msdracula 12.03.09, 19:09 jakie kolory najlepsze? komplet czy raczej osobno? znudził mi się już czarny zestaw :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: bielizna 12.03.09, 19:42 Kolory takie, jakie lubisz. Bielizne robia we wszystkich kolorach teczy. Odpowiedz Link Zgłoś
msdracula Re: bielizna 13.03.09, 19:49 a jakie konkretnie polecacie? ( jeśli chodzi o firmy) niektóre produkują głównie duże rozmiary.... Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: bielizna 13.03.09, 19:59 jeśli chodzi o staniki, gustuję w Elle MacPherson i Panache jeśli chodzi o majtki, zadowala mnie H&M i RE :) na pewno mają dużą gamę kolorów i rozmiarówkę raczej standardową Odpowiedz Link Zgłoś
mama_rozyczki Re: bielizna 16.03.09, 23:17 DUŻE rozmiary?! hmm czy my obie mieszkamy w Polsce aby? ;) tutaj dużych rozmiarów, w dodatku z małym obwodem pod biustem, niestety brak :/ najpierw dobierz sobie odpowiedni rozmiar biustonosza, a potem zastanawiaj się nad kolorami. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_rozyczki Re: bielizna 16.03.09, 23:20 i uważam że produkowane są przeważnie właśnie MAŁE rozmiary, a nie duże. A gdy jesteś szczupłą dziewczyną z dużym biustem, możesz zapomnieć o kupnie idealnie dopasowanego stanika inaczej, niż przez internet lub w którymś z większych miast (W-wa, Wrocław, Kraków) gdzie są pojedyncze sklepy z pełną rozmiarówką. Mam na myśli 60-90 D-K. Odpowiedz Link Zgłoś
malagracja Kolory bielizny. 09.04.09, 15:53 Lubie dobierać bieliznę pod całość ubrania. Ważne jest także to, żeby kolor pasował do odcienia skóry. Komplety? Uważam, ze to zalezy od reszty stroju. Jak mam na sobie pas do pończoch to raczej majtki i biustonosz powinny być raczej z tego samego modelu. Odpowiedz Link Zgłoś