sumer-time 13.01.09, 23:37 Dziewczyny, co sądzicie? Z czym byście go nosiły? podnie? spódnica, dluga, krótka? Jakie kolory? www.promod.eu/coats/_1940s-tweed-coat-grey-dots-R5240016306N12.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyjm Re: płaszcz do oceny 14.01.09, 14:47 spodnie dopasowane albo powracające obecnie dzwony tudzież krotka spódnica - imho. kolory - ja bym nosiła do czerni i szarości i rozjaśniła jakimś kolorowym akcentem - czerwonym, turkusowym, fuksja itp Odpowiedz Link Zgłoś
madelon1 Re: płaszcz do oceny 14.01.09, 15:07 Plaszcz bardzo ladny, ja bym nosila pod spodem czarna 'skorupke'. Waskie spodnie albo krotka spodnice, sukienke i grube rajty. Co do gory to albo top/swetr z za dlugimi rekawami albo dlugie rekawiczki. Co do butow to rozne style np. shoeboots, oxfordy, kozaki, szpilki. A jak sie ociepli rajstopy cieliste i wtedy dol czarny/dzinsowy, gora moze byc jasna ale bym zalozyla top z krotkim rekawem zeby nie wystawal bo to chyba rekaw 3/4. Net a porter jest zawsze zrodlem inspiracji: www.net-a-porter.com/product/39502 www.net-a-porter.com/product/39504 www.net-a-porter.com/product/37041 www.net-a-porter.com/product/37261 www.net-a-porter.com/product/36709 Odpowiedz Link Zgłoś
katelg Re: płaszcz do oceny 14.01.09, 15:48 Bardzo fajny, choć ja bym wolała jakiś żywszy kolor :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: płaszcz do oceny 14.01.09, 16:07 Dzieki dziewczyny! :) Właśnie mierzyłam go z krótka spodnica i zgrabnie leży :) A kolorkw innych nie było, jedynie ten i taki smutasowy szaro-bury, to już wzięłam tem, na wiosne będzie super! Odpowiedz Link Zgłoś
sumer-time Re: płaszcz do oceny 15.01.09, 12:43 wstawiam nowy link, bo tamten nie działa www.promod.eu/images/_1940s-tweed-coat-grey-dots-501084-photo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_fashion Re: płaszcz do oceny 16.01.09, 14:27 płaszczyk minimalistyczny ale ma styl, podoba mi się! :) co bym do niego założyła.... bardzo mi pasują takie czółenka ala lata szkolne, bardzo ładne ale przy tym klasyczne można w Vagabondzie dostać, zresztą zobaczcie: img110.imageshack.us/my.php?image=vagabondszkolneoa8.jpg może turkusowe rajstopy, do tego np Odpowiedz Link Zgłoś