Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame?:)

31.12.08, 10:26
    Nie zadna sexy:), tylko szorty albo spodnie 3/4 + fajna koszulka (moze bys na
    ramiaczkach). Taka na zime, zeby mi cieplo bylo:)

Re wole omijac bo mialam od nich bielizne i byla prawie, z e jednokrotnego
    uzytku:/
    Obserwuj wątek
      • nonkonformistka Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 10:28
        intimmisimi
        ten sklep zarowy z samymi piżamami - oysho? jest w krakowie w GK
        h&m? - są śmieszne piżamy za jakieś 70 zł
      • pistacja5 Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 10:29
        Ja mam kilka z H&M i całkiem dobrze się trzymają, widziałam też
        ładne piżamki w tesco, firmy chyba F&F :)
        • girl1991 Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 11:46
          ja polecam oysho :) naprawdę duży wybór ciekawych piżam i koszuli nocnych
      • cioccolato_bianco Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 12:10
        oysho
        intimissimi
        hm
      • karolcia890 Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 14:30
        oysho naprawde polecam swietne pizamki i mają strasznie dobry
        gatunek bawełny :)
      • sundry Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 31.12.08, 16:50
        A koniecznie musi być sieciówka? W zwykłych sklepach z bielizną też
        bywają fajne piżamki za ceny niższe niż w sieciówkach.
      • hotally Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 01.01.09, 17:11
        Ja mam z HM z kello kitty ;))
        • katelg Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 01.01.09, 20:31
          Też mam hello kity oraz miki z HM i jedną miki z oysho, wszystkie fajne i dość
          ciepłe :)
          • hotally Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 02.01.09, 18:34
            dokładnie :)) wychodze rano na dwor z psem i nie marzne :)
      • sandy_brown Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 02.01.09, 00:44
        z benettona mam fajna!
      • toolie Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 02.01.09, 10:54
        La Senza - bardzo duzy wybor i dobra jakosc. W Warszawie sa chyba tylko 2 sklepy
        - w Arkadii i Galerii Mokotow.
      • kum-nye Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 02.01.09, 14:43
        La Senza, spory wybór, możliwość doboru części piżamy, dobra jakość.
        • maadz Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 02.01.09, 23:51
          zgadzam sie,dzis kupilam pizame wlasnie w la senza, maja i seksowne koszulki i
          pizamki bawelniane z dlugim rekawem,a nawet cos posredniego :) dla kazdego cos
          milego :)
          • sandy_brown la senza 02.01.09, 23:58

przy wejsciu wystawiaja zawsze takie rozowiaste co mnei skutecznie odstrasza :)
            ale skoro tak mowicie to zajrze :)
            • kum-nye Re: la senza 03.01.09, 10:46
              www.lasenza.com/eng/categories/sleepwear/pajamas tutaj można podejrzeć, że nie tylko różowiaste:)
            • lady_devil Re: la senza 04.01.09, 12:49
              heh.. z tegoż właśnie powodu zawsze omijałam ten sklep:)
              przy najbliższej okazji nirmalnie tam zajrze;]
      • paulinaa Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 03.01.09, 10:59
        oysho :)
        • rosiek89 Re: W jakich sieciowkach mozna kupic fajna pizame 05.01.09, 18:57
          fajne piżamki można znaleźć jeszcze w sklepie etam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka