malagracja 30.07.09, 09:44 W tym miejscu opisujemy doświadczenia z pończochami marki FALKE. [Są dostępne w polskim sklepie intenetowym: www.onlyher.pl] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciociazlarada Seidenglatt 15 06.03.11, 12:48 występują w różnych wersjach, ja mam akurat te: www.falke-shop.com/media/catalog/product/cache/1/image/230x306/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/4/1/41511_3009_2.jpg z dość krótką, koronkową manszetą, do pasa. Są bardzo, bardzo miłe w dotyku i mocno elastyczne. Manszeta jest częścią pończochy, koronka jest na niej wyhaftowana, więc nie ma problemu z obleśnie odznaczającym się szwem na łączeniu manszety z pończochą. Mam najmniejsze i są bardzo krótkie, do pół uda (mam 160 cm wzrostu, ale długie nogi). Można je naciągnąć bardziej, ale mają tendencje do szybkiego powracania na swoje miejsce:) Ogólnie bardzo porządne, nic się nigdzie nie wbija, trudne do zaciągnięcia. Kosztowały 15 euro w przydrożnym sklepie. Jakość rewelacyjna, ale za połowę tego mogę sobie kupić moje ukochane Gio, więc nie powiem, że naprawdę polecam. Ale darowanemu koniowi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ladybird_91 FALKE - Shelina 12 r. 10,5-11, dla wysokich! 02.12.11, 13:46 Z moimi 180cm wzrostu te pończochy sprawdzają się znakomicie! Używałam ich głównie w lecie. Mają przyjemną manszetę, sylinon nie odparza. Są transparentne, w kolorze opalonym. Lekko błyszczą :) Są to najdłuższe pończochy z noszonych przeze mnie. Mogę je nosić pod pupą(!!) i nic a nic się nie zsuwa :) Dodam, że kosztowały mnie tylko 36zł, dokupiłam drugą parę za 24zł (kochany TK Maxx) :) Jedną parę lekko zaciągnęłam butami, jednak oczko nie poleciało. Wyglądają mi na dość trwałe :) Odpowiedz Link Zgłoś