły na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś