Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    12.03.09, 19:09
    jakie kolory najlepsze? komplet czy raczej osobno? znudził mi się już czarny
    zestaw :(
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: bielizna 12.03.09, 19:42
        Kolory takie, jakie lubisz. Bielizne robia we wszystkich kolorach teczy.
        • msdracula Re: bielizna 13.03.09, 19:49
          a jakie konkretnie polecacie? ( jeśli chodzi o firmy) niektóre produkują głównie
          duże rozmiary....
          • yavanna86 Re: bielizna 13.03.09, 19:59
            jeśli chodzi o staniki, gustuję w Elle MacPherson i Panache
            jeśli chodzi o majtki, zadowala mnie H&M i RE :)
            na pewno mają dużą gamę kolorów i rozmiarówkę raczej standardową
          • mama_rozyczki Re: bielizna 16.03.09, 23:17
            DUŻE rozmiary?! hmm czy my obie mieszkamy w Polsce aby? ;) tutaj dużych
            rozmiarów, w dodatku z małym obwodem pod biustem, niestety brak :/

najpierw dobierz sobie odpowiedni rozmiar biustonosza, a potem zastanawiaj się
            nad kolorami.
          • mama_rozyczki Re: bielizna 16.03.09, 23:20
            i uważam że produkowane są przeważnie właśnie MAŁE rozmiary, a nie duże. A gdy
            jesteś szczupłą dziewczyną z dużym biustem, możesz zapomnieć o kupnie idealnie
            dopasowanego stanika inaczej, niż przez internet lub w którymś z większych miast
            (W-wa, Wrocław, Kraków) gdzie są pojedyncze sklepy z pełną rozmiarówką. Mam na
            myśli 60-90 D-K.
      • malagracja Kolory bielizny. 09.04.09, 15:53
        Lubie dobierać bieliznę pod całość ubrania. Ważne jest także to, żeby kolor
        pasował do odcienia skóry.
        Komplety? Uważam, ze to zalezy od reszty stroju. Jak mam na sobie pas do
        pończoch to raczej majtki i biustonosz powinny być raczej z tego samego modelu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka