aga.pier 20.11.08, 12:11 moim zdaniem najlepiej wyglądała Aneta Kręglicka a wg Was? kobieta.wp.pl/gid,10587230,img,10587246,kat,59116,galeriazdjecie.html?T%5Bpage%5D=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 12:53 wg mnie tez a kreacje jak zawsze u nas: byle jakie, niedobrane, bez gustu najstarszniejsza sadowska (rajtuzki przedszkolne + masakryczna torebka), zona Kurzajewskiego (totalna pomylka) Odeta Moro, tradycyjnie Katarzyna Zielinska itd itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 12:55 wiecej zdjec znalazlam na pomponiku Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 13:16 Rodowicz - utrzymuje się w przekonaniu, że wciąż nosi rozmiar 38. Figura - ogółem bardzo ładnie wygląda, ale w dolnych partiach spódnica prawie pęka - jak u Rodowicz. Fajnie, że założyła biustonosz. Popielewicz... eeee... Trzebiatowska (są podobne) - przekombinowana Steczkowska - buty i sukienka ok, ale do siebie nie pasują. Zielińska - bez komentarza, Glinka - lepiej. Popielewicz - to samo, co u Trzebiatowskiej Felicjańska - od tyłu okej. Kowalska - nudy na pudy Bosak - występuje w Ulicy Sezamkowej? Herbuś - okej Kukulska - super Richardson - kiecka okej, ale fryzura na "panią bufetową" niszczy całość Kręglicka - bardzo fajnie Flinta - wierna stylizacji hippisowskiej, brakuje mi tylko jakiejkolwiek "wentylacji" w tej sukience - obciąć rękawy albo wyciąć dekolt bo się udusi :P Szwed - kim jest ta 40-letnia, dobrze utrzymana kobieta? Lesz - fajna kurtka Jusis - wow. Albo ona, albo cała reszta pomyliła imprezy - nie wiem, jak bardzo "uroczyste" było to rozdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 13:31 brawa dla Kręglickiej za brak kryjących rajstop :) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: kreacje na Różach Gali 22.11.08, 16:55 Podoba mi się Kręglicka, Kukulska, Monika Richardson. Choc ta ostatnia miała jakąś dziwną fryzurę. Ilona Felicjańska też wydaje się być fajnie ubrana. Steczkowska ma fajną sukienkę, ale po co ona zmienia kolor włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Tamara Arciuch 22.11.08, 17:19 pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie,912338,28 Chyba jednak zbyt popołudniowo wypadła choc sukienka bardzo ładna. Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 13:46 > Rodowicz - utrzymuje się w przekonaniu, że wciąż nosi rozmiar 38. > Steczkowska - buty i sukienka ok, ale do siebie nie pasują. sukienka i buty pasuja do siebie lepiej, niz calosc do Steczkowskiej. > Zielińska - bez komentarza, Glinka - lepiej. yyyy ;/ > Popielewicz - fajnie > Trzebiatowska STanik wysadzany brylancikami i bym wybaczyla;) > Felicjańska - od tyłu okej. trudno powiedziec, na zalaczonym obrazku trudno rzeczywiscie cos konkrtniej stwierdzic > Kowalska - nudy na pudy nic > Bosak - występuje w Ulicy Sezamkowej? BIG Mistake. > Herbuś - okej a ona to nie byla w ciazy? Czy ja jestem nie na biezaco? > Kukulska - super troche zbyt jak snow white ale ladna bransoletka > Richardson - kiecka okej, ale fryzura na "panią bufetową" niszczy całość Szkoda ze brakuje dodatku w jakims zdecydowanym kolorze, czegos z bizuterii na szyi Fajna fryzura z jajem;) > Kręglicka - bardzo fajnie -rajstopy do peep toe? (czy znow jestem nie na biezaco, i cos w tej materii sie zmienilo?) Worek z ladnego materialu, owszem. > Flinta - wierna stylizacji hippisowskiej, brakuje mi tylko jakiejkolwiek > "wentylacji" w tej sukience - obciąć rękawy albo wyciąć dekolt bo się udusi :P hmm....ciekawe ;) > Szwed - kim jest ta 40-letnia, dobrze utrzymana kobieta? wlasciwie nic zarzuc sie nie da - czy sie podoba, inna kwestia, gustu. > Lesz - fajna kurtka tylko co pod kurtka? > Jusis - wow. Albo ona, albo cała reszta pomyliła imprezy - nie wiem, jak bardzo > "uroczyste" było to rozdanie Jusis przyszla na to samo rozdanie co ROdowicz z pewnoscia, o Herbus w sumie tez,, Ale rzeczywiscie, taki rozsztrzal stylow, ze mozna sie pogubic:/ Odpowiedz Link Zgłoś
topola1973 a dress code? 20.11.08, 13:09 Patrząc na zdjęcia z takich spotkań, gal i innych uroczystości zastanawiam się, jaki strój na nich obowiązuje. Część osób ubrana jest wieczorowo, część koktajlowo, inne kracje pasują raczej na służbowy lunch. Niektórzy na tych zdjeciach wyglądają jak wyjęci z różnych bajek. Organizotor nie powinien tego zaznaczyć na zaproszeniu? Byłoby kilka wpadek mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: a dress code? 20.11.08, 13:20 Patrząc na zdjęcia i porównując np panią z widoczną gumką od stringów i Reni Jusis, nikt chyba nie słyszał o żadnym dress codzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: a dress code? 20.11.08, 13:25 Organizator przeciez nie ma obowiazku podawac dress code'u na zaproszeniu, a jak widac blednie zaklada, ze ludzie powinni wiedziec, co wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 13:52 A mnie się podoba najbardziej Glinka. Fajnie też Felicjańska, choć dużo nie widac. Ola Szwed ma ciekawą kreację i Flinta oryginalną. Dużo pań jednak włożyło zamiast ładnych ciuchów jakieś koszarne cudeńka. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 14:04 Glinka jak dla mnie wystapila w koszuli nocnej Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 15:11 Kiecki lepsze lub gorsze. Ale ja wczoraj nie mogla patrzec na to cos, co miala na łbie - fryzjer za to powinien stanac przed plutonem egzekucyjnym ;) Koszmar.. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 15:12 ups, nie napisalam kto - Richardson. Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 15:34 gumka od majtek pani zielinskiej mnie powalila. pani chciala zablysnac zdaje sie, ale chyba nie wyszlo - ja poprostu nei wlozylabym bielizny i tyle. byloby estetyczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:12 mi sie stuhr podobal. pani figura powinna sie udac do sklepu z dobra bielizna i zainwestowac w dobry stanik i majtki korygujace. i kammelowa udana dla siebie sukienke miala. Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: kreacje na Różach Gali 22.11.08, 22:12 ona miała też na sobie stanik z sylikownowym zapięciem! i w dodatku pozowała od tyłu. jak już się ubiera taką kieckę to trzeba iść na całość. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:01 Fajnie Kręglicka (choć nie lubuję się w czarnych cienkich rajstopach do peep-toe) i Kukulska. Kowalska może i nudno, ale w jej stylu. Żmuda-Trzebiatowska nawet nieźle, choć jakaś dziwna ta kreacja. Bosak, Zielińska, Glinka, Szwed... Ręcę opadają... Wg mnie jeszcze Jusis przesadziła z suknią balową, a sama sukienka Richardson jest może i w porządku, ale nie dla blondynki (jedna wielka beżowa postać). Poza tym fryzura tej pani mnie przerazila;)! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_pl Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:08 Jeszcze raz rzuciłam okiem na te zdjęcia na Pomponiku:)... Markowska wyglądałaby całkiem fajnie gdyby nie te leginsy! Poza tym ok wyglądała Steczkowska... Nie wiem o co Wam chodzi z tymi butami;)... Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:06 rodowicz -ok figura ok (na zdjeciach zwykle takie suknie nie wychodza dobrze, mysle ze w rzeczywistosci bylo lepiej) trzebiatowska to tylko katastrofa, szkoda slow steczkowska - poprawnie ale jak na gale jakos mi nie pasuje zielinska +glinka - zalosc bierze patrzac na te panny popielewicz - nieby poprawnie ale... felicjanska z klasa kowalska - tragedia a szkoda bo w miare ladna buzia i material na ladna kobiete bosak- jeszcze jej tylko ogona ze strosich pior z tylu brakuje, tak na wyskosci kosci ogonowej herbus - ladnie kukulska - jej brakuje stylisty dobrego bo dziewczyna mocno zagubiona richardson - ladnie, ciekawa suknia, z klasa kreglicka- wyglada jak podfruwajka, ona moim zdaniem ma ponczochy (ktos pisal ze nie), jako byla mis niepoukladala sobie tego stroju: ta sukienusia, ten czarny zegarek, perelki, buty z innej parafi, terebeczka i jeszcze cuś.... flinka - pomylila imprezy, na bal neptuna to molze by pasowalo szwed - katastrofa, wlacznie z butami i rajtuzami lesz - dziewcze z ulicy sie zagubilo i wyladowana na gali, drzwi wyjsciowych nie mogla znalezc jusis - nie ta bajka Odpowiedz Link Zgłoś
bobralus Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:15 >>> flinka - pomylila imprezy, na bal neptuna to molze by pasowalo szwed - katastrofa, wlacznie z butami i rajtuzami LOL. az parsknelam. swiete slowa. ta sukienka jest tragiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowata Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:47 Trzebiatowska jakby na sobie sukienkę do sprzątania miała... Z takimi wdziankami mi się to kojarzy www.fartuszki-danusia.pl/sklep/mini/f4.jpg i ten stanik wystający, ani to ładnie nie wygląda... Odpowiedz Link Zgłoś
lawendowata Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 16:49 o rety, dotarłam do Łepkowskiej... co ona z siebie zrobiła? pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie/duze,912284,39 Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:11 jesli chodzi o 'noszenie' bieli, to niech sie tu uczy kukulska pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie/duze,912338,28 Górska - Ladna sukienka, ale mamy lekcje swietna - NIE DLA KOZAKOW NA GALE! pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie/duze,912312,32 co jeszcze, Pare excesow z getrami nieudanych, i juz w/w rajstopy do peep toe. Zony olbrychskiemu nie zazdrszcze - pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie/duze,912320,31 Tzn o tak: nie zony, ale gustu zony, bo na pewno jest sympatyczna poza tym;) Nie wiem kto to, ale pani Kutyna ladnie wyglada. I Cegielska w sumie tez. Choc satyna taka jakas..sie mi zawsze kojarzy...niezbyt Sadowskiej sukienke na co dzien do pracy bym chciala;) Odpowiedz Link Zgłoś
nexstartelescope Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:15 Steczkowska ma ładną sukienkę. Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:20 ja zauważyłam jeszcze inne panie: Natalia Przybysz - koszula nocna?, pozatym nie jej styl Karolina Nowakowska - sukienka jakby kupiona na allegro Katarzyna Niezgoda - w tym przypadku czarny nie wyszczupla Patrycja Markowska - byłoby super gdyby nie te legginsy :/ żona Kurzajewskiego - dzidzia piernik Tamara Arciuch - nuuuuda żona Olbrychskiego - oooo nie! zdecydowanie nie! Magda Górska - świetny przykład na to że kozaki nie pasują do takich sukienek Odeta Moro - kosmiczny skafander? ehhh szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:26 Mnie sie podobaja Kukulska, Kreglicka i Markowska - ladnie sie zabawily terndami i maja figury do takich eksperymentow. Oprocz tego Felicjanska i Arciuch - klasycznie i ladnie. Richardson - byloby lepiej gdyby kolor tej sukni byl inny. Odpowiedz Link Zgłoś
inflacja.wyobrazni Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:43 pomponik.pl/galerie/podpatrzono/kreacje-na-imprezie-roze-gali/zdjecie/duze,912318,9 dla mnie te trzy to jakis koszmar Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 17:44 martyna wojciechowska - zly dekolt (dekold?) do takiego biustu? Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella wciaglo;) 20.11.08, 17:55 www.gala.pl/galaktyka/galaktyki/wydarzenie/w/294/cpw/1/ a tu sie dobrze oglada www.kozaczek.pl/plotka.php?id=12422 Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: kreacje na Różach Gali 20.11.08, 18:03 mi najbardziej podoba się natalia kukulska, edyta herbuś, ola szwed. kręglicka jak dla mnie zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: kreacje na Różach Gali 22.11.08, 17:02 Nie podoba mi się żadna.Jeszcze Markowska ujdzie gdyby nie włożyła leginsów. Odpowiedz Link Zgłoś
cristinka Re: kreacje na Różach Gali 22.11.08, 18:40 Martyna Wojciechowska- ło matko..... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: kreacje na Różach Gali 23.11.08, 08:52 Nie podobają mi się odsłonięte ręce Kręglickiej, brzydkie żylaste przedramiona, duże dłonie. Trzebiatowska w stroju starszej woźnej, fartuchu do sprzątania. Chyba ani jednej ładnej kreacji. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacharska Re: kreacje na Różach Gali 23.11.08, 15:10 Mnie się podoba Kręglicka, tylko kiedy ta Pani zrozumie, że choruje na anoreksję? Jest przeraźliwie chuda. A podobną sukienkę widziałam w Top Shop. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: kreacje na Różach Gali 23.11.08, 15:15 a ty kiedy zrozumiesz, ze jest zasadnicza roznica miedzy byciem chudym a byciem chorym na anoreksje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś