ania800 08.08.04, 12:21 Kupilam kosmetyki wszystkie jednej firmy nivea baby czy dobrze wybralam a moze sa jakies lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 08.08.04, 12:50 Ja bardzo lubię nivea baby, ale czasami podobno uczulają. Jwdnak przyznam, że nie wszystkie przypadły mi do gustu. Córkę myję kremowym żelem z mleczkiem z f- my J&J i używam oliwki w żelu tejże firmy, bo nivea nie ma w swym asortymencie czegoś takiego, a bardzo mi te kosmtyki pasują. Jednak kremy do pupci z nivea nie mają sobie równych! Uważam, że wybrałaś dobrze, ale na pewno są też inne dobre kosmetyki Szczęśliwego rozwiązania życzę i pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka1 Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 09.08.04, 08:18 Witam serdecznie. Uwazam Aniu ze wybierając kosmetyki Nivea Baby dokonałaś bardzo dobrego wyboru i świetnie ze będziesz uzywać tylko jednej firmy. Jak dzidzia jest bardzo mała, nie powinno sie na takiej skórce eksperymentować, tak więc Cię popieram w 100%!. Ja uzywam kosmetyków Nivea Baby i uwazam ze sa rewelacyjne. Przede wszystkim - nie uczulają. (Ani ja ani moje kolezanki nie mamy ze skorami naszych dzieci zadnych problemów). Co do konkretnych juz kosmetyków: NB ma doskonałą nawilżająco-natłuszczającą oliwkę w balsamie, nazywa się "Balsam oliwkowy" - rewelacja! Świetnie sie nakłada, doskonale rozsmarowuje równiez na suchą skórkę( Bo tradycyjne oliwki lepiej stosować na skórkę wilgotną). A do kąpieli uzywam: Płyn do kąpieli z oliwką Nivea Baby - polecam, to delikatnie myjący i zarazem natłuszczający płyn ( do skóry bardzo suchej i szczegolnie wrazliwej). Pozdrawiam i zycze duzo radosci Pomorzanka Odpowiedz Link Zgłoś
ministrowa Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 08.08.04, 22:13 Ja używam kosmetyki tylko tej firmy już prawie 5 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.m.kaminska Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 09.08.04, 09:30 Kosmetyki z serii Nivea Baby mają pozytywną opinię Instytutu Matki i Dziecka i wszystkie wypadły dobrze w naszych badaniach. Co oczywiście nie znaczy, że (tak jak w przypadku innych produktów), nie są znane jednostkowe przypadki uczulenia na nie, o czym donosiły niektóre forumowiczki. Ja jestem zdania, że zrobiła Pani dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 10.08.04, 13:31 Ja rowniez skusilam sie na Nivea Baby, bo byly tu na forum czesto chwalone. Ogolnie jestem z nich zadowolona. Jedynie krem przeciw odparzeniom wydaje mi sie za gesty, trudno sie rozsmarowuje i chyba nastepnym razem kupie jakiejs innej firmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blondyneczka20 Re: KOSMETYKI NIVEA BABY CZY TO DOBRY WYBOR?? 11.08.04, 19:36 Ja niestety nie polecam Moją małą zsypało calutką po tych kosmetykach! Polecam natomiast kosmetyki ze Skarbu Matki (chyba,że dziecko jest uczulone na rumianek to wtedy nie). Są one w przystępnej cenie,np dosyc duża butelka płynu do kąpieli kosztuje ok 7 zł.Julka miała AZS i Nivea Baby, Johnson strasznie na nią działały,a po Skarbie Matki skórka jest gładziutka i dobrze nawilżona. Odpowiedz Link Zgłoś