Gość: ania.s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 20:46 Czy baterie Hansgrohe są w porządku? Warto zapłacić takie wysokie ceny, czy lepiej wybrać coś o połowę tańszego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linnieff Re: Armatura Hansgrohe 23.08.06, 08:45 Nabylismy sobie wlasnie taki zestawik Hansgrohe (Talis S)do lazienki i ubikacji, ale to dopiero pierwsze tygodnie, wiec trudno o jakies wymierne opinie. Na razie baterie sprawuja sie bez zarzutu :). Ale tez zastanawiam sie jak to bedzie za dwa - trzy lata. Stad i ja przylaczam sie do pytania Ani - jak z jakoscia u Hansgrohe, czy baterie warte sa swojej (nienajanizszej) ceny? Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: Armatura Hansgrohe 23.08.06, 10:41 Witam Serdecznie polecam, są to baterie bardzo dobrej jakości i warto w nie zainwestować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Armatura Hansgrohe 23.08.06, 13:14 Jedyna rzeczna której nie należy oszczędzać przy użądzaniu kuchni iłązienki to właśnie baterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Armatura Hansgrohe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:54 A ja polecam Grohe - najlżej chodzą. Sprawdzialm rozne modele w sklepach. Przymierzam sie do Essence jak tylko mi lazienke zrobia :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnrek Re: Armatura Hansgrohe 12.09.06, 20:15 My też je kupujemy. Mają nieco dłuższy uchwyt i są wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Armatura Hansgrohe IP: *.org 23.08.06, 20:24 Mam w łazience i WC baterie Hansgrohe. Używam je trzeci rok. Są idealne. Natomiast w kuchni mam baterie innej firmy (też instalowane trzy lata temu) i już przeciekają. Myślę o ich wymianie. A więc warto inwestować w sprzęt dobrych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eneduerabe Re: Armatura Hansgrohe IP: *.echostar.pl 27.08.06, 18:11 ja także gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
qr700 Re: Armatura Hansgrohe 11.09.06, 23:19 Firma specjalizująca się w armaturze ( tak jak i Grohe - wspólne korzenie).Nie jest tania ale godna polecenia i użytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Armatura Hansgrohe IP: *.dedyki.pl 05.09.06, 10:49 Używamy od ponad roku. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Kupilismy cały zestaw - umywalkową, wannową z prysznicem i cena był naprawde konkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castrol Re: Armatura Hansgrohe IP: *.bl.pg.gda.pl 06.09.06, 13:44 Ja też kupiłem baterie hans grohe tylko ze w niemczech , dokładnie w sklepie internetowym www.megabad.com Ceny nawet o 30 % niższe niż w Polsce. Trochę się czeka na przesyłkę ale uważam ze warto tam kupić. Nie wiem czemu ceny w naszym kraju są takie wysokie. Jedynym problemem dla mnie jest że sprzedawcy nie znają angielskiego tylko niemiecki. Cała transakcja przebiegała normalnie i dostałem dokładnie to co zamówiłem. Czas oczekiwiania około miesiąca. Paczuszka dostarczona do domku kurierem (z Polski) Odpowiedz Link Zgłoś