unaswameryce 19.04.07, 11:32 www.youtube.com/watch?v=M6rHPOX140Y to jest chyba ten slynny wyplatacz koszykow trzcinowych z Parzymiechów tak bardzo slawiony na tym forum przez Soup_Naziego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadau American Guy Accent 19.04.07, 12:56 www.filmiki.buhaha.pl/Who's_the_leader_of_China-571.html Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: American Guy Accent 19.04.07, 16:30 co to za gula rosnie po prawej stronie klatka 1:10? Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polish Guy Accent 19.04.07, 16:33 tak, to I sez jest dobre tylko ze ja czesto slysze to u ludzi korych bym nigdy o to nie podejrzewal wiec moze to byc jakas choroba narodowa.. I rosnie mu jakis syf na wardze z lewej strony. Zauwaz akcent tej szerokoustnej ryby... Tu jest druga wersja akcentowa www.youtube.com/watch?v=sag2rWKfyDA&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
undocumented.alien polish guy trying to get a job 19.04.07, 22:05 link do tego video byl zaraz obok tego accent. Polsuchajcie dwoch Polakow gadajacych po angielsku. roi sie od bledow gramatycznych, skladniowych. eh, brak słów www.youtube.com/watch?v=sag2rWKfyDA Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: polish guy trying to get a job 19.04.07, 22:20 ale i tak red necki rulezzzz Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: polish guy 19.04.07, 22:34 kurfa co za tluk z tego kolesia. sam sie na koncu sie jarnal ze jest "boring". napewno uwaza ze te kolczyki sa zayeeeeeebiscie cool. musi uwazac w czasie burzy zeby go piorun nie yeebnal w ten tepy leb. Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: polish guy 19.04.07, 22:40 obstawiajcie skad koles jest moj typ to: jakas osada pod tonopah w arizonie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: polish guy 19.04.07, 22:48 czy to wazne? jakby malo bylo white trash w stanach. Odpowiedz Link Zgłoś
a_cali Re: Polish Guy Accent 20.04.07, 00:03 www.youtube.com/watch?v=l3JaZjYrqR0&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
unaswameryce Re: Polish Guy Accent 20.04.07, 00:12 ha ha swietne zapodalem to mojej kobiecie (native english speaker) nic nie rozumiala i byla zdziwiona ze ja rozumiem -widzisz babo trza sie angielskiego uczyc he he Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Polish Guy Accent 20.04.07, 00:12 wytrzymalem jedna minute 2 sekundy sluchajac tego szalenca. Za bardzo swieze sa rany ze sluchania Mazowsza '...Riding on a pony...' to R mnie ciagle przesladuje. Odpowiedz Link Zgłoś
za_morzem Re: Polish Guy Accent 20.04.07, 00:23 kazik zawsze byl jajcarz. dobre. Odpowiedz Link Zgłoś