marlat 12.01.09, 19:23 szukam zegarka i tu do Was pytanie, ktorą z firm byście mi polecily swatch, timex, casio? a moze cos innego? zegarek nie moze być zbyt drogi, do 200 zł ale dosc porzadny. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombonierka.ta Re: pyt dotyczące zegarka 13.01.09, 19:26 jeśli do 200 zł to tylko SWATCH, ma szwajcarski mechanizm i jest składany w CH a nie w Chinach. dokupisz pasek jak juz Ci sie obecny znudzi, serwis niezawodny, jest wodoszczelny - minimalnie ale jest... poza tym jeśli kupisz na parcianym pasku np. SKIN mozesz go wyprac w pralce po uprzednim włożeniu do skarpetki i zawiązaniu jej na supeł. (nie może to byc ta torebeczka na bielizne, tylko gruba skarpeta frote) naprawdę szczerze polecam SWATCH - jeśli ma być za około 200 (moze ciut więcej) i ma posłużyć Ci długo. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: pyt dotyczące zegarka 13.01.09, 19:45 Tylko nie kupuj Swatcha w plastikowej kopercie. Osobiście połamałam ząbki trzymające pasek w pięciu :( A wcale jakaś wyjątkowo nieuważna czy niezdarna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
mekinking Re: pyt dotyczące zegarka 13.01.09, 23:11 zgadzam się: swatch to chyba jedyna opcja, warto wybrać taką tarczę do której będzie pasowało więcej pasków i po zniszczeniu jednego można kupić inny (mój wytrzymał ponad dwa lata intensywnego noszenia, nie wiem, dużo czy mało) Odpowiedz Link Zgłoś
michaldolek [...] 30.01.09, 09:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: pyt dotyczące zegarka 30.01.09, 10:43 swatche sa super ale mam tez od dobrych kilku lat zegarek casio i tez nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś