Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sexy bielizna

02.10.08, 09:48
    ekskluzywna bielizna? chciałabym wprowadzić trochę no wiecie piprzyku do moje
    związku, i rozgladam się za naprawde oryginalną i ekskluzywną bielizne...
    możecie coś polecić- gdzie kupić, jak mierzyć, i czy rzeczywiście to działa :)
    Obserwuj wątek
      • black_magic_women Re: sexy bielizna 02.10.08, 10:15
        Może nie mam super doświadczenia,ale wydaje mi sie,że czasami zamiast fikusnej
        bielizny wystarczyłoby,gdyby kobieta nie zakładała bawełnianych majtek w krówki
        i beżowego stanika.
        Od razu inaczej wygląda sie,nawet jeśli pod swetrem jest ładny ,(niekoniecznie
        koronkowy),dobrany kolorystycznie i pod względem fasonu komplet bielizny.
        • nessie-jp Re: sexy bielizna 06.10.08, 02:12
          > bielizny wystarczyłoby,gdyby kobieta nie zakładała
          > bawełnianych majtek w krówki

Rozkwiczałam się...! :)))
        • kochanica-francuza A jak chłop jest fetyszystą 06.10.08, 23:53
          bawełnianych majtek w krówki?

To forumka nie trafi...
      • jagoda_pl Re: sexy bielizna 02.10.08, 12:42
        Jak ma być ekskluzywnie to może La Perla:)?
        A działanie sama spraw - facetów kręcą różne rzeczy;)....

• klymenystra Re: sexy bielizna 02.10.08, 12:50
        Bielizna Agent Provocateur lub Ann Summers. Co prawda rozmiarowka mocno
        okrojona, bo obwody od 70 i miski do FF, ale ja mam jeden gorset 70F, nawet
        scisly, piekny, czerwony buduarowy... Za jedyne 20 funtow :D
        • ladyjm Re: sexy bielizna 03.10.08, 14:54
          tak tak. jakbym mieszkala w uk to bym tylko agent provocateur nosila:)
      • lady_devil Re: sexy bielizna 02.10.08, 13:07
        Leg Avenue.
        ekskluzywna to ona nie jest, ale w meskiej glowie namiesza na bank;)
        ich sukieneczki na przyklad mimo ze w jednym rozmiarze sa bardzo
        rozciagliwe wiec odpada problem z rozmiarowka
        zerknij na allegro:)

osobisie nie wydawalabym jakichs wielkich sum na stroje
        do "figlowania" ;) bo dla swojego mezczyzny kobieta we wszystkim
        bedzie sie pieknie prezentowac w blasku swiec;)
        • niedzwiedzica_sousie Re: sexy bielizna 02.10.08, 14:07
          zgadzam się!
      • littlefrog Re: sexy bielizna 02.10.08, 13:16
        intimissimi, sexy ale nie wulgarna, dobra jakościowo. jedyny warunek to pasować
        do ich dziwnej rozmiarówki :/
        • lawendowata Re: sexy bielizna 02.10.08, 13:20
          Masquerade?
      • amanda128 Re: sexy bielizna 03.10.08, 15:41
        To działa, możesz tego być pewna :)
        Tutaj na pewno znajdziesz coś fajnego:
        www.nikoletta.pl/c4_Bielizna.html
        Ja raz w miesiącu kupuję sobie jakąś ładną bieliznę.

Pozdrawiam
      • silencia22 Re: sexy bielizna 03.10.08, 17:48
        jesli tylko chcesz wprowadzic troche pieprzyku to najlepiej ....bez bielizny -
        faceci tak naprawde nie patrzą na bieliznę w łożku chocby byla najseksowniejsza,
        chcą ją jak najszybciej z ciebie zedrzec:)))
        • black_magic_women Re: sexy bielizna 03.10.08, 18:38
          silencia22 napisała:

> jesli tylko chcesz wprowadzic troche pieprzyku to najlepiej ....bez bielizny -
          > faceci tak naprawde nie patrzą na bieliznę w łożku chocby byla najseksowniejsza
          > ,
          > chcą ją jak najszybciej z ciebie zedrzec:)))

Hihi,myślałam,że tylko ze mna jest cos nie tak i trafiam na facetów,którzy rzuca
          tylko okiem(albo i nie)-'ładna bielizna"i od razu chcą ja zdejmowac;)
          • nie_pisz_do_mnie Re: sexy bielizna 05.10.08, 19:18
            moje doświadczenia świadczą o czymś zupełnie innym - faceci to wzrokowcy i zanim
            kobietę rozbiorą, chcą ją pooglądać w seksownej bieliźnie, bo to jeszcze
            bardziej rozpala ich wyobraźnię.
            A co do bielizny, najbardziej do słowa fikuśny pasuje mi marka La Senza. Leg
            Avenue - nie wszystko, ale też miewają naprawdę wyjątkowe rzeczy. Poza tym
            polecam internetowe sklepy, zwłaszcza amerykańskie.
            • aiczka Re: sexy bielizna 06.10.08, 02:40
              > zanim
              > kobietę rozbiorą, chcą ją pooglądać w seksownej bieliźnie,
              Swieta prawda. Przy czym nie znaczy to, ze zawsze trzeba oplywac w koronki.
              Prosta "sportowa" bielizna tez jest fajna dla odmiany.
      • pianazludzen Re: sexy bielizna 05.10.08, 19:38
        ja dostalam ostatnio w prezencie odwazny ale gustowny komplet Palmers, ogolnie
        lubie wlasnie ich oferte.
        • cioccolato_bianco Re: sexy bielizna 05.10.08, 19:39
          ja tez lubie bielizne palmers, na drugim miejscu calvin klein i
          intimissimi (ja na szczescie do ich rozmiarowki pasuje)
          • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 00:18
            A jak to robisz? Bo oni maja, zdaje sie, 70B, 75B i 80B.
            • black_magic_women Re: sexy bielizna 06.10.08, 00:28
              klymenystra napisała:

> A jak to robisz? Bo oni maja, zdaje sie, 70B, 75B i 80B.

Ja mam od nich dwa komplety 70e-fakt,żę miseczka mogłaby być jeszcze głebsza,ale
              kolor i fason sa bardzo ładne.Tyle,że kupowałam via net,bo w ich sklepach nigdy
              nie widziałam nic ładnego
            • cioccolato_bianco Re: sexy bielizna 06.10.08, 06:49
              nijak tego nie robie, po prostu ich rozmiar 2 lub 3 jest dla mnie
              dobry.
              • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 09:17
                Wybacz, ale nie wierze. Rozmiar 2 od 3 rozni sie o jeden obwod i dwie miseczki.
                Pewnie jest dobry w ten sposob, ze fiszbin konczy Ci sie na piersi, a nie za
                piersia, a z przodu nie przylega do mostka, tylko radosnie odstaje. I pewnie jak
                podciagniesz ramiaczka, to obwod lata, podjezdza.
                Poza ty,- trenujesz kajakartstwo, albo jestes kulturystka? Bo ichniejsza 3 to
                rozmiar przecietnego faceta tak naprawde- dziewczyna, zeby nosic zarowno ich
                dwojke jak i trojke, powinna miec bardzo szerokie plecy i malenkie piersiatka (i
                to tylko 8 cm roznicy miedzy obowodem pod biustem mierzonym na wydechu i scislo
                i obwodzie w biuscie mierzonym luzno i na wydechu)- masz tak?
                • cioccolato_bianco Re: sexy bielizna 06.10.08, 10:02
                  blablablabla ;))
                  wybacz, ale nie interesuje mnie twoje zdanie nt moich stanikow.
                  • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 10:25
                    No to jest Twoj problem. Nie przejmuj sie, nie jestes jedyna- duzo dziewczyn nie
                    chce przyjac do wiadomosci, ze sobie masakruja piersi (moze dobieranie stanika
                    jest dla nich zbyt skomplikowane?). Jesli jednak ktoregos dnia stwierdzisz, ze
                    robia Ci sie pod pachami bulki, albo koniecznie potrzebujesz push upow, albo
                    fiszbina przedzielila Ci piers na pol, albo biut Ci obwisl, to zapraszam na
                    Lobby Biusciastych (drugi link z mojej sygnaturki).
                    • bonafide4 Re: sexy bielizna 06.10.08, 10:59
                      Nie przejmuj sie, nie jestes jedyna- duzo dziewczyn ni
                      > e chce przyjac do wiadomosci, ze sobie masakruja piersi (moze
                      dobieranie stanika
                      > jest dla nich zbyt skomplikowane?)

O-mój-Boże!zapomniałaś że umiejętny dobór staników jest nie tylko
                      problemem nr 2 zaraz po głodzie w Afryce i kryzysie bankowym ale też
                      testem na inteligencję ???
                      A tak na poważnie to ta cała cyckomania nie przeszkadzała mi do
                      momentu kiedy nie przeniosła się do reala.
                      • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 11:11
                        Wedlug mnie testem na inteligencje jest jak najbardziej- jak sie takiej tlumaczy
                        jak krowie na rowie, a ona nie rozumie "bo 75B pasuje, a obwod ma latac".
                        Nie wiem, co to jest cyckomania , ale jesli myslisz do dobieraniu stanikow, to
                        sobie bagatelizuj. Czymze w koncu sa kwestie zdrowia kobiet (takze psychicznego)
                        w porownaniu do kryzysu na gieldzie...
                        • kadanka Re: sexy bielizna 07.10.08, 18:11
                          stanikomaniaczki- z calym szacunkiem.jak ktoras zechce do was
                          trafic, to trafi. informacja jest wszedzie. ale wpychanie sie na
                          kazde forum dotyczace bielizny ze swoim nawracaniem rozmiarowym jest
                          juz troche męczące. dajcie ludziom zyc.
                          • klymenystra Re: sexy bielizna 07.10.08, 18:15
                            Ta? Trafi? Pogadaj z tymi, ktore trafily dzieki WO/Tok FM/ sygnaturkom. Nie
                            chcialy trafic, kierowala nimi ciekawosc. Moje znajome tez by nie trafily, gdyby
                            nie lobbowanie.
                            Jeszcze raz- nie podoba sie, niech nie czyta.
                            • kadanka Re: sexy bielizna 07.10.08, 18:20
                              ale tu rozmawiaja dziewczyny ktore latami siedza na tym forum i
                              doskonale wiedza o stanikomanii. mysle, ze czekolada biala wie. ja
                              osobiscie przy moim 75B (tak wiem, 75B nie istnieje!!) troche mam
                              dosyc wbijania sie w 70D frei czy triumpha, nie podoba mi sie
                              popiersie kury jakie mam w takich stanikach, wiec chyba naprawde
                              wroce do rozciagliwych 75 c atlantica. sa wygodniejsze, nie mam
                              odcisnietego stanika na skorze. a co do bulek nad pachami pozwole
                              sobie miec swoje zdanie - u mnie sie nie da ich nijak sciagnac na
                              biust. bo one NIE są biustem, tylko tluszczem w okolicy pachy.
                              tluszczem, ktory mozna sobie odessac jak komus strasznie
                              przeszkadza, albo mozna zrzucic jak sie schudnie. amen.
                              • danuu Re: sexy bielizna 07.10.08, 18:32
                                ja zrzucilam buly pod pachami, juz mam prawie-miesnie tam ;)
                                Wystarczy silownia, troche machania hantlami na aerobiku i jazda :)
                                A rozmowa o intimissimi poszla w takim kierunku, bo to Wy
                                zarzucilyscie autorce postu: "W intimissimi sa fajne seksowane
                                staniki", ze nie miesci sie w rozmiarowke i w ogole ten sklep jest
                                dla atletow.
                                Ja, jak kiedys zalozylam stanik z obwodem 65 (specjalnie sciagniety
                                z Glowna) to nie moglam w nim oddychac, dziekuje bardzo za takie
                                rady.
                                • kadanka Re: sexy bielizna 07.10.08, 18:53
                                  he, ja jak zrzucam buly to i piersi przy okazji:D niestety. jak sie
                                  biore za plywanie albo za sztuki walki to w miejscu bul robia sie
                                  regularne mięśnie - tez tego nie lubie. szczerze mowiac chodzi mi po
                                  glowie odessanie tego, ale na razie tylko chodzi po glowie;)
                                • klymenystra Re: sexy bielizna 08.10.08, 13:32
                                  A miske dobra mialas? Ja nawet w 70D nie moge oddychac, a w 60GG jakos robie to
                                  bez problemu. Najlepiej jest sie nie doinformowac i tylko krytykowac.
                              • greentea2 Re: sexy bielizna 07.10.08, 19:11
                                Masz racje co do bul, tez mam, ale one nie maja nic wspolnego z
                                piersiami, to po prostu tluszcz na lopatkach.
                                Powinnam nosic 65 pod biustem i miske E, ale za cholere nie moge nic
                                dopasowac, miseczki sa "waskie" i spiczaste, a moj biust taki nie
                                jest, wszystko mnie cisnie, buly robia sie gigantyczne od scisniecia
                                i przede wszystkim biust wyglada na duzo mniejszy, a to juz mi sie
                                wcale nie podoba.
                                Na pewno jeszcze sprobuje jak bede miala okazje, bo sklepow z takimi
                                rozmiarami nie mam na miejscu, a ostatni stanik zamowiony przez
                                internet lezal tragicznie.
                                • kadanka Re: sexy bielizna 07.10.08, 19:49
                                  bo buly nalezy zgarniac do miseczki, a nie przygniatac ramiączkiem.
                                  kilkadziesiat razy dziennie:) bo wystarczy ręka ruszyc i buła
                                  wyskakuje i wraca na swoje miejsce. co do twojego problemu, to
                                  przeciez staniki mają rozne ksztalty fiszbin - wąskie, szerokie,
                                  blisko siebie, dalej- musisz poszukac takich modeli, ktorych
                                  fiszbiny beda pasowac do ksztaltu i osadzenia twojego biustu
                                • klymenystra Re: sexy bielizna 08.10.08, 13:33
                                  Pomierz staniki firmy Panache, miseczki sa troche szersze. Poprobuj tez Marksa i
                                  Spencera. I moze wieksza miske, skoro masz buly?
                                  • greentea2 Re: sexy bielizna 08.10.08, 17:19
                                    Toz pisalam o bulach, ktore nie sa biustem, a sa gdzies na lopatce
                                    jak sie je scisnie stanikiem i nawet gdybym byla bardzo sprezysta to
                                    nie zagarnelabym ich do miseczki, no chyba, ze zaloze stanik na
                                    plecy:)))
                                    Biust mam zawsze idealnie w misce i nic mi nie wypada z zadnej
                                    strony i bardzo dobrze wyglada.
                                    Wiem, ze powinnam zmniejszyc obwod, ale nie moge znalezc nic
                                    odpowiedniego. Bede w Londynie jak znajde czas pojde do bravissimo,
                                    szkoda tylko, ze ich oferta zupelnie mi sie nie podoba. Do M&S
                                    chetnie zajrze.
                                    Gorzej by bylo gdybym nosila 75b:)
                                    • klymenystra Re: sexy bielizna 13.10.08, 21:58
                                      Olej Bravissimo, idz do Brastopu, M&S, Debenhams:)
                              • klymenystra Re: sexy bielizna 08.10.08, 13:31
                                Sa tez dziewczyny, ktore sa na forum nowe, prawda? Co do Twojego stanika, to nie
                                bede sie wypowiadac- Twoj biust, Twoja sprawa, jak wolisz, zeby Ci obwisl, to
                                krzyz na droge.
                                • kadanka Re: sexy bielizna 08.10.08, 16:50
                                  wolisz sie nie wypowiadac, ale tekst o obwisnieciu i krzyzu na droge
                                  musisz dodac?:D:D kiedys feministki palily staniki, a dzis widze
                                  jakis stanikowy terror:D
                                  wole zeby mi nikt nie wciskal do glowy na sile co mam nosic, a czego
                                  nie. tylko tyle:)
                    • hazel_dobkins Re: sexy bielizna 06.10.08, 11:35
                      Co do tematyki doberania odpowiedniego rozmiaru stanika..
                      Nosiłam 70B i byłam przekonana, że jest dobrze. Przypadkowo na FM, w
                      jakimś wątku, dziewczyna (może nawet klymenystra :) zaproponowała
                      wymierzenie i udanie się po poradę na lobby. Tam dziewczyny
                      poradziły mi 60 D. Kupiłam, w ramach testu, la senzę w tym
                      rozmiarze. Trochę pochodziłam i wróciłam do moich 70B..Dopiero wtedy
                      poczułam jak nieodpowiedni był to rozmiar dla mnie. 60d (czasem 60dd
                      w zależności od modelu i firmy) idealnie przylega w obwodzie, nic
                      się nie kręci i nie przesuwa, biust też na swoim miejscu..Pozbyłam
                      się już wszystkich 70B ! Np nareszcie bezramiączkowy stanik ani
                      drgnie podczas noszenia.
                      Choć nadal nie jestem "mocna" w temacie wiedzy stanikowej, to jestem
                      wdzięczna za to "oświecenie" i codziennie doceniam komfort jaki daje
                      odpowiedni stanik :)
                      Dzięki dziewczyny z Lobby :)

Co do główniego wątku, lubię bieliznę Discover Mademoiselle.
                    • nitulina Re: sexy bielizna 06.10.08, 13:36
                      A może zamiast tak szalenie natarczywie bojkotowac te natarczywość
                      spróbowałybyście chociaż wyciągnąc jakieś wnioski z tych uwag.
                      Czy chociaz jedna z was spróbowała zainteresowała się o czym ta
                      dziewczyna mówi? nie, bo po co? lepiej tracić enegię na
                      złośliwości...
                • kalinakalina Re: sexy bielizna 06.10.08, 22:46
                  ale jazzzzda!
                  hyhy
                  i wszystko jasne....

p.s jako psycholog-hobbysta radze spalenie stanika i przez tydzien
                  chodzenie bez
                  • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:42
                    Rzeczywiscie hobbysta...
                • fanny Re: do klemenystry ( intimissimi) OT 09.10.08, 14:46
                  klymenystra napisała:

> Wybacz, ale nie wierze. Rozmiar 2 od 3 rozni sie o jeden obwod i
                  dwie miseczki.
                  > Pewnie jest dobry w ten sposob, ze fiszbin konczy Ci sie na
                  piersi, a nie za
                  > piersia, a z przodu nie przylega do mostka, tylko radosnie
                  odstaje. I pewnie ja
                  > k
                  > podciagniesz ramiaczka, to obwod lata, podjezdza.
                  > Poza ty,- trenujesz kajakartstwo, albo jestes kulturystka? Bo
                  ichniejsza 3 to
                  > rozmiar przecietnego faceta tak naprawde- dziewczyna, zeby nosic
                  zarowno ich
                  > dwojke jak i trojke, powinna miec bardzo szerokie plecy i malenkie
                  piersiatka (
                  > i
                  > to tylko 8 cm roznicy miedzy obowodem pod biustem mierzonym na
                  wydechu i scislo
                  > i obwodzie w biuscie mierzonym luzno i na wydechu)- masz tak?
                  >

Widze, ze masz pojecie o rozmiarowce intimissimi. Zainteresowalo
                  mnie to co piszesz o figurze kulturysty ;)
                  Szukam stanika dla corki (13 lat), ma malenkie piersiatka i szerokie
                  plecy (uprawia plywanie synchroniczne), moze rozmiar 1 by jej
                  podpasowal. Czy wiesz moze jaki jedynka ma obwod pod bistem a jaki w
                  biuscie?
                  A moze znasz jakas inna firme gdzie moglabym znalezc dla niej fajny
                  stanik?

f.
                  • marisella Re: do klemenystry ( intimissimi) OT 09.10.08, 15:23
                    fanny napisała:
                    > Szukam stanika dla corki (13 lat), ma malenkie piersiatka i szerokie
                    > plecy (uprawia plywanie synchroniczne), moze rozmiar 1 by jej
                    > podpasowal. Czy wiesz moze jaki jedynka ma obwod pod bistem a jaki w
                    > biuscie?
                    > A moze znasz jakas inna firme gdzie moglabym znalezc dla niej fajny
                    > stanik?

Fanny, nie do mnie to wprawdzie pytanie, ale... sądzę, że możesz znaleźć dla
                    córki wiele lepszych propozycji - zerknij na balkonetka.pl/ - na samym
                    dole znajduje się baaardzo interesująca i pomocna notka o stanikowaniu
                    nastoletnich biustów ( w tej chwili nie mogę Ci podlinkować wyłącznie jej, bo
                    coś nie działa należycie, ale wierzę, że znajdziesz :-))

Potem możesz jeśli chcesz udać się na Lobby (biusciaste.prv.pl)i poszukać wątków
                    o stanikowniu nastolatek - mnie to nie dotyczy, więc nie podam Ci konkretnego
                    linka, ale korzystając z wyszukiwarki na pewno znajdziesz :-)
                    Ewentualnie - zmierz córę i wpisz jej wymiary do wątku rozmiarowego
                    (przyszpilony na górze) a dziewczyny, które znają się bardziej, doradzą Ci co i
                    jak :-)

Buziak,
                    m.
            • danuu Re: sexy bielizna 06.10.08, 11:39
              Jezu, kobieto! czy Ty nikomu nie przepuscisz wmawiania zle dobranego
              stanika i rzekomych udrek z tego tytulu?! To juz jest nudne...
              • danuu Re: sexy bielizna 06.10.08, 11:39
                To bylo oczywiscie do klymenystra
                • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 18:49
                  Moj nick sie odmienia :)
              • jagoda_pl Re: sexy bielizna 06.10.08, 12:23
                Byłam jedną z pierwszych odpowiadających na ten wątek i czekałam z niecierpliością na atak Lobby:D!
                • danuu Re: sexy bielizna 06.10.08, 12:29
                  No tak, bo przeciez nawet seksowna bielizna zakladana na "kilka
                  minut" hehehe, musi byc idealnie dopasowana, bo inaczej w 30 sekund
                  spowoduje deformacje piersi i jeszcze kilkanascie innych bardzo
                  powaznych konsekwencji :|
                  • karo_ka1 Re: sexy bielizna 06.10.08, 13:08
                    No jasne! Wystarczy, że jest taaaaaaaki ładny! ;)
                    A tak na marginesie - skoro w 30 sekund, to po co w ogóle zakładać?
                    Aha, i poszukajcie w Triumphie - widziałam całą górę "seksownych"
                    75B - będą na pewno idealne :))));)
                    • danuu Re: sexy bielizna 06.10.08, 14:12

karo_ka1 napisała:
                      > A tak na marginesie - skoro w 30 sekund, to po co w ogóle zakładać?

no chyba wpisy powyzej tlumacza dlaczego zakladac i dlaczego na tak
                      krotko :|
                    • kadanka Re: sexy bielizna 07.10.08, 19:47
                      a moze niech kazdy nosi to co lubi, co? takie nawracanie na wlasną,
                      jedynie sluszną opcje, jest nie namiejscu. co innego klymenystra,
                      ktora daje informacje niezorientowanym , a co innego ironiczne
                      uwagi. znalazlas swietnuy rozmiar dla siebie - super, gratulacje.
                      ale po co czepiasz sie innych?
                      • danuu Re: sexy bielizna 07.10.08, 19:52
                        Zwlaszcza, ze dla mnie to jest analogiczna sytuacja jak te z domu, gdzie
                        slyszalam z ust mamy nieustanne "masz rajstopy pod spodniami?", "wzielas
                        czapke?", "nie dzwon do tego chlopaka, niech on zadzwoni", "musisz posprzatac
                        lazienke".
                        Takimi rozkazami i przykazaniami-nieznoszacymi-sprzeciwu tylko zrazila mnie do
                        tych rzeczy. Na zlosc mamie odmroze sobie uszy.
                        Na zlosc stanikowemu lobby bede nosila tylko 75B :)
                        Zartuje oczywiscie, chodzi mi o pewna oczywista analogie, ze zmuszaniem
                        kogokolwiek do zmian, zniecheca sie ludzi.

A co do halluksow to nie mam, bo dbam o moje stopy. CO NIE OZNACZA, ze nie mam
                        kilku par arcywysokich i niezbyt wygodnych szpilek na wyjatkowe okazje.
                        • klymenystra Re: sexy bielizna 08.10.08, 13:36
                          No to fajno. Ja tez mam jeden stanik, ktory robi mi dziure w mostku, ale za to
                          obledny dekolt- i co z tego? Nie nosze go codziennie.
                          Powtorze poraz setny- kto nie chce "zmuszania", niech nie czyta. Wolna wola.
                          Ktos sie zniecheci, a inny bedzie na tyle otwarty, zeby sie zaglebic w temat. I
                          tyli.
                  • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 18:51
                    Yyy, pisalam o Agent Provocateur i Ann Summers, ktore sa wybitnie na kilka
                    sekund. Intimissimi natomiast jest bielizna codzienna, dlatego ta musi dobrze
                    dopasowana.
                    Wedlug Ciebie deformacje nie sa powazna sprawa? Torbiele w piersiach tez nie? A
                    halluksy masz?
                • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 18:49
                  To mile, ze spelnilam Twoje oczekiwania.
              • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 18:48
                Bo ja chce, zeby staniki w moim rozmiarze byly w kazdym bielizniaku, a beda
                dopiero wtedy, kiedy dziewczyny beda o nie pytac, a beda pytac, kiedy beda
                uswiadomione. Proste, nie?
                A jak sie Tobie nie podoba, co pisze, to sobie mnie wygas:)
                • magdaksp Re: sexy bielizna 06.10.08, 21:07
                  tez bym chciala.do szalu mnie doprowadza jak wchodzę do sklepu z bielizna i
                  pytam o rozmiar 70e a pani mowi,ze takich duzych nie maja:)
                  • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 21:39
                    Hehehe :) Cudne to jest, co? Czytalas watek na Lobby o najglupszych tekstach
                    ekspedientek? Polecam bardzo :)
                    • magdaksp Re: sexy bielizna 06.10.08, 21:52
                      wlasnie czytam:)jak probowalam uswiadomic moja kolezanke ze nosi zly rozmiar to
                      nie mogla uwierzyc ze ja nosze e albo d:)
                • jagoda_pl Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:17
                  Klymemystra... Wiem, że to nie bezpośrednio do mnie, ale muszę się odezwać...

Doceniam osiągnięcia LB, sama korzystam z Waszych rad (wreszcie wiem dlaczego spadał mi stanik bez ramiączek:)), choć nie mam zamiaru wyrzucać dwóch świetnych biustonoszy Triumpha i C.Kleina tylko dlatego, że są w przez Was znienawidzonych rozmiarach;)...

Chodzi mi o to, że Wasz lobbying zakrawa już czasem o fanatyzm - niedługo zaczniecie obrzucać jajkami sklepy Triumpha i Intimissimi!
                  Uświadamianie uświadamianiem, ale teraz nie można zacząć żadnej dyskusji na forum gazety i poruszyć tematu piersi/bielizny, aby Lobby nie wylatywało ze swą krucjatą! Dajcie czasem na luz...
                  • danuu Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:25
                    otoz to!
                  • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:45
                    A czemu? Kazdy ma prawo pisac, o czym mu sie zywnie podoba, a nam nie? Poza tym
                    lobbowanie daje efekty, bo juz pare dziewczyn trafilo na forum po tych
                    dyskusjach. Ja juz wyjasnilam, czemu lobbuje- bo chce staniki w normalnych
                    rozmiarach w sklepach i tyle.
                    A poza tym- jak jedna z druga pisza, ze maja piersi obwisle i co zrobic, to co-
                    mam siedziec cicho? Skoro znam najlepszy srodek?

Ja robie tak- jesli nie podoba mi sie, co ktos pisze, to go wygaszam. Nic
                    prostszego. Najlepiej sie nas czepiac, zamiast przemyslec sprawe.
                    • pianazludzen Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:59
                      > A czemu?

Chocby temu ze zasmiecacie watek dziewczynie, ktora wcale nie pytala jak
                      dobierac stanik... Chyba nikt o to nie pytal. Chodzi po prostu o jakies
                      elementarne wyczucie.
                      • lawendowata Re: sexy bielizna 07.10.08, 00:22
                        pianazludzen napisała:

> > A czemu?
                        >
                        > Chocby temu ze zasmiecacie watek dziewczynie, ktora wcale nie pytala jak
                        > dobierac stanik... Chyba nikt o to nie pytal. Chodzi po prostu o jakies
                        > elementarne wyczucie.

w bardzo wielu wątkach na FM dyskusja podąża w zupełnie inną stronę niż
                        upragniona przez autorkę, nie tylko w wątkach stanikowych. Czy wzajemne wyzwiska
                        i obrzucanie się durnymi tekstami też takie ogólne oburzenie powodują? :>
                      • klymenystra Re: sexy bielizna 07.10.08, 09:49
                        A po co ciocolatto napisala, ze ONA sie miesci w rozmiarowke intimissimi?
                        Przeciez dla dziewczyny, ktora zalozyla watek, to calkiem zbedna informacja.
                        Rowni i rowniejsi, tak?
                  • lawendowata Re: sexy bielizna 07.10.08, 00:19
                    jagoda_pl napisała:

> Doceniam osiągnięcia LB, sama korzystam z Waszych rad (wreszcie wiem dlaczego s
                    > padał mi stanik bez ramiączek:)), choć nie mam zamiaru wyrzucać dwóch świetnych
                    > biustonoszy Triumpha i C.Kleina tylko dlatego, że są w przez Was znienawidzony
                    > ch rozmiarach;)...

mnie bardziej niż wszechobecność lobbystek bawi (bo nie denerwuje) jakiś upór i
                    przekonanie o tejże "nienawiści" lobby do hm - innych rozmiarów niż własny czy
                    przysłowiowego 75B... Ja wyrzuciłam / oddałam stare staniki bo nagle zaczęłam
                    się w nich czuć znacznie gorzej niż się czułam przed "uświadomieniem", nie
                    dlatego że je znienawidziłam... i nie miała znaczenia ogólna uroda marka, czy to
                    Triuph, czy CK, czy co jeszcze.Ja jeśli kogoś próbuję przekonać do
                    zweryfikowania własnego rozmiaru, to wyłącznie z sympatii i nikogo stanikiem
                    biczować nie będę skoro nie chce mnie posłuchać. Więcej chyba jest w tym wątku
                    oburzenia i dalszych dyskusji niż zachęcających wypowiedzi dziewczyn z LB, więc
                    może skoro przeszkadza to niektórym forumkom, niech nie dyskutują w tym wątku,
                    rozlewając ten offtop :> i zmuszając szkodliwe lobbystki do odpowiedzi :P
                    • klymenystra Re: sexy bielizna 07.10.08, 09:53
                      Ja jestem oburzona, jak ktos mnie zbywa "blablabla"- chociaz, jak juz pisalam,
                      swiadczy to o tej osobie, nie o mnie. Jesli ktos nie umie podac argumentow,
                      ktore by obalily moje, moja ciekawosc nie jest zaspokojona, dlatego nalegam.
                      Wedlug Ciebie jestem szkodliwa, tak? A powiedz, jak Ty lobbujesz? Napisalas choc
                      jednego maila do producenta? Uswiadomilas kogos? Bo jesli tak, to jestes rownie
                      szkodliwa.
                      Wiesz co? Nie spodziewalam sie, ze jedna lobbystka o drugiej moze tak napisac.
                      Na LB wszystko cacy, wszystkie jestesmy mile, ale poza LB mozna dowalac innym?
                      Smutne troche, nie taka byla idea.
                      • lawendowata Re: sexy bielizna 07.10.08, 10:26
                        Powinnam była za szkodliwa napisać "uwaga, żart". Dużymi literami.
                        • klymenystra Re: sexy bielizna 07.10.08, 14:43
                          To przepraszam. Kiepski rano mialam nastroj :)
      • velika Re: sexy bielizna 06.10.08, 21:48
        Klymenystra a ja cię lubię za twój zapał do uświadamiania:) Żadnej nie
        przepuścisz, ja już bym dawno olała;) Wychodzę z założenia, że nic na siłę i nie
        mam cierpliwości do tłumaczenia. Dlatego naprawdę cie podziwiam. I wiem, że
        pewnie nigdy nie znajdę w sklepie 60H/polskie M:) Ale inicjatywę pochwalam.
        Sama działam na wizażu, tam jest jakoś przyjaźniej;)
        Co do tematu-dla mnie króluje masquerade. Rozmiarówka uboga co prawda(obwody od
        65 i miski tylko do G) , ale w niektóre modele się mieszczę. Efekt w coquette
        powalił mnie na kolana. Cycki jaki silikony:D
        • klymenystra Re: sexy bielizna 06.10.08, 23:48
          O, milo z Twojej strony, dziekuje :)
          Widzisz, ja wierze w to, ze nie tylko moje 65FF bedzie (bo juz bywa :)), ale ze
          nawet 60H czy 75LL, no na litosc boska, wszystko idzie ku lepszemu:) I dlatego
          lobbuje i lobbuje i lobbuje. Jesli kogos irytuje, to jest jego problem i
          przewaznie niechec do zmian.
          A Maskarady kocham, gorset Antoska bije wszystko na glowe ;)
      • kalinakalina Re: sexy bielizna 06.10.08, 22:33
        ee tammmmm
        kobieta to moze by i docenila....
        ale mezczyzna, zerwie potarga a jak ekskuzywna to wieksze straty, ot

• justyn.augustyn Re: sexy bielizna 07.10.08, 17:29
        Janet Reger - ostatnio moja ulubiona;
        niektóre kolekcje w M&S
        • agatha61 Re: sexy bielizna 09.10.08, 13:58
          a ja sie zapytam jakna nowa przystalo, jak mozna zweryfikowac czy
          dobre staniki kupuje? z reguly 75C
          • black_magic_women Re: sexy bielizna 09.10.08, 14:39
            agatha61 napisała:

> a ja sie zapytam jakna nowa przystalo, jak mozna zweryfikowac czy
            > dobre staniki kupuje? z reguly 75C

Zajrzyj tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32203&w=85075268
          • magdaksp Re: sexy bielizna 09.10.08, 16:44
            kalkulator tez moze pomoc:
            www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
      • wyspabab Re: sexy bielizna 13.10.08, 21:44
        polecam kabaretki albo ponczochy samonosne zakonczone sexi koronką

www.wyspabab.pl - forum dla kobiet i o kobietach
        Gorąco zapraszamy do dyskusji w towarzystwie fajnych babek w każdym wieku. Panom wstęp wzbroniony ;)
      • tanielatanie Re: sexy bielizna 15.10.08, 17:04
        Jako facet muszę przyznać, że zawsze na mnie działały kobiety w fajnych gorsetach.
        Np. takie jak w tej galerii
        www.we-dwoje.pl/gorsety;z;kolekcji;dreamgirl;2008;2009,artykul,7281.html?foto_id=1
        • xsolitax Re: sexy bielizna 28.11.08, 22:06
          dziewczyny a ja podbiję ten wątek.
          Otóż za tydzień mam randkę z własnym facetem po trzech miesiącach rozłąki i
          bardzo chcę go zaskoczyć jakąś seksowną bielizną, której niestety jeszcze nie
          nabyłam! Więc jesteście moją ostatnią deską ratunku. Mam bardzo konkretne
          pytanie do Krakowianek - jaki sklep z bielizną mogłbyście polecić? Nie mam za
          wiele czasu na zakupy, więc w grę wchodzą Galeria Krakowska/Kazimierz,
          ewentualnie Plaza i M1, chociaż tych dwóch nie lubię. Chciałabym sobie po prostu
          kupić jakąś seksowną haleczkę (coś co szybko się zdejmuje i zakłada :P - nie
          wyobrażam sobie wbijać się godzinę w gorset i pończochy na pasie po to, żeby mój
          facet to potem drugą godzinę zdejmował) ale naprawdę nie mam pomysłu gdzie.
          Intimissimi odpada, ich nowa kolekcja to dno imho... Pls help
          • klymenystra Re: sexy bielizna 29.11.08, 12:22
            Polecam Intimo4You na Wyslouchow jesli chodzi o sama bielizne (babki
            rewelacyjnie doradzaja w wyborze biustonosza no i maja cudenka bielizniarswa).
            Koszulki i halki tez maja: www.intimo4you.com/Koszulki,k24.html ,
            www.intimo4you.com/Koszulki,k30.html ,
            www.intimo4you.com/Komplety,k31.html ,
            www.intimo4you.com/Koszulki,k26.html .
            Pozdrawiam
      • blyszczek803 Re: sexy bielizna 29.11.08, 15:29
        Myślę, że do fajnej bielizny warto dodać też ładną biżuterię, która uzupełni
        obraz kobiety drapieżnej i wyrafinowanej, ale nie niezdobytej ;)
        • xsolitax Re: sexy bielizna 01.12.08, 01:05
          a możecie mi podpowiedzieć jak tam dojechać na tę ul wysłouchów? bo patrzę na
          mapę i nic mi to nie mówi
          • klymenystra Re: sexy bielizna 01.12.08, 09:54
            Wsiadz w jakikolwiek tramwaj, ktory jedzie na Kurdwanow (24, 34, 6) i wysiadasz
            na Witosa (tuz przed petla). Daj znac, jak juz zrobisz zakupy :)
      • xsolitax Re: sexy bielizna 03.12.08, 22:12
        i już po zakupach
        co sądzicie?:)

www.coemi.pl/sklep/sklep.php?main=kolekcja&a=boline
        • klymenystra Re: sexy bielizna 04.12.08, 08:21
          Bardzo mi sie podoba, lubie takie rzeczy :)
      • agataw999 Re: sexy bielizna 13.09.15, 23:17
        Ja polecam all-bielizna.pl/Bielizna-erotyczna,c,8#t
        Na pewno coś Ci wpadnie w oko :)
      • malgorzatapi Re: sexy bielizna 29.09.15, 16:03
        Pończochy, kochana, pończochy! Zawsze skuteczne, gorące i modne!
        www.leguana.pl/sklep/ponczochy
        tu jest świetna selekcja
      • ani-ani2 Re: sexy bielizna 12.10.15, 10:21
        A ja polecam Ci zajrzec tutaj www.sklep-biustonosze.pl/Bielizna-erotyczna,c,218. Duzy wybor, niskie ceny i darmowa przesylka :)
      • nymphe_lingerie Re: sexy bielizna 25.10.15, 17:33
        moze nie do końća w temacie bielizny erotycznej, ale mysle nad założeniem sklepu internetowego z produktami amerykańskiej marki espiral. i oni mają bardzo dużo takich erotycznych fajnnych rzeczy, ale też fajne odwazne małe czarne z głębokimi dekoltami i śmiałe stroje kąpielowe :) będę wdzieczny za info czy Wam się podoba i czy kupiłybyście to w tej cenie - ponizej kilka przykładowych aukcji (na razie pierwszą testową partię sprzedaję tylko na allegro) :)

allegro.pl/seksowna-mini-z-koronka-czarna-m-i5739611135.html
        allegro.pl/seksowne-bikini-ze-stringami-espiral-rozmiar-m-i5741819567.html
        allegro.pl/seksowna-mini-z-glebokim-dekoltem-czerwona-m-i5739473386.html
        allegro.pl/seksowne-skape-bikini-ze-stringami-biale-s-i5741864701.html
        allegro.pl/kuszaca-mala-czarna-z-odkrytym-tylem-czarna-s-i5741789098.html
        Pozostałe produkty widoczne na innych moich aukcjach - nie ma tego dużo wiec zapraszam do obejrzenia wszystkich :)
      • r.emik Re: sexy bielizna 05.11.15, 17:21
        sprawdź tam: bielizna nocna
      • lucyy3 Re: sexy bielizna 06.11.15, 13:45
        Jeśli ktoś szuka bardziej wyszukanej bielizny to najlepiej właśnie za pośrednictwem internetu. Jest większy wybór, a cenowo wyjdzie się na plus bo w normalnych sklepach stacjonarnych trzeba sporo za taką bieliznę zapłacić. Wiem co mówię ponieważ jakiś czas temu, razem z koleżanką szukałyśmy dla niej idealnej bielizny na noc poślubną. Ceny w normalnych sklepach przyprawiały o zawrót głowy, dopiero w sklepie internetowym znalazła to czego chciała i to za znacznie mniejsze pieniądze.
      • debora67 Re: sexy bielizna 10.04.16, 16:14
        To prawda, że w internecie jest większy wybór a w dodatku jest sporo taniej i nie trzeba biegać po sklepach. Ja swoją sexy koszulkę nocną kupiłam w sneakr.pl/, mają całkiem spory wybór i to naprawdę śliczne, podobają mi się też ich gorsety koronkowe, które nawet można nosić zamiast bluzki pod żakiecik do np. ołówkowej skórzanej spódniczki.
      • rock-1 Re: sexy bielizna 12.04.16, 13:07
        Nie kła, To szmaty. Ile Ci za ten spam płacą?
      • ani-ani2 Re: sexy bielizna 28.04.16, 10:54
        www.sklep-biustonosze.pl/Komplety,c,268

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka