dragonflyyy 13.05.09, 01:55 W nidziele wybieram sie na impreze po weselna, mam sukienke www.stylehive.com/bookmark/Monsoon-Accessorize--Geisha-Embroidered-Shift-Dress-566164 i problem z dodatkami. Prosze o jakies sugestie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: sukienka 13.05.09, 08:41 Podoba mi sie, gdzie kupilas:)? Czy w ogole w warszawie gdzies jest sklep Monsoon? Kiedys kupowalam sporo rzeczy w tym sklepie, ale w mojej miejscowosci, a teraz zlikwidowali:/. Ja bym nie szalala z dodtakami. Spielabym wlosy do gory, bo sukienka ma ma zadnego dekoltu. Zalozyla jakies dluzsze kolczyki i bransoletke. Srebrne, kopertowke i butki tez w kolorze srebrym. I gotowe:). Nie zakladalabym czarnych butkow i torebki, bo dosyc ciemno bedzie, a mamy lato. No chyba ze chcesz zachowac tylko dwa kolorki na sobie to zaloz tylko jakas bransoletke albo zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonflyyy Re: sukienka 13.05.09, 14:54 Nie kupilam jej w Polsce, a z tego co sie orietuje chyba nie ma juz zadnego sklepu Monsoona w Warszawie-ale nie jestem pewna. A co z ponczochami, rajtuzami? kabaretki, cieliste, czy moze takie ze szwem z tylu? Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: sukienka 13.05.09, 15:35 Zalezy jakie masz buty. Jesli byty beda czarne albo bordo to cieliste kabaretki albo normalne bym zalozyla. Jak zalozysz czarne bedzie ciemno, ciezko i niezbyt na wiosne. A jesli zdecydujesz sie na buty i torebke w kolorze innym, np. proponowany srebrny z bizuteria to moze i czarne beda ok. Odpowiedz Link Zgłoś
masha_qrella Re: sukienka 13.05.09, 09:59 chcesz cos na ramiona? czy nie bedzie zimno? z bizuterii to moze dlugie wiszace kolczyki i bransoletke (nic na szyje, bo nie ma tam gdzie za bardzo) w kolorze kryztalkow, - no à la swarovski - w ramach rozjasnienia kompletu a w upiete na gorze w artystycznym nieladzie wlosy kwiat w kolorze haftu(?) na sukience, dosc duzy, ozdobny- sztuczna ozdoba do wlosow www.emeraldangel.co.uk/images/hair_flower1.jpg nie moge znalezc idelanego ale najlepiej by i kolorem i fasonem pasowal do wzorku Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: sukienka 13.05.09, 10:21 Sukienka bardzo ładna. Natomiast buty i torebke dałabym w kolorze kwiatów na sukience Odpowiedz Link Zgłoś
grelcia81 Re: sukienka 13.05.09, 12:23 Ja też, zresztą do tej sukienki nie pasuje dużo biżuterii, wybrałabym tylko grubą czerwoną bransoletkę, kopertówkę i czerwone buty- zeby nie było smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: sukienka 13.05.09, 16:05 tez jestem za czerwonymi butkami:) sliczna sukienka! majac na uwage obecna pogode radzilabym zlozyc plaszcz np. trench. Odpowiedz Link Zgłoś