Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ulubione sklepy

• karimwera Re: Ulubione sklepy 15.08.10, 20:45
        Bershka (nie ma jej w moim kochanym mieście, wrrr)<br />
        KappAhl (patrz wyżej)<br />
        Reserved<br />
        H&M<br />
        C&A<br />
        Mohito<br />
        Gino Rossi<br />
        Zara<br />
        ]:-> pozdrawiam z piekła
      • Gość: gosccc Re: Ulubione sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.10, 00:55
        A nie lepiej zrobic coś samemu? np. zaprojektowac i uszyc? Tutaj znajdziesz tez rozne rzeczy
        ciekawe PROJEKTOWANIE I WYKONANIE SPECJALNIE DLA CIEBIE www.kiuledesign.pl

:-);-);-);-)
      • aga77 Re: Ulubione sklepy 17.09.10, 21:23
        Szczerze mówiąc ja uwielbiam kupować ciuchy przez internet ;) Nie trzeba się
        tłoczyć w tych pełnych lansu galeriach i czekać do kasy po kilkanaście minut. :)
        Na początku nie byłam do tego przekonana ale to fajna sprawa, a pierwszą rzeczą
        jaką kupiłam były buty easy tone, aby mieć ładne nogi i pupcię ;) Jestem z nich
        zadowolona i jakoś się tak wciągnęłam w zakupy przez internet ;)
      • Gość: violka Re: Ulubione sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.10, 13:33
        Ja uwielbiam Zarę, żałuję, że nie ma w moim mieście. Lubię też Saint Tropez,
        ciężko ją dostać, ale zaopatruję się w sklepie internetowym
        www.fidoma-butik.pl
        Solar też mi podchodzi. Generalnie szukam ubrań dobrej jakości.
        violka
      • Gość: minia Re: Ulubione sklepy IP: 178.73.48.* 02.10.10, 14:16
        Ja od lat jestem wierna Gapie. No i czasem zamówię coś niemarkowego z internetu
        ale to rzadkość.
        • goska big star 26.10.10, 23:00
          Ja ostatnio mam słabość do Big Stara. Nasza marka a nowa jesienna kolekcja
          BERLIN naprawdę ciekawa.. odmieniona.
        • Gość: Celine rajmarek.pl i 3suisses.pl IP: *.rev.numericable.fr 04.11.10, 11:00
          kupowalam juz pare razy i za kazdym razem jestem bardzo zadowolona
          obsluga niezawodna, bardzo przyjemny kontakt, w rajmarek.pl mialam problem z
          jednym artykulem (brakowalo jednego guziczka), odeslalam i po dwoch dniach
          zwrocili mi pieniadze.
          w 3suisses.pl maja bardzo fajne ciuchy, w miare niedrogie i czasami mozna trafic
          na cos naprawde super!
          • Gość: Beatka Re: rajmarek.pl i 3suisses.pl IP: *.rev.numericable.fr 08.11.10, 20:17
            no cos ty, w 3suisses niedrogie ?? dziewczyno one sa u nas drozsze niz we francji !
            fakt, ze sa nawet ladne, ale ale...
            w sklepie rajmarek kupilam bardzo fajna torebke, wszystko odbylo sie w porzasiu, nic dodac nic ujac, moge tylko polecic ;)
            niedrogie to bonprix, ale juz nie ta sama jakosc ;)

• Gość: czikita Re: Ulubione sklepy IP: *.icpnet.pl 06.11.10, 12:20
        jak dla mnie tylko BananazClub.com
      • suzana82 Re: Ulubione sklepy 23.11.10, 17:56
        Bershka, Stradivarius, HM, New Yorker, New Look.
        Często też kupuje w sieci. Szczegolnie na szafie, ponieważ można tam znaleźć naprawdę bardzo wiele ciekawych ubrań.
        Jesli mam z czymśproblem, czy kupić czy nie, to prezentuje to na ciuchomierzu. Świetna strona, gdzie mogą zobaczyć, jakie opinie na dany temat mają inne osoby.
        Z sieciówek często odwiedzam także Tally Weijl.
        • Gość: CIRI Re: Ulubione sklepy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.11, 14:24
          ja ostatnio za sprawa nowej kolekcji Berlin zaglądam częściej do sklepów Big Star. Kolekcja vintage.
          Big Star Jeans jest marką ludzi nowoczesnych, ceniących oryginalność formy, dobry krój i najwyższą jakość materiału.
          Projektanci firmy przygotowali wiele ciekawych propozycji – zarówno w stonowanej kolorystycznie, vintage’owej linii Red Line jak również w inspirowanej apokaliptycznym futuryzmem linii fashion Black & Blue, skierowanej do amatorów najnowszych tendencji prosto ze światowych wybiegów.

Elementem podstawowym kolekcji są niezmiennie wygodne jeansy, tym razem w mniej podniszczonej wersji, co sprawia, że wyglądają bardziej naturalnie. Wśród gór wiele ciepłych niespodzianek - od delikatnych, dzianinowych bluzeczek blisko ciała, po mięsiste, grubo robione swetry czy płaszcze z dużymi kołnierzami lub kapturami. Na jesienne chłody sportowe kurtki i skóry, kultowe drelichowe parki oraz militarne płaszczyki. Na zimowe mrozy - szeroki wybór czapek, szalików. Na uwagę zasługują też skórzane paski i buty oraz cała gama toreb, plecaków i inne akcesoria w modnych kolorach sezonu.

Sama zakupiłam parę ciuchów- szarpnęłam kartę kredytową :> ehhh ]:->

• goska Re: Ulubione sklepy 11.01.11, 20:59
            Mnie się chyba najbardziej podoba ta ostatnia kolekcja Big Star Berlin na jesień-zimę. Teraz mam nadzieję skorzystać z wyprzedaży bo wszystkie rzeczy są dość sporo przecenione. a można się zaopatrzyć na przyszły sezon :D generalnie lubię ich styl, lansowane trendy.
            • Gość: marika Re: Ulubione sklepy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.11, 12:34
              Lubię ubrania w stylu boho. Najczęściej wybieram marki: VILA, b.young, czy ZARA, Stradivarius, promod.
              Lubię wyszukiwać unikaty, dlatego też często kupuję na allegro ubrania, których nie można dostać w sklepach stacjonarnych.
              Polecam też butik glamstyle.pl można kupić markowe ciuchy w przystępnej cenie.
      • emiliagres Re: Ulubione sklepy 02.03.11, 16:35
        Uwielbiam zakupy w Internecie , najczęściej kupuję biżuterię. Znalazłam już swój zaufany sklep "Niebieski-koralik" - to on czyni wszystko z miłości do piękna. Tam kupuję wszystkie koraliki, o których marzę. Asortyment stale się powiększa, ostatnio o koraliki z kamieniami półszlachetnymi (największy wybór na rynku) oraz koralikami szklanymi, świecącymi i srebrnymi dla dzieci.
      • melka21 Re: Ulubione sklepy 04.03.11, 15:37
        jesli chodzi o ciuchy to Reserved, HM,Zara
      • Gość: av Re: Ulubione sklepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 10:42
        u mnie w Wawie jest multum sklepów i centrów handlowych,ale ja najbardziej lubię zakupy w blue city są tam moje ulubione sklepy począwszy od zary, stradivariusa, bershka, tk maxx, tally weijl... mogłabym je wszystkie wymienić, poza tym jest sporo wydarzeń takich jak pokazy mody, metamorfozy, wymiankowych spotkań szafiarek itp
      • gumis114 Re: Ulubione sklepy 14.03.11, 13:15
        ja H&M , Cropp , House , Nike , Motiwi , Queen .. x p to tak najczesciej .. ; D
      • emiliagres Re: Ulubione sklepy 14.03.11, 21:26
        Ja z kolei kupuję w sklepach internetowych. Jest to fajna odskocznia od codzienności. Jeśli biżuteria to tylko w "Niebieski-koralik". Dzięki koralikom i charmsom bransoletki i naszyjniki mogą wyglądać dokładnie tak jak się tego pragnie. Asortyment stale się powiększa, więc z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie - nawet dzieci. Właśnie dla nich została stworzona linia Biagi Kidz z pięknymi, kolorowymi koralikami.
      • emiliagres Re: Ulubione sklepy 14.03.11, 21:36
        Zakupy w internecie mają wiele plusów - np. nie traci się czasu na bieganie po galeriach. Ja także oszczędzam kupując biżuterię w sklepie „Niebieski-koralik” , która jest tak samo ładna jak Pandora, ale tańsza. Ostatnio kupiłam bransoletkę skórkową za 79 złotych, gdzie Pandory kosztuje 209 złotych. Zgodnie z najgorętszymi trendami można znaleźć przeróżne koraliki zaczynając od szklanych a kończąc na bursztynowych, a także te kolorowe, srebrne i szklane dla dzieci. Mają różne wzory zwierzątek i buziek. Małe kobietki też mogą być modne.
      • Gość: iksi Re: Ulubione sklepy IP: *.subscribers.sferia.net 31.03.11, 09:55
        Lubię H&M, Orsay, Zara. Wirtualnie zaś polecam www.torbi.pl. Oferują modne torebki w przystępnych cenach.
      • Gość: erka Re: Ulubione sklepy IP: 31.63.253.* 05.04.11, 17:35
        Lubię ciuchlandy i sklepy niekonwencjonalne, np www.decobazaar.com. Po prostu lubię mieć cos czego nikt nie ma.
        A tu kupuje torby i wzbudzają podziw wśród znajomych:
        natkkaprojekt.blogspot.com/
      • emiliagres Re: Ulubione sklepy 14.04.11, 20:09
        Czy ktoś z Was słyszał o marce Biagi? Właśnie stworzyli nową linię – Biagi Kidz – poświęcona jest dla najmłodszych. Znakomita dbałość o szczegóły, piękna kolorystyka. Nasze pociechy także mogą być modne i kreatywne dzięki łączeniu i dobieraniu koralików na bransoletce. Za wydane 100 złotych na koraliki z linii Biagi Kidz w „Niebieskim-koraliku” do 15 kwietnia w prezencie otrzymuje się króliczka – świetny prezent dla pociech na nadchodzące święta. Szczerze mogę Wam polecić – ja już wypróbowałam.
      • persephora Re: Ulubione sklepy 29.12.11, 23:50
        Ja tam u Pani Jadzi z osiedla lubię kupować markowe kosmetyki;) Ma fajne ceny i zna się na rzeczy. Oprócz tego wyczaiłam ostatnio (w zasadzie dzięki @purrfection - thx:)) na fejsbuku, że Zielony Kot nie dość, że rozbisurmanił się w moim kuferku na biżuterię, to jeszcze ma wyprzedaże :)
      • padam sklepy 23.01.12, 22:47
        jak dla mnie..hmm... zara, s.Oliver :serce:, mango, bershka...
      • romulusia Re: Ulubione sklepy 26.01.12, 13:30
        ja lubię kupować w tkmaxie mają dobrej jakości rzeczy za naradę fajną cenę, poza tym moim odkryciem wśród bieliźnianych sklepów jest nipplex, mają ładne komplety i całkiem dobrze się noszą :)
      • naomitoja Re: Ulubione sklepy 31.01.12, 13:32
        Ja tez Stradivarius, Bershka, Mohito, A ostatnio na specjalne okazje zaglądam często i nawet kupuje jak mam kase w stefanell, i na necie w sklepie, którego odkryłam nie dawno pimente.pl
        • naomitoja Re: Ulubione sklepy 31.01.12, 13:34
          i mango tez jest super :)
      • jagoda87 Re: Ulubione sklepy 03.02.12, 13:30
        warto czasami zaglądać do klubów zakupowych, których pojawiało się w internecie dosyc sporo, jednym z najpopularniejszym z nich jest stilago, co 3-5 dni maja nowe promocje nawet do -70%
      • gijane Re: Ulubione sklepy 09.02.12, 12:03
        jesli chodzi o bizuterie to LaPari: www.facebook.com/pages/LaPari/261060720594426
        • nagchampa Re: Ulubione sklepy 16.02.12, 15:22
          nie mam jakiś swoich ulubionych sklepów, bo nie mam ściśle określonego stylu :P ale np. ostatnio polubiłam bieliznę polskich producentów takich ja Wies-mann, Axami, Milena, Niplexx, DKaren. Ostatnio kupiłam komplecik Wies-mana i jestem z niego bardzo zadowolona :) Chyba trzeba zacząć doceniać naszych polskich producentów :)
          • nagchampa Re: Ulubione sklepy 19.02.12, 16:36
            chciałam jeszcze polecić Ubieramy 24 gdzie kupiłam bardzo ładne kolczyki :)
      • nina88 Re: Ulubione sklepy 20.02.12, 19:13
        Zara,orsay
      • kate.222 Re: Ulubione sklepy 21.03.12, 21:23
        otwiera się nowa galeria handlowa, właśnie zorganizowała konkurs, a do wygrania jest IPod!!!:)www.kotek.pl/kotek_forum/02,3056,121250024,134457119,IPod_do_zgarniecia_.html
      • ruth Re: Ulubione sklepy 02.04.12, 16:39
        Levi's, Esprit, Mango, Roxy - 3/4 moich ubrań pochodzi z tych sklepów. Poza tym bardzo lubię trampki Converse, bieliznę La Senzy i CK, torebki Wittchen oraz biżuterię Red Rubin i Tous.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka