dina8 23.03.09, 20:17 O sukience koleżanka już podjęła temat. Ja chciałabym zapytać jak myślicie co robi Edyta zawsze w programie ma opalone nóżki ciałko i świecące. Solarium? samoopalacz? Hm... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dina8 Re: E.Górniak 23.03.09, 20:41 Hm... solarka nie sadzę bo raz jest brązowa raz biała:/ ale zresztą jej skóra wygląda na bardzo zdrową. Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: E.Górniak 23.03.09, 21:13 Nie wiem, jaki efekt ma na gogach Górniak, bo nie oglądam, ale jeśli chodzi o opalone i rozświetlone nogi to świetny efekt daje sztyft M.Korsa "leg shine" - polecam www.splendicity.com/ebeautydaily/files/2008/06/michael-kors-legs-shine-to-go.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dina8 Re: E.Górniak 23.03.09, 21:50 Wypróbuję sztyftu na pewno:P Jak koleżanka poleca:) Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: E.Górniak 25.03.09, 11:04 A gdzie moge kupic ten sztyft? Szukalam go kiedys, w PL nigdzie nie znalazlam,na lotniskach tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
varna771 Re: E.Górniak 23.03.09, 21:16 dina8 napisała: > O sukience koleżanka już podjęła temat. Ja chciałabym zapytać jak myślicie co > robi Edyta zawsze w programie ma opalone nóżki ciałko i świecące. Solarium? > samoopalacz? Hm... nie wiem czy matka czy ojciec Edyty jest cyganem, stąd ładna cera,cyganki maja ciemna karnacje,a tak na marginesie to Edzia jest niezrównoważona psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: E.Górniak 25.03.09, 11:47 jej ojciec to cygan ;] cyganki zazwyczaj szybko sie starzeją, a Edzia jest dobrze wymieszana Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: E.Górniak 25.03.09, 15:54 to fakt. naturalnie ciemna karnacja to dar losu.moje nogi o tej porze mają kolor sera roquefort i żaden sztyft nabłyszczający nie pomoże :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielafrancuz Re: E.Górniak 25.03.09, 15:58 Roquefort? Czyli są białe w błękitne plamki pleśni? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś