Gość: pola IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.04.05, 00:47 Witam!Co sądzicie dziewczyny o krótkich kurteczkach skórzanych ze stójka i zamkami?Zastanawiam sie nad kupnem.A może lepsza z kołnierzem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zettrzy Re: kurtki skórzane 07.04.05, 02:45 dzis widzialam dziewczyne w takiej kurtce, w kolorze wiosennej zieleni slicznie wygladala Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: kurtki skórzane 07.04.05, 20:04 Tylko jeśli jesteś bardzo szczupła,masz mały biust i długą szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: kurtki skórzane 07.04.05, 20:07 Ja mam klasyczną czarną z kołnierzem...więc wadą jest zawiewanie w szyję,zaletą ładniejsze prezentowanie się szyi właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: kurtki skórzane 07.04.05, 20:43 Są świetne :) Mam taką bordową. Widziałam gdzieś świetne w kolorze butelkowej zieleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: kurtki skórzane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:46 a gdzie się takie kurtki ze stójka kupuje? no gdzie?> /kraków/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiii Re: kurtki skórzane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 22:49 Gość portalu: pola napisał(a): > Witam!Co sądzicie dziewczyny o krótkich kurteczkach skórzanych ze stójka i > zamkami? podobają mi się bardzo wszelkie ubrania ze stójkami (sama mam takie bluzki, kurtki, płaszcze) Zastanawiam sie nad kupnem.A może lepsza z kołnierzem? wg mnie zdecydowanie - stójki górą! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: kurtki skórzane 08.04.05, 00:14 wlasciwie jak sie nie mozesz zdecydowac to kup dwie - jedna ze stojka a druga z kolnierzem - od przybytku glowa nie boli i nareszcie nie bedziesz miala w co sie ubrac Odpowiedz Link Zgłoś