5555555eeeee 29.10.04, 14:01 Proszę o opinie na temat tego kremu. Podobno jako jedyny krem dla niemowląt nie zawiera wody? - to chyba bardzo ważne w zimie? Gosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.m.kaminska Re: Krem na każdą pogodę NIVEA BABY 29.10.04, 14:44 1. Rzeczywiście, ten krem nie zawiera wody. 2. W badaniach przeprowadzonych w IMiD wypadł bardzo fajnie. 3. O wodzie w kremach pisałach już mnóstwo razy. Ogólnie mówiąć, technologia wytwarzania dzisiejszych kremów (o ile są one robione zgodnie z nią) jest taka, że obecność wody nie jest przeciwwskazaniem do ich stosowania w zimie, bo istotny jest sposób jej związania w produkcie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosiee Re: Krem na każdą pogodę NIVEA BABY 29.10.04, 23:47 a z praktycznego punktu widzenia dodam, ze dobrze sie rozsmarowyje i wchlania polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mikus1 Re: Krem na każdą pogodę NIVEA BABY 04.11.04, 22:42 witam, ja tez stosuje,jestem zadowolona i polecam.a z mojego punktu widzenia,fakt ,ze ten krem niezawiera wody jest bardzo istotny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anek28 Do Pani Ewy 08.11.04, 18:36 Czy można tym kremem smarować także usta dziecka wychodząc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś