majowa05 29.05.09, 10:08 Czy pod spód takiej mgiełki tylko cielisty top? Czy może być innego koloru? fotoforum.gazeta.pl/photo/8/mg/kc/bdx0/ZWBqTduaDNpHi7QaoX.jpg" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
just-for-fun Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 10:18 Zależy co na dół. Uważam, że można inny kolor, aby komponował się z dołem stroju. Np. na dół ciemny fiolet, a pod bluzkę jaśniejszy odcień i będzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 12:21 bluzeczka jest kremowa? to ja bym kremowy top zalozyla. ps. ladna:) Odpowiedz Link Zgłoś
majowa05 Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 12:55 Dziękuję:) Ona jest raczej cytrynowa, kolor spokojny. Odpowiedz Link Zgłoś
sankanda Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 13:30 top albo caraco, w kolorze bluzki albo cielistym. ciemny spod bedzie zle wygladal. Odpowiedz Link Zgłoś
just-for-fun Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 14:11 Jesli dół będzie również ciemny uważam, że nie będzie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
j.z.marchewkowa Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 15:05 Zdecydowanie top w kolorze bluzeczki (odpadają ciemne, kontrastowe kolory). W innym wypadku koszulka straci na uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
vivi-anne Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 29.05.09, 18:17 Żaboty nie są modne, tylko staroświeckie. Odpowiedz Link Zgłoś
majowa05 Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 30.05.09, 11:33 Nie pytałam czy są modne... A poza tym - są. Odpowiedz Link Zgłoś
burmetka Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 30.05.09, 12:47 pewnie ,ze są modne, a ta ,która napisała ,ze nie są , to jakiś ciemniak w swiecie mody. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 30.05.09, 19:00 śliczna bluzka, top w jej kolorze zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Bluzeczka jedwabna przeźroczyta do oceny 30.05.09, 19:33 burmetka napisała: > pewnie ,ze są modne, a ta ,która napisała ,ze nie są , to jakiś ciemniak w > swiecie mody. bez urazy,ale dla mnie w/w określeniem są niestety właśnie te pędzące ślepo za modą...A potem mamy setki klonów na ulicach. Ja wypowiedź o "staroświeckości" odebrałam w zupełnie inny deseń: staroświecka w sensie,żadne odkrycie Ameryki żabotami obecnie gdyż to wtedy w dawnych czasach je wymyślono,a teraz tylko powtórka na jeden zapewne jak zwykle sezon haha. A do autorki wątku: bluzka łada i jak Tobie w niej ładnie i dobrze,to modę trzeba olewać i nosić co się lubi :-). Odpowiedz Link Zgłoś
vickydt ww. a nie w/w 30.05.09, 21:54 poza tym napisz o jeszcze raz, tym razem po polsku, bo czytać się tego nie da ;) - Jeżeli mijasz się z prawdą, to jej się przynajmniej ukłoń! Odpowiedz Link Zgłoś