bandha 14.11.08, 13:24 Wiecie kiedy zaczynają się wyprzedaże w Londynie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jill5 Re: wyprzedaże Londyn 14.11.08, 15:37 Podejrzewam, ze 1-2 styczen, zawsze jakos tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: wyprzedaże Londyn 14.11.08, 15:46 Wielkie sprzedaze zaczynaja sie w Boxing Day czyli w Drugie Swieto. Odpowiedz Link Zgłoś
malibutpsa Re: wyprzedaże Londyn 09.12.08, 15:55 ale w tym roku ze wzgledu na kryzys ponoc juz sie zaczely.. tylko nie jestem pewna na 100%, tak na 75.. czy ktos wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: wyprzedaże Londyn 09.12.08, 16:16 tradycyjnie tak jak pisaly dziewczyny wyzej - 26go grudnia (niektore sklepy 27go). Owszem, w tym roku jest inaczej przez "credit crunch" i wiele sklepow ma obnizki 20-30% juz teraz (Debenhams, M&S, House of Frasier).... Z doswiadczenia lepiej czekac na polowe stycznia :) w pierwszy dzien przeceny zwykle sa tlumy a pod koniec stycznia ceny schodza do nawet 90% mniej. Zauwazylam, ze Jigsaw ma 50% i Paul and Joe tez (przynajmniej w sklepie na Marylebone High Street) Za to zdecydowanie wiecej jest sample sales niz w tym samym okresie w zeszlym roku - Anya Hindmarch miala juz dwie, McQ, Lara Bohinc etc a w ten czwartek jest pre-sale u DVF (ceny do 40% mniej na kolekcje jesien/zima 2008) w jej sklepie firmowym. Generalnie fajnie sie bedzie robily zakupy w tym roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: wyprzedaże Londyn 09.12.08, 16:20 fajnie sie będzie robiło... zwłaszcza, że na razie nie mam jak się wybrać :) Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: wyprzedaże Londyn 09.12.08, 16:43 szkoda :) ja mieszkam rzut beretem od centrum wiec "ostrze kly" he he he zdam raport na Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś