nonoa 05.03.09, 10:55 Jestem niska. Mam 154cm ale bardzo lubie wysokie obcasy... Myślicie, że niskim dobrze w spodniach- rurkach?? Jestem szczupła, moje nogi są proporcjonalne ale nie patyczki. Co siądziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola-online Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 11:23 A dlaczego nie? jezeli proporcje ciala sa okej, do tego piszesz ze jestem szczupla, to jak najbardziej mozesz w nich chodzic. Moja cora, ktora jest Twojego wzrostu (jest dosc szczupla) nawet w balerinkach do rurek wyglada cacy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 11:39 No pewnie, ze pasuja. Na szczuplych i proporcjonalnych wszystko ladnie lezy:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonoa Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 12:05 Ja ciągle mam wątpliwości, ponieważ moja figurą może przypominać trochę klepsydre. Mimo nosze rozmiar 34, lub xs więc mały zaś kupując jeansy to 26/30 lub 25/30 zależy jaki producent. Oj ciężkie to moje myślenie, oj ciężkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cccykoria Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 12:45 nonoa napisała: > Ja ciągle mam wątpliwości, ponieważ moja figurą może przypominać trochę klepsyd > re. Mimo nosze rozmiar 34, lub xs więc mały zaś kupując jeansy to 26/30 lub 25/ > 30 zależy jaki producent. > Oj ciężkie to moje myślenie, oj ciężkie.... > > Ty podobnie jak moja corka ,tego nie zalozy bo to i tamto.. Ile rzeczy kupie dla niej, pozniej musze sama chodzic.Dopiero gdy zobaczy na mnie- zaklada. Mamy jednakowy rozmiar Przez to myslenie zalapiesz dola ,zakladaj rurki i nie patrz sie co inne powiedza.Skoro jestes szczupla jak najbardziej pasuja. Brakuje Tobie odwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
in_mint_condition Re: Rurki dla niskich?? 06.03.09, 23:07 Hmm...ja mam taki sam wzrost jak Twój i spodnie też kupuję w rozmiarze 26/30 - mniemam więc, że nogi mamy takiej samej długości. I powiem Ci jedno - MOJE nogi są krótkie niestety - zdecydowanie za krótkie :( Dlatego nigdy nie wskoczę w rurki, nawet do obcasów. Tyle, że ja mam dość krągłe pośladki i masywne uda. Szczupłe nogi i drobne pośladki pewnie wyglądają lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nihania Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 13:42 wzrost nie ma tu znaczenia, ważne czy masz szczuple nogi i odpowiednie proporcje ciala Odpowiedz Link Zgłoś
agusia.13 Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 14:00 możesz spokojnie w nie wskoczyć :p i już nie narzekaj tylko leć na zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 20:15 tak:) one + obcasy wydluzaja ja mam troche kraglosci, mam nawet dlugawe nogi i nieco grubiutke uda i sama je nosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Rurki dla niskich?? 05.03.09, 22:34 smiem twierdzic, ze bedac niska i szczupla nalezy wlasnie nosic rurki. podkresla to wiotkosc figury, ktora w tym przypadku jest niewatpliwa zaleta. jednak w przypadku nieproporcjonalnie krotkich nog odradzalabym rurki nawet do obcasow. sama nosze nawet do balerin a mam 163cm wiec zaden ze mnie wielkolud. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: Rurki dla niskich?? 06.03.09, 22:19 Ja mam 160 cm wzrostu i wydaje mi sie, ze wlasnie w waskich, prostych nogawkach wygladam najlepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: Rurki dla niskich?? 07.03.09, 11:02 wszytsko to kwestia proporcji, nikt nie powiedział że rurki są tylko dla wysokich Odpowiedz Link Zgłoś
nonoa Re: Rurki dla niskich?? 23.03.09, 08:30 hej dziewczyny. Chciałam się z Wami podzielić nowiną, po kilkukrotnym przeczytaniu waszych odpowiedzi w końcu zaryzykowałam i kupiłam sobie rurki. Do tego kilka tunik:) Dzięki dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
fajna.ewelina Re: Rurki dla niskich?? 23.03.09, 14:56 no i super :) rurki po prostu sa tylko dla szczupłych niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
zawszezabulinka Re: Rurki dla niskich?? 23.03.09, 18:59 > no i super :) > rurki po prostu sa tylko dla szczupłych niestety... myslisz ze powinnam wyrzucic? ja tam sie dobrze czuje w rurkach Odpowiedz Link Zgłoś