Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

rozmiarowka butow atmosphere

15.02.09, 11:00
    poradzcie:)
    chce kupic baleriny atmosphere ze skory ekologicznej na allegro. zmierzylam
    sobie stope - 24,5. w opisie aukcji butow nr 38(5) napisano "dlugosc wkladki
    25". myslicie, ze będą dobre? czy lepiej kupic 39(6) "dlugosc wkladki 25,3"?
    juz sie ze 2 razy nacielam na angielskiej rozmiarowce obowniczej wiec co
    zrobic? nie chce, żeby mnie cisnęly ale zeby nie spadaly! buty zamierzam nosic
    z rajstopami, nie na gola stope.
    Obserwuj wątek
      • cafem Re: rozmiarowka butow atmosphere 15.02.09, 11:07
        Ja troche z innej beczki - odpusc sobie Atmosphere, nie sa warte zlamanego grosza. A angielska rozmiarowka raczej jest ok. Ja mam 37/4 i zawsze mi pasuja.
      • buka123 Re: rozmiarowka butow atmosphere 15.02.09, 11:35
        inaczej - jaką masz długość wkładki w normalnych butach? wkładka to wkładka, ja
        się sugeruję tylko nią - nie rozmiarem i przez to nosze buty w rozmiarach 39-41,
        a wkładkę mam 25,5 [co śmieszne, bo jak mierzyłam długość stopy tak jak się to
        robi, to wyszła mi na 26cm [; ].
      • magda19831 Re: rozmiarowka butow atmosphere 15.02.09, 11:58
        moja stopa tez ma dł. 24,5cm i buty atmosphere mam w rozm. 38 bo 39 były zawsze
        za duże
      • ensoleillement Re: rozmiarowka butow atmosphere 15.02.09, 12:14
        jeśli masz stopę 24,5 to dobra będzie wkładka 25, na pewno nie więcej. I i nie
        przepłać za te baleriny:)
      • ladyjm Re: rozmiarowka butow atmosphere 15.02.09, 12:34
        wiem, ze atmosphere nie powala jakoscia ale 35zl przelkne. wezme wiec 38 choc
        wszystkie buty z polskich sklepow (za wyjatkiem rylko) mam 39. jakby co bedzie
        na Was:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka