pendlare 29.09.08, 22:05 dziwczyny ma ktoras z Was buty firmy Kazar? Są warte swojej ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka33_online Re: buty kazar 29.09.08, 22:14 Dopiero co byl wątek o butach z Kazara. Wg mnie są warte swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
potruputi Re: buty kazar 30.09.08, 15:22 jak najbardziej tak. mam dwie pary i są to najlepsze, najporządniejsze buty jakie miałam Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl11 Re: buty kazar 30.09.08, 15:35 Jedne z najwygodniejszych butów jakie miałam. Pomimo naprawdę wysokiego obcasa, po całym dniu chodzenia nie bolą mnie stopy i nie czekam, kiedy wreszcie zdejmę je z nóg :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: buty kazar 01.10.08, 12:19 Nosze buty Kazar i są dla mnie o.k. cenowo też:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
magdal-ena2 Re: buty kazar 20.10.08, 19:53 KAZAR w Galerii Bałtyckiej ma rewelacyjną obsługę. Tak lubię te panie, że nie mogę się powstrzymać od forumowej pochwały ;). Są one miłe, uśmiechnięte i pomocne. Kazarowe buty mam dpierood kilku tygodni, więc trudno mi wyrokować o ich solidności... Są jednak na pewno bardzo wygodne i ładne. Przyznam, że mam cichą nadzieję, że tak szybko się nie zniszczą i będę mogła się nimi długo cieszyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś